Кузьмінова Катерина Валеріївна відгуки
|
|
Юна | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кузьмінова Катерина Валеріївна відгуки
Після народження дитини сильно набрала у вазі, вже перепробувала багато дієт, ходила на фітнес, зверталася до дієтологів, результату немає. Знайома порадила звернутися до Кузьмінової Катерини Валеріївни. Хто проходив у неї курс, залиште ваші враження. Ви домоглися результату?
|
|
| |
Естель | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Рік тому проходила лікування у Кузьмінової Катерини Валеріївни, вона грамотна і кваліфікована лікарка, лікування починає після здачі аналізів. Кузьмінова змогла вилікувати мої хронічні здуття кишківника, навчила мене правильно харчуватися і допомогла мені схуднути майже на 12 кілограмів. Зайву вагу я скинула дуже легко, а оскільки дієта була написана під мене, то в мене майже не було відчуттів, що я сиджу на дієті, просто їла більш здорову їжу.
|
|
| |
Елла | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Катерина Валеріївна, завдяки своєму багатому лікарському досвіду, підходить до кожного пацієнта індивідуально і бачить не тільки зайву вагу, а й інші проблеми зі здоров'ям. Окреме спасибі, за допомогу у розв'язанні моєї проблем з кишківником і рекомендації кваліфікованих спеціалістів з цих проблем.
|
|
| |
Мордашка | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна не буде одразу вам призначати жодних дієт, вона спочатку має побачити аналізи й зрозуміти, де у вас в організмі стався дисбаланс. Тільки потім Катерина Валеріївна складе ваш раціон, так щоб у ваш організм надходили потрібні речовини і виводилися ті, які в надлишку.
|
|
| |
Зульфія | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Завдяки щасливому випадку мені вдалося потрапити до Катерини Валеріївни, це дивовижний лікар, який допомагає нам правильно харчуватися, бути здоровими і тримати свою вагу в нормі.
|
|
| |
Аврора | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я залишилася задоволена відвідуванням Катерини Валеріївни, лікарка, яка реально хоче допомогти вам схуднути, вона одразу не садить вас на всілякі дієти, а намагається спочатку за допомогою аналізів розібратися, що трапилося з вашим організмом і чому він почав змінювати вагу. Катерина Валеріївна намагається навчити вас харчуватися так, щоб ваш організм отримував усі необхідні речовини в достатній кількості.
|
|
| |
Владлена | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я теж хочу підтвердити: Катерина Валеріївна, вищий клас. Вона не намагається посадити вас на дієту і спостерігати, просто шукає корінь проблеми, з якого все почалося, виправляє або лікує цю проблему, і тільки потім коригує ваше харчування, щоб туди надходили всі необхідні елементи в потрібних кількостях.
|
|
| |
Султанша | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже хочеться потрапити на прийом до Катерини Валеріївни, підкажіть, де вона приймає? Якщо можна номер телефону? Вартість прийому?
|
|
| |
Бофаня | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Султанша ( ) Дуже хочеться потрапити на прийом до Катерини Валеріївни, підкажіть, де вона приймає? Якщо можна номер телефону? Вартість прийому? Катерина Валеріївна приймає в медичному центрі "Вектор Плюс", який розташований на Шклярука, навпроти залізничної лікарні. Весь курс - це 4 місяці - мені обійшовся в 4800 грн, у принципі, я вважаю, що це досить не дорого. В інтернеті я спілкувалася з дієтологом, у якої курс коштував 7500 грн, але вона на мене не справила враження... Номер телефону Катерини Валеріївни 093 153 69 00. Щоправда, я записувалася і чекала понад тиждень
|
|
| |
Аміра | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як проходить прийом?
|
|
| |
Аврора | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Аміра ( ) Як проходить прийом? Прийом проходить за записом. На прийомі Катерина Валеріївна опитує про ваші проблеми зі здоров'ям, зважує і направляє на аналізи За підсумками аналізів, якщо є відхилення, вас проліковують і тільки потім Катерина Валеріївна складає вам меню правильного харчування, з огляду на ваші смакові вподобання. Меню змінювалося кожні 1-2 тижні, дещо прибирали або додавали. 1 місяць я ходила на огляд щотижня, 2-3 місяць - кожні 2 тижні, 4 місяць - 1 раз на місяць. Підсумок - 15 кілограмів. Я дуже вдячна Катерині Валеріївні, що вона навчила мене правильно харчуватися, і вага моя протягом півроку після її курсу залишається в нормі.
|
|
| |
Берта | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:09 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Закінчила курс у Катерини Валеріївни, я здивована: мінус 10 кілограм, такого....... не очікувала. Я не можу знайти слів подяки для Катерини Валеріївни, вона просто ангел, кваліфікований лікар, який творить диво. Вона нас вчить не тільки худнути, а правильно харчуватися.
|
|
| |