| Забранський Владислав Володимирович | 
|  | 
| 
					| Настя | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 1 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 22 Статус: Offline | Забранський Владислав Володимирович 
 Сильно боліла голова, звернулася до невролога. Він провів обстеження і направив на масаж шийно-комірцевої зони. Рекомендував зробити масаж у Забранського Владислава. Хто був у нього на сеансах масажу залиште свій відгук?
 |  |  |  |  | 
| 
					| Лера | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 2 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 37 Статус: Offline | Приголомшливий фахівець, володіє величезною кількістю технік, працює індивідуально з кожним пацієнтом конкретно по проблемі.  Все просто чудово! Рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
					| Манька | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 3 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 18 Статус: Offline | Я звернулася до Владислава Володимировича за направленням від невролога і не пошкодувала. Він виявився дуже професійним і грамотним фахівцем. Кожен сеанс для мене проходив у задоволення, адже лікар виконувала свою роботу на найвищому рівні. А результат мене просто вразив. Незабаром я помітила, що болі зменшилися, а під кінець курсу я почувалася краще за всіх. |  |  |  |  | 
| 
					| Джина | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 14 Статус: Offline | Після перенесеної травми в мене залишилися болі в спині. Друзі сім'ї підказали хорошого масажиста. Я вирішила скористатися порадою. Він чудовий професіонал, дуже вміло і старанно провів курс лікувального масажу. Руки в цього лікаря просто чарівні. Болі відпустили нарешті, можу розпрямити плечі й жити повноцінно. Рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
					| Нонна | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Чудовий масажист. Руки просто золоті, розумний, доброзичливий, а найголовніше - професійний. |  |  |  |  | 
| 
					| Джина | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 14 Статус: Offline | Ловіть: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.Цитата Октябрина (  )  Підкажіть контакти для запису ? |  |  |  |  | 
| 
					| Елла | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 7 |  | Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 35 Статус: Offline | Вартість прийому яка? |  |  |  |  | 
| 
					| Нонна | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Я платила 500 грн за сеанс. Зате лікарка творить диво.Цитата Елла (  )  Вартість прийому яка? |  |  |  |  | 
| 
					| Неллі | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 9 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 28 Статус: Offline | Професіонал високого класу, уважний, тактовний. Спеціаліст, закоханий у свою професію. Звернулася до Владислава Володимировича з болями в грудному і поперековому відділах. Після 10 сеансів масажу болі минули, з'явилася легкість у русі.  Рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
					| Настя | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 10 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 22 Статус: Offline | Велике спасибі за відгуки, вже записалася на курс. Сьогодні був перший сеанс, дуже сподобався лікар, видно, що професіонал. |  |  |  |  |