Відгуки Забранський Владислав Одеса
|
|
Бофаня | Дата: Четвер, 11.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Забранський Владислав Одеса
У мене неврит трійчастого нерва, була у багатьох неврологів, результат - нуль. Хочу проконсультуватися з остеопатом, порадили звернутися саме до Забранського, як до кваліфікованого фахівця. Що можете сказати про цього лікаря?
|
|
| |
Іришка | Дата: Четвер, 11.04.2024, 02:01 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Професійно оглянув, знайшов причини, які не бачили інші лікарі різних категорій. Усунув болі, які давно мучили. Я дуже рада, що мені пощастило зустрітися з таким чудовим лікарем і прекрасною людиною.
|
|
| |
Карлуша | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:45 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мій діагноз - неврит трійчастого нерва. За моїми плечима 6 лікарів, неврологи, щелепно-лицьові хірурги, отоларингологи. Різні діагнози і, відповідно, скоєно різне медикаментозне лікування, яке крім негативних наслідків нічого не принесло. Дивом мені пощастило дізнатися про цього фахівця і ось нарешті через рік моїх мук процес пішов. А я вже думала, що жити без болю не можна, що повернутися до колишнього способу життя не вийде. Дуже хороший лікар, бачить усі проблеми просто наскрізь. Покращення побачила вже після першого прийому. Загалом, усе на вищому рівні, лікар дійсно дуже грамотний!
|
|
| |
Чеслава | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:45 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Результати роботи Владислава Володимировича приголомшливі, все, що боліло і турбувало, просто зникає, наче й не було, і це все без лікарських препаратів.
|
|
| |
Діна | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:45 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Можете сказати з якими аналізами треба йти на прийом?
|
|
| |
Карлуша | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:46 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Діна ( ) Можете сказати з якими аналізами треба йти на прийом? Владислав Володимирович приймає тільки з результатами МРТ.
|
|
| |
Розалія | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:46 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович допоміг мені впоратися з болем у попереку, коли неможливо було ні сидіти, ні лежати, ні стояти. Завдяки його сеансам остеопатії я розпрощалася з купою уколів і таблеток.
|
|
| |
Харита | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:46 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можна дізнатися де приймає доктор Забранський?
|
|
| |
Чеслава | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:47 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Харита ( ) Можна дізнатися де приймає доктор Забранський? Владислав Володимирович приймає у себе вдома на вул. Б. Хмельницького 49, раніше працював у лікарні на Малиновського і в приватній клініці Вектор Плюс.
|
|
| |
Юнона | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:49 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть номер телефону Владислава Володимировича?
|
|
| |
Розалія | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:51 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Юнона ( ) Підкажіть номер телефону Владислава Володимировича? Ловіть: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Ельміра | Дата: Четвер, 11.04.2024, 12:51 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Після багаторічних страждань від мігрені навіть важко повірити в можливість нормального життя без болю і таблеток, але Владислав Володимирович зробив диво! Дивовижна людина і унікальний фахівець. Рекомендую!
|
|
| |