menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Забранський Владислав Одеса відгуки
КазимирДата: Субота, 13.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Забранський Владислав Одеса відгуки

Порадили звернутися до Забранського Владислава, як до хорошого мануального терапевта. Сильно болить голова і шия.
Напишіть, ваша думка про фахівця? Залишилися ви задоволені?

АврораДата: Субота, 13.04.2024, 17:44 | Повідомлення # 2
Рядовий
Мучили головні болі кілька років, де тільки не лікувалася, не допомагало. Але мені порадили, до Владислава Володимировича, він знайшов причину страждань і усунув її. Життя стало в радість. Побільше б таких професіоналів!

ДинараДата: Субота, 13.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 3
Рядовий
Звернулася до Владислава Володимировича за рекомендацією свого брата, після того як відмовили ноги, погано навіть повзала. Після кількох сеансів почала ходити тримаючись за стінки, а після закінчення курсу вже ходила без підтримки.  Добре, коли є такі професіонали.

ЛаураДата: Субота, 13.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 4
Рядовий
Протягом кількох років у мене боліла спина, дійшло до того, що я не могла більше їздити на роботу і лягла в лікарню. Пролежавши 2 тижні, жодного виразного лікування я не отримала. Почула від знайомих про чудового лікаря Забранського Владислава, вирушила до нього. Після кожного сеансу болі відступали, ставало легше дихати. Після курсу болі в спині зовсім зникли, припинилися головний біль і запаморочення.

ЕстельДата: Субота, 13.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 5
Сержант
Я можу розділити своє життя на дві частини: до відвідування Владислава Забранського і після, настільки відчутна різниця в якості життя. Він - справжній чарівник: пішли різні болі, до того ж навіть такі як шлункові, серцеві!  Владислав Володимирович повертає людей до нормального, активного життя!

ШураДата: Субота, 13.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 6
Сержант
Де приймає Владислав Забранський?

ЛаураДата: Субота, 13.04.2024, 17:47 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Шура ()
Де приймає Владислав Забранський?
Зараз Владислав Володимирович приймає вдома вул. Богдана Хмельницького 49, раніше працював у Малиновській лікарні та в клініці Вектор Плюс. Приймає тільки з результатами МРТ.

0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Забранський.

СултаншаДата: Субота, 13.04.2024, 17:47 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть, скільки коштує сеанс? Скільки сеансів входить у курс?

АврораДата: Субота, 13.04.2024, 17:48 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Султанша ()
Підкажіть, скільки коштує сеанс? Скільки сеансів входить у курс?
 Сеанс коштує 500 грн.  Кількість сеансів вам може сказати тільки лікар, за результатами ваших аналізів.

МайорДата: Субота, 13.04.2024, 17:48 | Повідомлення # 10
Рядовий
До Владислава Володимировича звернувся з болями в попереку і з болем у м'язі від попереку до п'яти! Терпів не один рік, тепер лаю себе за це. Пройшов курс лікування і, чесно кажучи, не думав, що так може, але болі ставали дедалі меншими й меншими, а до кінця курсу просто зникли, як за помахом чарівної палички! Життя стало просто яскравішим, і стан душі й тіла просто чудові. Раджу, чудовий лікар!

НастяДата: Субота, 13.04.2024, 17:48 | Повідомлення # 11
Сержант
Лікар із великої літери, професіонал! Пішли болі, заспокоїлася душа. Стало більше сил. Відчуття творчості, жвавості. Раджу, реально Владислав Володимирович, підіймає на ноги. Аж душа співає!!!

ШураДата: Субота, 13.04.2024, 17:49 | Повідомлення # 12
Сержант
Усім дякую! Владислав Володимирович, просто творить диво, випробувала на собі. Забула, що таке біль у спині, навіть у перший час незвично було.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: