Калюжна Тетяна Євгенівна відгуки
|
|
Фріда | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:13 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Калюжна Тетяна Євгенівна відгуки
Мучать сильні запаморочення, хиткість під час ходьби. Сімейний лікар направив на обстеження до невролога. Знайомі порадили звернутися до Калюжної Тетяни Євгенівни, кажуть добре допомагає. Які ваші відгуки, чи допоміг вам цей лікар?
|
|
| |
Тереза | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:15 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна виявилася найкомпетентнішим фахівцем, а я ж обійшла чимало неврологів. Лише вона звернула увагу на деякі особливості. Вона змінила мені курс лікування, призначений іншим лікарем і невдовзі я вже відчула зміни на краще. Нові ліки мені підходять, я добре стала себе почувати.
|
|
| |
Іванна | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:15 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Калюжна Тетяна - лікарка, яка позбавила мене болісного головного болю і запаморочення. Довго не хотіла йти здаватися до лікарів. Скаржилася на головний біль, але обходилася таблетками. Одного разу напад був такої сили, що злякалася. За рекомендацією колеги по роботі звернулася до Тетяни Євгенівни. Вона - дивовижний лікар, яка позбавила мене мук.
|
|
| |
Марта3 | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:16 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У моє життя різко і несподівано прийшов інсульт. Довгий час була в лікарні, але якість обслуговування сучасної медицини залишає бажати кращого (як і виписані препарати). Природно, після виписки з лікарні я почала питати у знайомих про лікаря-невролога. Мені порадили Тетяну Євгенівну. Лікар виявилася з достатнім досвідом, провела лікування, після чого відразу стало легше!
|
|
| |
Мія | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| На тлі великих навантажень став сильно турбувати головний біль, болі в шиї та спині, практично щодня. Потрапила за рекомендацією до Тетяни Євгенівни, спасибі добрим людям за пораду. Вона детально й ґрунтовно обстежила мене, порекомендувала МРТ, УЗД судин і низку додаткових досліджень, призначила лікування. За дослідженнями вдалося підтвердити діагноз, саме той, що лікарка припустила, і лікування допомогло! Якщо буде потрібен невролог - тепер тільки до неї.
|
|
| |
Юля | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Можете сказати, де приймає Тетяна Євгенівна?
|
|
| |
Тереза | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:18 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Юля ( ) Можете сказати, де приймає Тетяна Євгенівна? Тетяна Євгенівна приймає в медичному центрі "Сартус", який розташований на Французькому бульварі 60, вхід із Цегляного провулка.
|
|
| |
Римма | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:18 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Була на прийомі у цього фахівця після відвідування невролога в іншій клініці, оскільки після призначеного лікування ніякого поліпшення не настало. Сказати, що я в захваті від цього фахівця, це дуже мало. Такі лікарі, як Тетяна Євгенівна, це лікар від Бога. Доброзичлива, грамотна, дуже хороший знавець своєї професії. Після призначеного курсу лікування почуваюся наново народженою.
|
|
| |
Мордашка | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:42 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть як записатися до Тетяни Євгенівни на прийом?
|
|
| |
Мія | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Мордашка ( ) Підкажіть як записатися до Тетяни Євгенівни на прийом? Записатися можна через адміністратора.
094 917 34 22, 098 761 01 28 - Наталія
|
|
| |
Зуля | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підкажіть, вартість прийому?
|
|
| |
Марта3 | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Цитата Зуля ( ) Підкажіть, вартість прийому? Я платила за прийом 500 грн.
|
|
| |
Мордашка | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за поради. Була на консультації дійсно досвідчений лікар.
|
|
| |