Кузьмінова Катерина Одеса відгуки
|
|
Венера | Дата: Субота, 13.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кузьмінова Катерина Одеса відгуки
Я з чоловіком маємо проблему ожиріння, від цього і багато інших проблем зі здоров'ям. Сімейний лікар порадив нам звернутися до Кузьмінової Катерини, дієтолога-нутриціолога, каже, що багатьом вона допомогла. Хто був на прийомі в Кузьмінової Катерини? Вартість прийому? Допомогла вона вам схуднути?
|
|
| |
Ванесса | Дата: Субота, 13.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я була на прийомі у Катерини Валеріївни, грамотна, кваліфікована лікарка, яка допомагає вирішити багатьом ці проблеми.
|
|
| |
Одеситочка | Дата: Субота, 13.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені теж сподобалася Катерина Валеріївна, як людина і як лікар. Особливо її підхід до вашої проблеми, спочатку йдуть аналізи і тільки за підсумками їх, ставиться діагноз і прописується дієта, навіть не дієта, а коригування вашого харчування. Я б вам радила звернутися до Катерини Валеріївни, вона мені допомогла, я схудла на 10 кілограмів.
|
|
| |
Еріка | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| На прийом до Катерини Валеріївни мені порадила піти колега по роботі, і ви знаєте, я залишилася задоволена. Катерина Валеріївна спочатку провела всі необхідні аналізи і виявила причину дисбалансу мого організму. У моєму випадку це були проблеми з гормонами, які ми успішно пролікували. Потім Катерина Валеріївна розпитала мене про мої смакові вподобання і при мені склала дієту на тиждень, на наступний тиждень вона її трохи відкоригувала. За 4 місяці мені вдалося втратити 12 кілограмів, це просто чудово, з огляду на те, що я відвідувала не одного дієтолога, але такого результату мені вдалося досягти, тільки у Катерини Валеріївни.
|
|
| |
Фріда | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Теж можу рекомендувати Катерину Валеріївну. Найкращий дієтолог-нутриціолог у місті. До неї була у 3-ох дієтологів у місті, ніхто не міг допомогти. Дійсно спочатку лікує, мені вирішила проблему з кишківником. Прямо при мені, склала дієту під мене, і не те, що дієту, а правильне харчування. Кожен прийом - зважування, вимірювання об'ємів, скарги, складання меню харчування на 1-2 тижні. Скинула я добре вагу. Харчуюся правильно і тепер себе більше не запускаю.
|
|
| |
Ума | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я всім раджу, у кого є зайва вага звертатися до Катерини Валеріївни. Вона кваліфікований лікар, який спочатку дізнається причину зміни ваги, а потім призначає правильну дієту, в якій ви не відчуєте відчуття голоду. Мені Катерина Валеріївна реально допомогла скинути 12 кілограмів.
|
|
| |
Тереза | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:01 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підкажіть, усі пишуть про зниження ваги, а мені потрібно поправитися, Катерина Валеріївна в цьому допомагає?
|
|
| |
Глорія | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:02 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Тереза ( ) Підкажіть, усі пишуть про зниження ваги, а мені потрібно поправитися, Катерина Валеріївна в цьому допомагає? Я думаю, так. Катерина Валеріївна займається коригуванням харчування, вона зможе підібрати вам таку дієту, від якої ви видужаєте, підбір іде індивідуальний.
|
|
| |
Сіяна | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Катерина Валеріївна? Ціна прийому? Як до неї можна записатися?
|
|
| |
Ванесса | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Сіяна ( ) Підкажіть, де приймає Катерина Валеріївна? Ціна прийому? Як до неї можна записатися? Катерина Валеріївна веде прийом у медичному центрі Вектор Плюс, на 3 поверсі. Центр розташований на вул. Шклярука, навпроти залізничної лікарні. До неї потрібно записуватися, я потрапила на прийом через півтора тижні. Записатися можна за номером телефону 093 153 69 00. Ціна первинного прийому - 600 грн.
|
|
| |
Дарьяна | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А як проходить прийом?
|
|
| |
Сільвія | Дата: Субота, 13.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Під час консультації вона вимірює об'єми і вагу, опитує за скаргами, робить призначення, дає рекомендації і розписує під людину, її вподобання, дієту! Дієти в неї для кожної людини окремі, як вона каже, залежно від харчових уподобань і правильної калорійності. У мене були болі в кишечнику і здуття, Катерина Валеріївна вилікувала, спочатку здоров'я поправила, а після вже збалансоване харчування і т.д. Курс був перший місяць раз на тиждень, другий місяць раз на два тижні, а третій і четвертий місяць раз на місяць.
|
|
| |