Лихачова Лариса Одеса відгуки
|
|
Лера | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:07 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лихачова Лариса Одеса відгуки
Подруги рекомендують ставати на облік у зв'язку з вагітністю до Лихачової Лариси Євгенівни, як дуже кваліфікованого гінеколога. Хто стояв на обліку у Лариси Євгенівни залиште свій відгук? Яке враження залишилося у вас про лікаря?
|
|
| |
Іларія | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:07 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Лера ( ) Подруги рекомендують ставати на облік у зв'язку з вагітністю до Лихачової Лариси Євгенівни, як дуже кваліфікованого гінеколога. Хто стояв на обліку у Лариси Євгенівни залиште свій відгук? Яке враження залишилося у вас про лікаря? Я стою на обліку з 6 тижнів вагітності. Спостерігаюся у Лариси Євгенівни. На даний момент термін 30 тижнів. Жодних зауважень. Все у справі, все ввічливо, все вчасно. Дуже уважний лікар. Раджу!
|
|
| |
Мірабель | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:07 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Іларія ( ) Я стою на обліку з 6 тижнів вагітності. Спостерігаюся у Лариси Євгенівни. На даний момент термін 30 тижнів. Жодних зауважень. Все у справі, все ввічливо, все вчасно. Дуже уважний лікар. Раджу! Лариса Євгенівна чудовий лікар! Вела мою вагітність від самого початку до кінця. Дуже відповідальна, чуйна, добра. Я жодного разу не засумнівалася в її професіоналізмі. Рекомендую!
|
|
| |
Ніка | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:08 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Мірабель ( ) Лариса Євгенівна чудовий лікар! Вела мою вагітність від самого початку до кінця. Дуже відповідальна, чуйна, добра. Я жодного разу не засумнівалася в її професіоналізмі. Рекомендую! Лариса Євгенівна - найкращий гінеколог, якого я коли-небудь зустрічала! Професіонал своєї справи! Я не могла завагітніти кілька років. Кожухар, Морозова, Журавльова ставили абсолютно безглузді діагнози, які нічим не підтверджувалися. Лариса Євгенівна відразу виявила проблему, призначила дуже грамотне лікування, і як підсумок - моєму щастю вже майже 1 місяць! Тепер завжди буду ходити тільки до неї і всім знайомим завжди раджу саме її!
|
|
| |
Даша | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:08 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Ніка ( ) Лариса Євгенівна - найкращий гінеколог, якого я коли-небудь зустрічала! Професіонал своєї справи! Я не могла завагітніти кілька років. Кожухар, Морозова, Журавльова ставили абсолютно безглузді діагнози, які нічим не підтверджувалися. Лариса Євгенівна відразу виявила проблему, призначила дуже грамотне лікування, і як підсумок - моєму щастю вже майже 1 місяць! Тепер завжди буду ходити тільки до неї і всім знайомим завжди раджу саме її! Лариса Євгенівна - професіонал із великої літери. Говорить по справі, ясно, відкрито, без прикрас. Ходжу до неї за консультаціями в моїй дуже непростій вагітності. Відповідає на всі мої запитання впевнено, дає підтримку. Рекомендую!
|
|
| |
Зірка | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Даша ( ) Лариса Євгенівна - професіонал із великої літери. Говорить по справі, ясно, відкрито, без прикрас. Ходжу до неї за консультаціями в моїй дуже непростій вагітності. Відповідає на всі мої запитання впевнено, дає підтримку. Рекомендую! Чудовий лікар, дуже добра і чуйна! Лариса Євгенівна допомогла мені зберегти першу вагітність, а зараз через 5 років із другою вагітністю ходжу тільки до неї. І буду її всім радити! Спасибі їй велике за її увагу і доброту!
|
|
| |
Поліна | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:11 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Зірка ( ) Чудовий лікар, дуже добра і чуйна! Лариса Євгенівна допомогла мені зберегти першу вагітність, а зараз через 5 років із другою вагітністю ходжу тільки до неї. І буду її всім радити! Спасибі їй велике за її увагу і доброту! Лариса Євгенівна - дуже хороший фахівець! У неї лікується дуже багато моїх знайомих, дуже професійний лікар! Тільки завдяки її допомозі та увазі у нас із чоловіком здорові та красиві двійнята!
|
|
| |
Глорія | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:12 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як я можу проконсультуватися з Ларисою Євгенівною?
|
|
| |
Ніка | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:13 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Глорія ( ) Як я можу проконсультуватися з Ларисою Євгенівною? Телефонуйте і домовляйтеся про консультацію: 094-917-34-22, 098-761-01-28 - адміністраторка клініки Наталія.
|
|
| |
Аріана | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Ніка ( ) Телефонуйте і домовляйтеся про консультацію: 094-917-34-22, 098-761-01-28 - адміністраторка клініки Наталія. Що це за клініка і де вона розташована?
|
|
| |
Аделіна | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Аріана ( ) Що це за клініка і де вона розташована? Це клініка "Лікаріум". знаходиться вона на Французькому бульварі 60.
|
|
| |
Іришка | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| От я б усім порекомендувала Ларису Євгенівну! По-перше, її професійні якості, по-друге, її уважне і турботливе ставлення, відразу видно, що людина любить і цінує свою роботу!
|
|
| |