menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Фендюра Марія Одеса відгуки
КсюхаДата: Субота, 13.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Фендюра Марія Одеса відгуки

Доброго дня! Шукаю рекомендації щодо підліткового психолога, і мене зацікавила Фендюр Марія Олегівна. Якщо у вас є досвід роботи з нею або ви чули про її роботу, поділіться, будь ласка, своєю думкою. Буду вдячний за будь-яку інформацію!

КіттіДата: Субота, 13.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 2
Рядовий
Марія Олегівна - мій рятівник! Завдяки її підтримці та професійній допомозі мій підліток зміг подолати тривожність і депресію. Тепер він знову впевнений у собі та радіє життю.

ПудельДата: Субота, 13.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 3
Рядовий
У мого сина перехідний вік, він став важкою дитиною з нестерпним характером, неадекватною поведінкою, грубим. Марія Олегівна провела з ним курс терапії. І я вам скажу, дитину не впізнати, її курс терапії сильно вплинув на його сприйняття й осмислення життя. У нього змінився характер, ставлення до життя, осмислення своєї поведінки.  Марія Олегівна, молодий фахівець, який намагається змінити людей на краще. Велике спасибі, Марії Олегівні!!!!

ЗіркаДата: Субота, 13.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я дуже вдячна Марії Олегівні за її терпіння та увагу до моєї дитини. Її сесії допомогли їй подолати проблеми соціальної адаптації в школі, і тепер вона знову знаходить спільну мову з однокласниками.

ЗемфіраДата: Субота, 13.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 5
Рядовий
Може хтось підкаже контактні дані Фендюре Марії Олегівни і де вона приймає?

ЮляДата: Субота, 13.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 6
Сержант
Марія Олегівна приймає в Лікаріум і проводить консультації онлайн. Записатися до неї можна за телефоном +380635360647

МишкаДата: Субота, 13.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ми звернулися до Марії Олегівни, коли помітили, що в нашої дитини почалися зміни в поведінці - вона стала замкненою і уникала спілкування з нами та однолітками. Завдяки сеансам у психолога, вона знову стала товариською і довіряє нам.

ЛюсьенаДата: Субота, 13.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 8
Рядовий
Марія Олегівна допомогла нам впоратися з проблемами булінгу в школі. Її поради допомогли нашій дитині знайти сили впоратися з цією складною ситуацією і захиститися від агресії з боку однолітків.

ШураДата: Субота, 13.04.2024, 18:13 | Повідомлення # 9
Сержант
Завдяки Марії Олегівні, наш підліток перестав відчувати зміни в апетиті без видимих причин. Її допомога допомогла йому відновити нормальний режим харчування і поліпшити загальний стан здоров'я.

ГогаДата: Субота, 13.04.2024, 18:13 | Повідомлення # 10
Рядовий
Наша сім'я дякує Марії Олегівні за її професіоналізм та емпатію. Її сеанси допомогли нашому підлітку впоратися з дратівливістю і непередбачуваною поведінкою, і тепер він знову почувається впевнено і спокійно.

НастяДата: Субота, 13.04.2024, 18:22 | Повідомлення # 11
Сержант
Ми звернулися до Марії Олегівни, коли наша дитина почала відмовлятися ходити до школи через тривожність і стрес. Завдяки її підтримці та порадам, вона знову почала ходити до школи з упевненістю та радістю.

ДашаДата: Субота, 13.04.2024, 18:22 | Повідомлення # 12
Сержант
Завдяки її допомозі нашому підлітку вдалося подолати проблеми із самооцінкою та зниженням академічної успішності. Тепер він вірить у себе та свої сили.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: