menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Павлов Сергій Одеса відгуки
НонаДата: Середа, 10.04.2024, 14:34 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Павлов Сергій Одеса відгуки

Стали турбувати болі під лопаткою. Сестра каже, що це серце і порадила звернутися до кардіолога Павлова Сергія.
Хто відвідував цього лікаря, залиште свій відгук?  Грамотний фахівець?

АеллаДата: Середа, 10.04.2024, 14:35 | Повідомлення # 2
Рядовий
Сергій Володимирівна мені сподобалася з самого першого прийому. Проблеми з серцем у мене почалися ще в ранньому віці, але потім все стало погіршуватися. Я звернулася за порадою до цього чудового лікаря.  Сергій Володимирович професіонал, одразу зрозумів мою проблему, все зрозуміло і чітко розповів, дав точні вказівки разом із лікуванням. Завдяки йому я вже кілька років почуваюся чудово.  Усі б лікарі були такими.

ОнисяДата: Середа, 10.04.2024, 14:36 | Повідомлення # 3
Сержант
Сердечко стало турбувати. До лікаря я не одразу звернулася, про що згодом пошкодувала. Але, слава богу, все обійшлося. Коли я надумала до кардіолога піти, потрапила до дуже хорошого лікаря Павлова С.В. . У нього є знання і досвід, це відчувається. Впевнено працює, говорить і робить усе по суті. До нього в мене відразу довіра з'явилася, чітко дотримуючись вказівок, я одужала. Робота серця нормалізувалася, самопочуття покращилося, результат говорить сам за себе. Лікар мені допоміг.

РиммаДата: Середа, 10.04.2024, 14:36 | Повідомлення # 4
Рядовий
Потрібен був хороший кардіолог і в особі Сергія Володимировича я його знайшла. На прийомі в нього дізналася про свої проблеми, отримала рекомендації щодо лікування. Мене вразило, що ще до того, як прийшли результати аналізів, він уже назвав точний діагноз.  Розумний, досвідчений фахівець, він справді допомагає.  Буду тепер до нього на профілактику ходити.

ЕллаДата: Середа, 10.04.2024, 14:37 | Повідомлення # 5
Сержант
До Сергія Володимировича на прийом приводила маму. Прийомом залишилися задоволені. Професіонал своєї справи. Усі аналізи та обстеження уважно вивчив, провів огляд, призначив лікування. Усе дохідливо роз'яснив що, як і чому. Спілкуватися з ним дуже приємно, ввічлива і спокійна людина.  Буду радити лікаря своїм знайомим і близьким.

ЧеславаДата: Середа, 10.04.2024, 14:37 | Повідомлення # 6
Рядовий
Можна дізнатися в якій клініці приймає Павлов С. В. В. ?

АеллаДата: Середа, 10.04.2024, 14:37 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Чеслава ()
Можна дізнатися в якій клініці приймає Павлов С. В. В. ?
 Він приймає в медичному центрі "Сартус", який розташований на Французькому бульварі, територія колишнього санаторію "Россия".

КлавуняДата: Середа, 10.04.2024, 14:37 | Повідомлення # 8
Рядовий
Дуже рада, що познайомилася з таким уважним лікарем! Рідкісний випадок, коли лікар вникає в твої захворювання. Зазвичай усе проходить стандартно, поставлено на потік. У Павлова все інакше, відчувається бажання допомогти пацієнтові, розібратися в проблемі.

РозаліяДата: Середа, 10.04.2024, 14:38 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть як до нього записатися чи потрібно стояти в черзі на прийом?

РиммаДата: Середа, 10.04.2024, 14:39 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Розалія ()
Підкажіть як до нього записатися чи потрібно стояти в черзі на прийом?
 Потрібно записатися через адміністратора +380 (94) 917 34 22, +380 (98) 761 01 28.

КоролевнаДата: Середа, 10.04.2024, 14:39 | Повідомлення # 11
Рядовий
Підкажіть ще вартість прийому?

РиммаДата: Середа, 10.04.2024, 14:41 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Королевна ()
Підкажіть ще вартість прийому?
500 грн.

ФрідаДата: Середа, 10.04.2024, 14:43 | Повідомлення # 13
Сержант
Сергій Володимирович грамотний і чуйний, добрий кардіолог! Він допоможе не тільки в професійному плані, а й у психологічному! Після його прийому я стала почуватися здоровою вже на другий день! Побільше б таких лікарів!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: