menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лихачова Лариса Євгенівна Одеса відгуки
РимаДата: Середа, 10.04.2024, 12:16 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Лихачова Лариса Євгенівна Одеса відгуки

Дівчатка, мені порекомендували хорошого гінеколога Лихачову Ларису, хто лікувався у неї залиште відгук? Яка у вас склалася думка про лікаря?

АльміраДата: Середа, 10.04.2024, 12:17 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Рима ()
Дівчатка, мені порекомендували хорошого гінеколога Лихачову Ларису, хто лікувався у неї залиште відгук? Яка у вас склалася думка про лікаря?
 Лариса Лихачова - висококваліфікований професіонал у своїй сфері діяльності. Проводить глибоке обстеження і завжди призначає ефективне лікування. Вміє по-людськи підтримати добрим словом, жартом. У неї лікуються і кілька моїх знайомих. Усі задоволені. Рекомендую.

Еріка44Дата: Середа, 10.04.2024, 12:17 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Альміра ()
Лариса Лихачова - висококваліфікований професіонал у своїй сфері діяльності. Проводить глибоке обстеження і завжди призначає ефективне лікування. Вміє по-людськи підтримати добрим словом, жартом. У неї лікуються і кілька моїх знайомих. Усі задоволені. Рекомендую.
 Лариса Євгенівна - чудовий лікар, професіонал своєї справи. Дуже уважна та ввічлива. Спостерігаюся в неї і дуже задоволена. Завжди все точно і чітко розповість про стан здоров'я, розпише грамотне і правильне лікування. Побільше б таких лікарів! Рекомендую!

МанькаДата: Середа, 10.04.2024, 12:18 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Еріка44 ()
Лариса Євгенівна - чудовий лікар, професіонал своєї справи. Дуже уважна та ввічлива. Спостерігаюся в неї і дуже задоволена. Завжди все точно і чітко розповість про стан здоров'я, розпише грамотне і правильне лікування. Побільше б таких лікарів! Рекомендую!
За порадою знайомих, дізналася про Ларису Євгенівну. Чудовий лікар! Ввічлива у спілкуванні. Усе докладно розповідає і пояснює. Призначила аналізи, за їхніми результатами лікування. Усе допомогло. Тепер обстежуюся тільки в неї. Дуже рада, що знайшла такого чудового лікаря!!!

АлмаДата: Середа, 10.04.2024, 12:18 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Манька ()
За порадою знайомих, дізналася про Ларису Євгенівну. Чудовий лікар! Ввічлива у спілкуванні. Усе докладно розповідає і пояснює. Призначила аналізи, за їхніми результатами лікування. Усе допомогло. Тепер обстежуюся тільки в неї. Дуже рада, що знайшла такого чудового лікаря!!!
Відмінний лікар! З нею пройшли вогонь, воду і мідні труби! Я, мої родичі, колеги! Всі залишилися задоволені! Лікарка дуже ввічлива, уважна, обізнана.  Рекомендую!

ЕллаДата: Середа, 10.04.2024, 12:18 | Повідомлення # 6
Сержант
Цитата Алма ()
Відмінний лікар! З нею пройшли вогонь, воду і мідні труби! Я, мої родичі, колеги! Всі залишилися задоволені! Лікарка дуже ввічлива, уважна, обізнана.  Рекомендую!
 Лихачова Лариса - чудова лікарка. Дуже уважна, добра і чуйна людина.  Працює по совісті, зайвих аналізів не призначає. Професіонал із великої літери.

КрістяДата: Середа, 10.04.2024, 12:22 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Елла ()
Лихачова Лариса - чудова лікарка. Дуже уважна, добра і чуйна людина.  Працює по совісті, зайвих аналізів не призначає. Професіонал із великої літери.
 Чуйна, чудова жінка, справжній професіонал своєї справи! Акуратно подивилася, і на мої запитання докладно відповіла, всім рекомендую Ларису Євгенівну!

ОктябринаДата: Середа, 10.04.2024, 12:22 | Повідомлення # 8
Сержант
Як я можу записатися на прийом до лікаря Ліхачової?

ЕллаДата: Середа, 10.04.2024, 12:22 | Повідомлення # 9
Сержант
Цитата Октябрина ()
Як я можу записатися на прийом до лікаря Ліхачової?
 Записатися можна або звернувшись до неї особисто за номером телефону +380634975942, або через адміністратора в клініці, де вона працює.

АзадаДата: Середа, 10.04.2024, 12:23 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Елла ()
Записатися можна або звернувшись до неї особисто за номером телефону +380634975942, або через адміністратора в клініці, де вона працює.
 Де знаходиться ця клініка і як вона називається?

КрістяДата: Середа, 10.04.2024, 12:23 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Азада ()
Де знаходиться ця клініка і як вона називається?
 На Французькому бульварі 60, це клініка "Лікаріум".

АнфісаДата: Середа, 10.04.2024, 12:27 | Повідомлення # 12
Рядовий
Просто найпрекрасніший лікар. Хороша людина. Ходити буду тільки до неї. Дуже добра, ввічлива, все спокійно пояснює, показує. Побільше б таких лікарів як Лариса Євгенівна!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: