Довгий Юрій Володимирович Одеса відгуки
|
|
masha | Дата: Субота, 13.04.2024, 20:30 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Довгий Юрій Володимирович Одеса відгуки
Шановні форумчани, потрібна ваша порада. Порекомендували мені для лікування тестя від алкоголізму доктора нарколога Довгого Юрія Володимировича. Цікавлять відгуки тих, хто стикався з ним. Наскільки він хороший і грамотний лікар і де приймає зараз?
|
|
| |
dariya | Дата: Субота, 13.04.2024, 20:32 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| В Одесі мало хороших наркологів, є кілька людей у диспансері зі старої гвардії, але вони і лікують, як за радянських часів старими методами. Порекомендувати можу тільки Довгого Юрія Володимировича з Доктор Благо. Він уже років 15 працює і відгуки про нього хороші
|
|
| |
lera | Дата: Субота, 13.04.2024, 20:35 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, я бачила його, він по телевізору часто виступає як експерт. Думаю, що він гідний довіри
|
|
| |
roma2 | Дата: Субота, 13.04.2024, 20:40 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Доктор Благо Плюс називається клініка, в якій він працює. Там усі лікарі хороші. Таку сучасну клініку ще пошукати треба в нашій країні. Може в розвинених країнах і лікують на такому рівні, але в наших клініках зазвичай далі крапельниці справа не йде
|
|
| |
varvara | Дата: Субота, 13.04.2024, 20:41 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене сестра лікувалася цій клініці у лікаря нарколога Довгого Юрія. Кажуть жіночий алкоголізм невиліковний, але ми з лікарем вважали інакше. Лікування було комплексним, навіть психолог їй займався. І ось результат - скоро буде 5 років, як вона не п'є
|
|
| |
masha | Дата: Субота, 13.04.2024, 23:40 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чудово, а можете телефон лікаря нарколога або клініки написати?
|
|
| |
varvara | Дата: Субота, 13.04.2024, 23:41 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Телефонуйте 702-34-24. Вони взагалі цілодобово працюють. Можна хоч уночі дзвонити
|
|
| |
masha | Дата: Субота, 13.04.2024, 23:42 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| А тепер і мій відгук. Дійсно лікар дуже хороший, уважний. І ціни на лікування алкоголізму просто суперські. Мене лякали, що дуже дорого, виявилося, що цілком доступно навіть людям невеликого достатку. Сподіваюся, що після лікування тесть більше не буде вживати.
|
|
| |