Масажист Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Пабло | Дата: Середа, 10.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масажист Забранський Владислав Володимирович відгуки
Лікар рекомендував пройти загальнозміцнювальний масаж, порадив пройти у Забранського Владислава, як у найкращого масажиста. Хто проходив курс масажу у Владислава Володимировича залиште свій відгук?
|
|
| |
Елла | Дата: Середа, 10.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Пабло ( ) Лікар рекомендував пройти загальнозміцнювальний масаж, порадив пройти у Забранського Владислава, як у найкращого масажиста. Хто проходив курс масажу у Владислава Володимировича залиште свій відгук? Дуже вдало порекомендували масаж у Забранського В.В.. У нього золоті руки, так здорово працює зі спиною. У мене був сеанс лікувального масажу, після нього такі приємні відчуття в тілі. Легкість, відсутність болю і скутості, які були до цього. Перший раз спробувала, тепер думаю про те, щоб регулярно проходити такі сеанси, не хочеться серйозних проблем із хребтом.
|
|
| |
Азада | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:56 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Елла ( ) Дуже вдало порекомендували масаж у Забранського В.В.. У нього золоті руки, так здорово працює зі спиною. У мене був сеанс лікувального масажу, після нього такі приємні відчуття в тілі. Легкість, відсутність болю і скутості, які були до цього. Перший раз спробувала, тепер думаю про те, щоб регулярно проходити такі сеанси, не хочеться серйозних проблем із хребтом. Була на масажі в лікаря Владислава Володимировича. Дуже уважний і талановитий фахівець, і руки просто золоті. Масаж сподобався, пройшла кілька сеансів і зараз самопочуття набагато краще, обов'язково повторю через кілька місяців. Рекомендую всім, кому потрібен грамотний фахівець і класний масаж.
|
|
| |
Неллі | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:56 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Азада ( ) Була на масажі в лікаря Владислава Володимировича. Дуже уважний і талановитий фахівець, і руки просто золоті. Масаж сподобався, пройшла кілька сеансів і зараз самопочуття набагато краще, обов'язково повторю через кілька місяців. Рекомендую всім, кому потрібен грамотний фахівець і класний масаж. Дуже грамотний фахівець. Ходила до Владислава Володимировича на звичайний і лікувальний масаж. Після сеансів самопочуття набагато краще. Я дуже задоволена, і буду ходити далі. Усім рекомендуємо.
|
|
| |
Альміра | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:57 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Неллі ( ) Дуже грамотний фахівець. Ходила до Владислава Володимировича на звичайний і лікувальний масаж. Після сеансів самопочуття набагато краще. Я дуже задоволена, і буду ходити далі. Усім рекомендуємо. Мені потрібно було пройти курс лікування масажем і я потрапила в золоті руки Забранського. Він мені від самого початку сподобався, як дуже грамотна і доброзичлива людина, якій можна довіритися. Владислав Володимирович прекрасно справляється зі своєю роботою, виконує її на вищому професійному рівні. Результат не змусив себе чекати. Через кілька сеансів я помітила помітні поліпшення у своєму стані, а все це завдяки вмілим рукам майстра.
|
|
| |
Діна | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Альміра ( ) Мені потрібно було пройти курс лікування масажем і я потрапила в золоті руки Забранського. Він мені від самого початку сподобався, як дуже грамотна і доброзичлива людина, якій можна довіритися. Владислав Володимирович прекрасно справляється зі своєю роботою, виконує її на вищому професійному рівні. Результат не змусив себе чекати. Через кілька сеансів я помітила помітні поліпшення у своєму стані, а все це завдяки вмілим рукам майстра. Чудова людина і лікар! За масажем тільки до Владислава Володимировича. Справжній фахівець своєї справи!
|
|
| |
Бофаня | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Діна ( ) Чудова людина і лікар! За масажем тільки до Владислава Володимировича. Справжній фахівець своєї справи! Чудовий фахівець! Чудові руки! Рекомендації завжди по справі! Владислав Володимирович - це той фахівець, який дуже любить свою роботу! Усім рекомендую потрапити до нього на масаж. Прийду ще й буду радити всім!
|
|
| |
Крістя | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна записатися на масаж до Владислава Володимировича?
|
|
| |
Діна | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Крістя ( ) Як можна записатися на масаж до Владислава Володимировича? Телефонуйте: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Сабріна | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, вартість масажу і приймає Владислав Володимирович дітей?
|
|
| |
Неллі | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:00 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Сабріна ( ) Підкажіть, вартість масажу і приймає Владислав Володимирович дітей? Сеанс масажу коштує 500 грн, Владислав Володимирович приймає тільки дорослих із 17 років.
|
|
| |
Лера | Дата: Середа, 10.04.2024, 12:00 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Владислав Володимирович - чудовий фахівець! Поки що пройшла тільки половину курсу, але з упевненістю можу сказати, що з моєю проблемою він справді допомагає, найімовірніше тому, що шукає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Рекомендую!
|
|
| |