menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лихачова Лариса Євгенівна відгуки
АлесяДата: Середа, 10.04.2024, 12:29 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Лихачова Лариса Євгенівна відгуки

У мене постійні запалення по-жіночому, порадили звернутися до Лихачової Л.Є. Які відгуки можете залишити про цього лікаря?

НонаДата: Середа, 10.04.2024, 12:32 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Алеся ()
У мене постійні запалення по-жіночому, порадили звернутися до Лихачової Л.Є. Які відгуки можете залишити про цього лікаря?
Залишилася дуже задоволена прийомом у Лариси Євгенівни. Приголомшливий фахівець, який не тільки допомогла мені розібратися в моїх проблемах, а й уважно вислухала мене, як жінку! А це вимагає величезного терпіння. Призначила лікування, яке мені допомогло. Рекомендую!

АльфіраДата: Середа, 10.04.2024, 12:32 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Нона ()
Залишилася дуже задоволена прийомом у Лариси Євгенівни. Приголомшливий фахівець, який не тільки допомогла мені розібратися в моїх проблемах, а й уважно вислухала мене, як жінку! А це вимагає величезного терпіння. Призначила лікування, яке мені допомогло. Рекомендую!
 Лариса Євгенівна професіонал на вищому рівні. Консультація та огляд пройшли на відмінно. Я дуже задоволена таким лікарем. Відмінне ставлення до пацієнта. Проконсультувала з усіх питань і дала подальші рекомендації. Буду її радити своїм знайомим.

РадаДата: Середа, 10.04.2024, 12:32 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Альфіра ()
Лариса Євгенівна професіонал на вищому рівні. Консультація та огляд пройшли на відмінно. Я дуже задоволена таким лікарем. Відмінне ставлення до пацієнта. Проконсультувала з усіх питань і дала подальші рекомендації. Буду її радити своїм знайомим.
 Лариса Євгенівна хороший і досвідчений лікар. Ставлення до пацієнта хороше. Усе оглянула, проконсультувала детально з усіх питань, описала мою проблему і призначила мені лікування. Я прийомом залишилася задоволена. Такого лікаря я можу рекомендувати своїм знайомим.

ЮліаннаДата: Середа, 10.04.2024, 12:34 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Рада ()
Лариса Євгенівна хороший і досвідчений лікар. Ставлення до пацієнта хороше. Усе оглянула, проконсультувала детально з усіх питань, описала мою проблему і призначила мені лікування. Я прийомом залишилася задоволена. Такого лікаря я можу рекомендувати своїм знайомим.
Була у Лариси Євгенівни на прийомі. Дуже всім задоволена. Мені все сподобалося. Пунктуальна, уважна. Професійна у своїй сфері. Провела огляд, дала консультацію щодо подальшого лікування. Буду спостерігатися в неї і можу рекомендувати її своїм знайомим.

АліяДата: Середа, 10.04.2024, 12:36 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Юліанна ()
Була у Лариси Євгенівни на прийомі. Дуже всім задоволена. Мені все сподобалося. Пунктуальна, уважна. Професійна у своїй сфері. Провела огляд, дала консультацію щодо подальшого лікування. Буду спостерігатися в неї і можу рекомендувати її своїм знайомим.
Кілька разів зверталася по допомогу до Лариси Євгенівни із запаленнями по-жіночому. І щоразу лікар дуже точно підбирав набір препаратів, щоб у найкоротші терміни вирішити мою проблему. Досвідчений гінеколог із великим багажем знань.  Я їй вдячна за якісне лікування.

ТанюхаДата: Середа, 10.04.2024, 12:36 | Повідомлення # 7
Сержант
Цитата Алія ()
Кілька разів зверталася по допомогу до Лариси Євгенівни із запаленнями по-жіночому. І щоразу лікар дуже точно підбирав набір препаратів, щоб у найкоротші терміни вирішити мою проблему. Досвідчений гінеколог із великим багажем знань.  Я їй вдячна за якісне лікування.
Лариса Євгенівна, напевно, одна з найбільш обізнаних фахівців. Чуйна, уважна до пацієнтів, до яких ставиться з душею. Рекомендую!

АлсуДата: Середа, 10.04.2024, 12:37 | Повідомлення # 8
Рядовий
У якій клініці я можу знайти Ларису Євгенівну?

РадаДата: Середа, 10.04.2024, 12:37 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Алсу ()
У якій клініці я можу знайти Ларису Євгенівну?
 У клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, вхід із Цегляного провулка.

ДінаДата: Середа, 10.04.2024, 12:37 | Повідомлення # 10
Сержант
Як я можу записатися до Лариси Євгенівни?

АліяДата: Середа, 10.04.2024, 12:38 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Діна ()
Як я можу записатися до Лариси Євгенівни?
 Телефонуйте адміністратору клініки: 094-917-34-22, 098-761-01-28

ХаритаДата: Середа, 10.04.2024, 12:38 | Повідомлення # 12
Рядовий
Лариса Євгенівна досвідчений і уважний фахівець! Спостерігаюся у цієї лікарки, завжди уважна, досконально вивчає всі проведені обстеження. Усі консультації проводилися на вищому рівні, завжди ставили точні діагнози і призначали правильне лікування. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: