Відгуки про Забранського Владислава Володимировича
|
|
Глорія | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:59 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки про Забранського Владислава Володимировича
Сімейний лікар порадив пройти курс фізіопроцедур і направив до Забранського В.В., сказав, що він робить їх краще за всіх. Хто до нього звертався залиште відгук?
|
|
| |
Королевна | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - це той лікар, який націлений на ефективність і результат після проведеного лікування. До кожного пацієнта у нього свій підхід і своя методика лікування. Протягом усього лікування - спілкування, лікар завжди налегке і позитиві. З упевненістю можу порадити його своїм знайомим.
|
|
| |
Камалія20 | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:04 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Протягом багатьох років мучив гайморит. Владислав Володимирович своєю методикою лікування позбавив мене цих проблем, я просто забула про них! Самопочуття поліпшується з кожним днем! Побільше нам таких лікарів!
|
|
| |
Праська | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернулася до Забранського Владислава з болем у спині, який турбував багато років. Не було сил терпіти такий стан, тому за рекомендацією знайомих зважилася на фізіопроцедури. Хоча були сумніви спочатку... Виявилося, що я дуже помилялася, вже після третьої процедури я відчула, що біль поступово притупляється, і я спокійно можу спати, і сидіти, і працювати, не думаючи про те, як вибрати зручне положення для полегшення болю. Зробила 1014 процедур, дуже ефективне лікування. Після цього повторила ще курс і буду далі проходити лікування у такого уважного, досвідченого і грамотного лікаря! Рекомендую всім своїм знайомим!
|
|
| |
Рима | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:49 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я звернувся до лікаря-фізіотерапевта Забранського В.В. за консультацією. Владислав Володимирович дуже грамотно і професійно призначив фізіопроцедури. Після проходження лікування одразу відчув полегшення, больовий синдром припинився, а моє самопочуття покращилося.
|
|
| |
Соня | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:49 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Владислав Володимирович?
|
|
| |
Праська | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:50 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Соня ( ) Підкажіть, де приймає Владислав Володимирович? Наразі приймає у себе вдома на вул. Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Ольга | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:50 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відмінний лікар. Відмінна людина. Відчувається професіоналізм. Лікар, який лікує і допомагає. А найголовніше, вона небайдужа до проблем.
|
|
| |
Ядвіга | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:50 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович віртуозно володіє своєю професією! З упевненістю можу рекомендувати цього лікаря!
|
|
| |
Емма | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:51 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, номер телефону доктора Забранського?
|
|
| |
Рима | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:51 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Емма ( ) Підкажіть, номер телефону доктора Забранського? Тримайте :0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Глорія | Дата: Четвер, 11.04.2024, 13:51 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую всім за відгуки. Чудовий фахівець, віртуозно володіє своєю професією.
|
|
| |