Лихачова Лариса Євгенівна відгуки
|
|
Алеся | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:29 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лихачова Лариса Євгенівна відгуки
У мене постійні запалення по-жіночому, порадили звернутися до Лихачової Л.Є. Які відгуки можете залишити про цього лікаря?
|
|
| |
Нона | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:32 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Алеся ( ) У мене постійні запалення по-жіночому, порадили звернутися до Лихачової Л.Є. Які відгуки можете залишити про цього лікаря? Залишилася дуже задоволена прийомом у Лариси Євгенівни. Приголомшливий фахівець, який не тільки допомогла мені розібратися в моїх проблемах, а й уважно вислухала мене, як жінку! А це вимагає величезного терпіння. Призначила лікування, яке мені допомогло. Рекомендую!
|
|
| |
Альфіра | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:32 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Нона ( ) Залишилася дуже задоволена прийомом у Лариси Євгенівни. Приголомшливий фахівець, який не тільки допомогла мені розібратися в моїх проблемах, а й уважно вислухала мене, як жінку! А це вимагає величезного терпіння. Призначила лікування, яке мені допомогло. Рекомендую! Лариса Євгенівна професіонал на вищому рівні. Консультація та огляд пройшли на відмінно. Я дуже задоволена таким лікарем. Відмінне ставлення до пацієнта. Проконсультувала з усіх питань і дала подальші рекомендації. Буду її радити своїм знайомим.
|
|
| |
Рада | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:32 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Альфіра ( ) Лариса Євгенівна професіонал на вищому рівні. Консультація та огляд пройшли на відмінно. Я дуже задоволена таким лікарем. Відмінне ставлення до пацієнта. Проконсультувала з усіх питань і дала подальші рекомендації. Буду її радити своїм знайомим. Лариса Євгенівна хороший і досвідчений лікар. Ставлення до пацієнта хороше. Усе оглянула, проконсультувала детально з усіх питань, описала мою проблему і призначила мені лікування. Я прийомом залишилася задоволена. Такого лікаря я можу рекомендувати своїм знайомим.
|
|
| |
Юліанна | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:34 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Рада ( ) Лариса Євгенівна хороший і досвідчений лікар. Ставлення до пацієнта хороше. Усе оглянула, проконсультувала детально з усіх питань, описала мою проблему і призначила мені лікування. Я прийомом залишилася задоволена. Такого лікаря я можу рекомендувати своїм знайомим. Була у Лариси Євгенівни на прийомі. Дуже всім задоволена. Мені все сподобалося. Пунктуальна, уважна. Професійна у своїй сфері. Провела огляд, дала консультацію щодо подальшого лікування. Буду спостерігатися в неї і можу рекомендувати її своїм знайомим.
|
|
| |
Алія | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Юліанна ( ) Була у Лариси Євгенівни на прийомі. Дуже всім задоволена. Мені все сподобалося. Пунктуальна, уважна. Професійна у своїй сфері. Провела огляд, дала консультацію щодо подальшого лікування. Буду спостерігатися в неї і можу рекомендувати її своїм знайомим. Кілька разів зверталася по допомогу до Лариси Євгенівни із запаленнями по-жіночому. І щоразу лікар дуже точно підбирав набір препаратів, щоб у найкоротші терміни вирішити мою проблему. Досвідчений гінеколог із великим багажем знань. Я їй вдячна за якісне лікування.
|
|
| |
Танюха | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:36 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Алія ( ) Кілька разів зверталася по допомогу до Лариси Євгенівни із запаленнями по-жіночому. І щоразу лікар дуже точно підбирав набір препаратів, щоб у найкоротші терміни вирішити мою проблему. Досвідчений гінеколог із великим багажем знань. Я їй вдячна за якісне лікування. Лариса Євгенівна, напевно, одна з найбільш обізнаних фахівців. Чуйна, уважна до пацієнтів, до яких ставиться з душею. Рекомендую!
|
|
| |
Алсу | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:37 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У якій клініці я можу знайти Ларису Євгенівну?
|
|
| |
Рада | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:37 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Алсу ( ) У якій клініці я можу знайти Ларису Євгенівну? У клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, вхід із Цегляного провулка.
|
|
| |
Діна | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:37 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як я можу записатися до Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Алія | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:38 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Діна ( ) Як я можу записатися до Лариси Євгенівни? Телефонуйте адміністратору клініки: 094-917-34-22, 098-761-01-28
|
|
| |
Харита | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:38 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна досвідчений і уважний фахівець! Спостерігаюся у цієї лікарки, завжди уважна, досконально вивчає всі проведені обстеження. Усі консультації проводилися на вищому рівні, завжди ставили точні діагнози і призначали правильне лікування. Рекомендую!
|
|
| |