Фендюра Марія Олегівна Одеса відгуки
|
|
Графиня | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фендюра Марія Олегівна Одеса відгуки
Вітаю! Шукаю рекомендації щодо підліткового психолога Фендюр Марії Олегівни. Мій син зіткнувся з деякими складнощами в школі, і я хочу звернутися до кваліфікованого фахівця по допомогу. Якщо хтось мав досвід роботи з Марією Олегівною, поділіться, будь ласка, вашою думкою!
|
|
| |
Настя | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Марія Олегівна допомогла нашому підлітку розкрити свій потенціал і знайти своє покликання. Її терапія стала для нього справжнім відкриттям і натхненням для саморозвитку.
|
|
| |
Земфіра | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже вдячні Марії Олегівні за її підтримку і віру в нашого сина. Завдяки їй він знайшов свій шлях у житті і тепер рухається до своїх мрій з ясним баченням і рішучістю.
|
|
| |
Люсьєна | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Фендюра Марія Олегівна? Велика у неї черга? Де записатися і вартість її прийому?
|
|
| |
Ксюха | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Марія Олегівна має нестандартне вирішення питань, конкретно ставить завдання і миттєво знаходить їхнє вирішення.
|
|
| |
Шура | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Завдяки Марії Олегівні, моя дитина перестала губитися в сумнівах і почала вірити в себе. Її терапія допомогла їй знайти ясність у думках і визначити свої життєві цілі.
|
|
| |
Dora21 | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене були проблеми з сином, важкий перехідний вік, агресія, небажання вчитися. Через пару сеансів у Марії Олегівни, хлопчика було важко впізнати. Він дуже змінився, став розуміти, то батьки не бажають йому погано, почав краще вчитися, від агресії не залишилося і сліду.
|
|
| |
Гога | Дата: Субота, 13.04.2024, 19:14 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Марія Олегівна - майстер своєї справи! Її вміння слухати і розуміти підлітків допомагає їм знайти своє місце у світі та подолати всі труднощі на шляху до успіху.
|
|
| |
Іванна | Дата: Субота, 13.04.2024, 19:14 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| З Марією Олегівною моя дитина знайшла не тільки психологічну підтримку, а й настанову щодо усвідомленого вибору свого шляху в житті. Її терапія стала для нього справжнім ключем до саморозуміння та особистісного зростання.
|
|
| |
Президент | Дата: Субота, 13.04.2024, 19:15 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже вдячні Марії Олегівні за її терпіння і відданість своїй справі. Завдяки її терапії, наш підліток знайшов свою пристрасть і напрямок у житті, почуваючись упевнено і натхненно щодня.
|
|
| |
Зуля | Дата: Субота, 13.04.2024, 19:15 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Записатися можете за телефоном - 0635360647, Марія Олегівна також консультує онлайн.
|
|
| |