menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кузьмінова Катерина Одеса відгуки
ВенераДата: Субота, 13.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кузьмінова Катерина Одеса відгуки

Я з чоловіком маємо проблему ожиріння, від цього і багато інших проблем зі здоров'ям. Сімейний лікар порадив нам звернутися до Кузьмінової Катерини, дієтолога-нутриціолога, каже, що багатьом вона допомогла.
Хто був на прийомі в Кузьмінової Катерини?
Вартість прийому?
Допомогла вона вам схуднути?

ВанессаДата: Субота, 13.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 2
Сержант
Я була на прийомі у Катерини Валеріївни, грамотна, кваліфікована лікарка, яка допомагає вирішити багатьом ці проблеми.

ОдеситочкаДата: Субота, 13.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мені теж сподобалася Катерина Валеріївна, як людина і як лікар. Особливо її підхід до вашої проблеми, спочатку йдуть аналізи і тільки за підсумками їх, ставиться діагноз і прописується дієта, навіть не дієта, а коригування вашого харчування.  Я б вам радила звернутися до Катерини Валеріївни, вона мені допомогла, я схудла на 10 кілограмів.

ЕрікаДата: Субота, 13.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 4
Рядовий
На прийом до Катерини Валеріївни мені порадила піти колега по роботі, і ви знаєте, я залишилася задоволена.  Катерина Валеріївна спочатку провела всі необхідні аналізи і виявила причину дисбалансу мого організму.   У моєму випадку це були проблеми з гормонами, які ми успішно пролікували. Потім Катерина Валеріївна розпитала мене про мої смакові вподобання і при мені склала дієту на тиждень, на наступний тиждень вона її трохи відкоригувала. За 4 місяці мені вдалося втратити 12 кілограмів, це просто чудово, з огляду на те, що я відвідувала не одного дієтолога, але такого результату мені вдалося досягти, тільки у Катерини Валеріївни.

ФрідаДата: Субота, 13.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 5
Сержант
Теж можу рекомендувати Катерину Валеріївну. Найкращий дієтолог-нутриціолог у місті. До неї була у 3-ох дієтологів у місті, ніхто не міг допомогти. Дійсно спочатку лікує, мені вирішила проблему з кишківником. Прямо при мені, склала дієту під мене, і не те, що дієту, а правильне харчування.  Кожен прийом - зважування, вимірювання об'ємів, скарги, складання меню харчування на 1-2 тижні. Скинула я добре вагу. Харчуюся правильно і тепер себе більше не запускаю.

УмаДата: Субота, 13.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 6
Сержант
Я всім раджу, у кого є зайва вага звертатися до Катерини Валеріївни.  Вона кваліфікований лікар, який спочатку дізнається причину зміни ваги, а потім призначає правильну дієту, в якій ви не відчуєте відчуття голоду. Мені Катерина Валеріївна реально допомогла скинути 12 кілограмів.

ТерезаДата: Субота, 13.04.2024, 18:01 | Повідомлення # 7
Рядовий
Підкажіть, усі пишуть про зниження ваги, а мені потрібно поправитися, Катерина Валеріївна в цьому допомагає?

ГлоріяДата: Субота, 13.04.2024, 18:02 | Повідомлення # 8
Сержант
Цитата Тереза ()
Підкажіть, усі пишуть про зниження ваги, а мені потрібно поправитися, Катерина Валеріївна в цьому допомагає?
 Я думаю, так. Катерина Валеріївна займається коригуванням харчування, вона зможе підібрати вам таку дієту, від якої ви видужаєте, підбір іде індивідуальний.

СіянаДата: Субота, 13.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть, де приймає Катерина Валеріївна? Ціна прийому? Як до неї можна записатися?

ВанессаДата: Субота, 13.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 10
Сержант
Цитата Сіяна ()
Підкажіть, де приймає Катерина Валеріївна? Ціна прийому? Як до неї можна записатися?
 Катерина Валеріївна веде прийом у медичному центрі Вектор Плюс, на 3 поверсі. Центр розташований на вул. Шклярука, навпроти залізничної лікарні.   До неї потрібно записуватися, я потрапила на прийом через півтора тижні.
Записатися можна за номером телефону 093 153 69 00.
Ціна первинного прийому - 600 грн.

ДарьянаДата: Субота, 13.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 11
Рядовий
А як проходить прийом?

СільвіяДата: Субота, 13.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 12
Рядовий
Під час консультації вона вимірює об'єми і вагу, опитує за скаргами, робить призначення, дає рекомендації і розписує під людину, її вподобання, дієту! Дієти в неї для кожної людини окремі, як вона каже, залежно від харчових уподобань і правильної калорійності. У мене були болі в кишечнику і здуття, Катерина Валеріївна вилікувала, спочатку здоров'я поправила, а після вже збалансоване харчування і т.д. Курс був перший місяць раз на тиждень, другий місяць раз на два тижні, а третій і четвертий місяць раз на місяць.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: