Калюжна Тетяна Євгенівна Одеса відгуки
|
|
Сіяна | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:04 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Калюжна Тетяна Євгенівна Одеса відгуки
Часто втрачаю свідомість, сімейний лікар порадив пройти обстеження у невролога. Рекомендував звернутися до Калюжної Тетяни. Які відгуки можете залишити про цього лікаря?
|
|
| |
Аріель | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:04 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже грамотний і розумний фахівець, детально вивчає всю історію хвороби, багато розпитує, дізнається, потім пояснює все доступно і зрозуміло. Відповідає на всі запитання гранично чітко і ясно. Призначає адекватне лікування, яке приносить позитивний результат. Зверталися кілька разів, я і моя мама, ніколи не відмовляла нам у консультації, спостерігала завжди до одужання. Дуже приємно усвідомлювати, що у нас є ще такі фахівці, як Калюжна Тетяна.
|
|
| |
Дзвіночок | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:05 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Вразило, що Тетяна Євгенівна не нав'язує тонни незрозумілих дорогих препаратів, а досконало вивчає проблему, і якщо є можливість обійтися без них, то він це зробить. Також сподобалася величезна кількість рекомендацій по закінченню лікування. Якщо Ви хочете отримати якісне лікування, то обов'язково до Тетяни Євгенівни.
|
|
| |
Венера | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:05 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо хтось шукає хорошого, грамотного й уважного невролога, то Калюжна Тетяна Євгенівна - це той лікар, який вам потрібен. Практично ніколи я не стикалася з таким уважним і чуйним ставленням до пацієнта. Відмінний лікар, яка небайдужа до пацієнта. Я тільки почала лікування і впевнена, що з такою лікаркою все буде добре!
|
|
| |
Еріка44 | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:06 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Безмірно вдячна лікарці Калюжній Тетяні Євгенівні за лікування моєї мами! Вона буквально поставила її на ноги після інсульту.
|
|
| |
Грета | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:06 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Скажіть, у якій клініці приймає Тетяна Євгенівна?
|
|
| |
Аріель | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:07 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Грета ( ) Скажіть, у якій клініці приймає Тетяна Євгенівна? Тетяна Євгенівна приймає в медичному центрі "Сартус", який розташований на території колишнього санаторію "Россия".
|
|
| |
Владлена | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:08 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Може хтось знає скільки коштує зараз прийом?
|
|
| |
Дзвіночок | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:08 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Владлена ( ) Може хтось знає скільки коштує зараз прийом? Я платила за консультацію 500 грн.
|
|
| |
Сільвія | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:09 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А як записатися на прийом?
|
|
| |
Венера | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:09 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Сільвія ( ) А як записатися на прийом? Записатися можна за телефонами: 094 917 34 22, 098 761 01 28
|
|
| |
Маліка | Дата: Субота, 13.04.2024, 16:11 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Без краплі лестощів - це один із найкращих лікарів-неврологів! Я сміливо можу так сказати у свої 23, тому що вам і не снилося, скількох неврологів я обійшла за цей час. Мені ставили тільки один діагноз і говорили, що просто слабкі судини в голові. Але Тетяна Євгенівна допомогла мені і, нарешті, відкрила очі на мою проблему. Я була в шоці, виявилося в мене психосоматика. Те саме відчуття, коли приходиш з одним діагнозом, а йдеш з іншим. Моє лікування досі триває під контролем цього лікаря і я шалено рада, що знаю, що лікувати і куди мені рухатися. Дай Бог більше таких людяних і чудових лікарів!
|
|
| |