menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Павлов Сергій Володимирович Одеса відгуки
ЗемфіраДата: Середа, 10.04.2024, 14:53 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Павлов Сергій Володимирович Одеса відгуки

Страждаю на нейроциркулярну дистонію, шукаю кардіолога, який зможе мені допомогти. Багато чула про Павлова С.В., хочу з ним проконсультуватися. Що можете сказати про цього лікаря? Порекомендували б його?

Мія20Дата: Середа, 10.04.2024, 14:54 | Повідомлення # 2
Рядовий
Дуже сподобалося, Сергій Володимирович компетентний, чуйний, лікування допомогло.  Лікар пояснив, як жити далі з таким діагнозом, дав рекомендації щодо дієти, фізичних навантажень, як правильно моніторити свій стан. Хочеться, щоб усі, хто йде в цю професію, були такими ж грамотними фахівцями, як Сергій Володимирович!

АняДата: Середа, 10.04.2024, 14:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я дуже рекомендую лікаря Павлова, як фахівця-кардіолога. Я зверталася до нього з приводу своїх серцевих нездужань. Було приємно відзначити компетентність цього лікаря. Його знання, вміння аналізувати, висока відповідальність і розважливість викликають повагу і довіру. Я бачила багато лікарів, але більшість із них поступалися Сергію Володимировичу в професіоналізмі. Прописане лікарем лікування мені допомогло, самопочуття покращилося, піднявся настрій.

РегінаДата: Середа, 10.04.2024, 14:56 | Повідомлення # 4
Рядовий
Павлов Сергій Володимирович - кардіолог найвищого рівня. Дуже допоміг мені відновити здоров'я, а саме після проведеного ним лікування болі в ділянці серця припинилися, загальне самопочуття покращилося, а її корисні поради та рекомендації стали в нагоді.

ПрасяДата: Середа, 10.04.2024, 14:57 | Повідомлення # 5
Рядовий
Відмінний фахівець, грамотний і уважний. Прийшла до нього з однією проблемою, а він разом розв'язав усі проблеми зі здоров'ям, компетентно і зрозуміло все пояснив, усі аналізи подивився, спостерігав у процесі лікування. Тепер я живу спокійно і не боюся засинати і прокидаюся щасливою людиною. Рекомендую !

ЛераДата: Середа, 10.04.2024, 14:57 | Повідомлення # 6
Сержант
Серце - наш мотор, важливо відстежувати його роботу, підживлювати за необхідності. Я цю справу довірила доктору Павлову і анітрохи про це не шкодую. Лікар, який працює за покликанням, він вкладає душу в те, що робить, це відчувається. Він дав мені дуже хороші поради, які донині мені допомагають. Хочеться, щоб кожен, хто потребує, знайшов такого ж фахівця, якому зміг би довірити турботу про цей важливий орган. Я свого лікаря вже знайшла.

ОктябринаДата: Середа, 10.04.2024, 14:57 | Повідомлення # 7
Сержант
Підкажіть як можна записатися на прийом до лікаря Павлова?

АняДата: Середа, 10.04.2024, 14:58 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Октябрина ()
Підкажіть як можна записатися на прийом до лікаря Павлова?
 Записатися можна через адміністратора Наталію +380 (94) 917 34 22, +380 (98) 761 01 28.

ЗіркаДата: Середа, 10.04.2024, 15:03 | Повідомлення # 9
Рядовий
Професіонал своєї справи! Чуйна і величезної душі людина! Відчувається, що він справді намагається розібратися в проблемі, з якою до нього прийшов пацієнт, і, звісно, докладає всіх зусиль, щоб допомогти йому!  А нашій охороні здоров'я побільше б таких професіоналів!

КарлушаДата: Середа, 10.04.2024, 15:03 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете сказати вартість прийому?

РегінаДата: Середа, 10.04.2024, 15:04 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Карлуша ()
Можете сказати вартість прийому?
 Я заплатила 500 грн за прийом.

ДінаДата: Середа, 10.04.2024, 15:05 | Повідомлення # 12
Сержант
Звернулася до Сергія Володимировича і не пошкодувала жодного разу! Дуже хороший, уважний, грамотний лікар. Призначив лікування, яке дуже сильно поліпшило мій стан. Інші лікарі, порівняно з ним, не могли правильно підібрати лікування та обстеження. Безмірно вдячна Сергію Володимировичу, на контроль лікування і стану свого здоров'я тепер тільки до нього! І всім буду радити такого чудового кардіолога!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: