Павлов Сергій Володимирович відгуки
|
|
Сільвія | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:41 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Павлов Сергій Володимирович відгуки
Кардіолог у поліклініці виявив у мене серцеву недостатність. Шукаю грамотного фахівця для уточнення діагнозу, знайомі кажуть йти до Павлова Сергія Володимировича. Що можете сказати про цього лікаря? Залиште відгук, хто був у нього на прийомі?
|
|
| |
Венера | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:42 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Сільвія ( ) Кардіолог у поліклініці виявив у мене серцеву недостатність. Шукаю грамотного фахівця для уточнення діагнозу, знайомі кажуть йти до Павлова Сергія Володимировича. Що можете сказати про цього лікаря? Залиште відгук, хто був у нього на прийомі? Чудовий лікар! Дуже грамотний, дипломований фахівець! З пацієнтами дуже ввічливий, завжди вислухає, допоможе, пояснить суть твоєї болячки доступною мовою! Призначить дуже грамотне лікування! Коротше, золото, а не лікар! Побільше б таких!
|
|
| |
Іда | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:42 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звернулася з проблемою гіпертонічного кризу, Сергій Володимирович дуже уважно поставився до моєї проблеми, призначив обстеження, за підсумками обстеження виявилися й інші порушення, про які я навіть і не підозрювала, і без лікування яких вирішення основної проблеми було б неефективним. У результаті лікування через два тижні зникла тахікардія, нормалізувався тиск, повернулися сили. Дотримуюся всіх рекомендацій лікаря, почуваюся добре. Сергій Володимирович - справжній професіонал своєї справи!
|
|
| |
Танюха | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:43 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Якщо хтось шукає хорошого кардіолога, вставлю свої п'ять копійок. Мені свого часу дуже сподобався Павлов С.В. Він так душевно поставився, розпитав, обстежив, як годиться, дав купу слушних порад. Дуже уважний, було неймовірно приємно зустріти такого лікаря.
|
|
| |
Грета | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:43 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже грамотний і уважний лікар, багато років Сергій Володимирович контролює моє здоров'я, завдяки йому я живу. Рекомендую!
|
|
| |
Ума | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:43 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підкажіть у якій клініці я зможу знайти Сергія Володимировича?
|
|
| |
Іда | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:44 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Ума ( ) Підкажіть у якій клініці я зможу знайти Сергія Володимировича? У медичному центрі "Сартус".
|
|
| |
Соня | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:44 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можна дізнатися, де цей медичний центр розташований?
|
|
| |
Танюха | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:44 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Соня ( ) Можна дізнатися, де цей медичний центр розташований? На Французькому бульварі 60, це територія колишнього санаторію "Россия".
|
|
| |
Ольга | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:45 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Відмінний фахівець! Грамотно оцінює стан пацієнта і дає вичерпні рекомендації! Пацієнти дуже задоволені консультацією.
|
|
| |
Матильда | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:45 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можна дізнатися номер телефону Сергія Володимировича?
|
|
| |
Грета | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:45 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Матильда ( ) Можна дізнатися номер телефону Сергія Володимировича? Є номер телефону адміністратора клініки, через якого можна записатися. +380 (94) 917 34 22, +380 (98) 761 01 28 - Наталя.
|
|
| |
Юля | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:46 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Лікар від Бога! Це так! Щиро дякую лікарю за його людяність, розуміння, вміння говорити зрозумілою для нас, пацієнтів, мовою! Лікування та рекомендації завжди дають позитивний результат!
|
|
| |