menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Масажист Забранський Владислав Володимирович відгуки
ПаблоДата: Середа, 10.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Масажист Забранський Владислав Володимирович відгуки

Лікар рекомендував пройти загальнозміцнювальний масаж, порадив пройти у Забранського Владислава, як у найкращого масажиста. Хто проходив курс масажу у Владислава Володимировича залиште свій відгук?

ЕллаДата: Середа, 10.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Пабло ()
Лікар рекомендував пройти загальнозміцнювальний масаж, порадив пройти у Забранського Владислава, як у найкращого масажиста. Хто проходив курс масажу у Владислава Володимировича залиште свій відгук?
Дуже вдало порекомендували масаж у Забранського В.В.. У нього золоті руки, так здорово працює зі спиною. У мене був сеанс лікувального масажу, після нього такі приємні відчуття в тілі. Легкість, відсутність болю і скутості, які були до цього. Перший раз спробувала, тепер думаю про те, щоб регулярно проходити такі сеанси, не хочеться серйозних проблем із хребтом.

АзадаДата: Середа, 10.04.2024, 11:56 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Елла ()
Дуже вдало порекомендували масаж у Забранського В.В.. У нього золоті руки, так здорово працює зі спиною. У мене був сеанс лікувального масажу, після нього такі приємні відчуття в тілі. Легкість, відсутність болю і скутості, які були до цього. Перший раз спробувала, тепер думаю про те, щоб регулярно проходити такі сеанси, не хочеться серйозних проблем із хребтом.
Була на масажі в лікаря Владислава Володимировича. Дуже уважний і талановитий фахівець, і руки просто золоті. Масаж сподобався, пройшла кілька сеансів і зараз самопочуття набагато краще, обов'язково повторю через кілька місяців. Рекомендую всім, кому потрібен грамотний фахівець і класний масаж.

НелліДата: Середа, 10.04.2024, 11:56 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата Азада ()
Була на масажі в лікаря Владислава Володимировича. Дуже уважний і талановитий фахівець, і руки просто золоті. Масаж сподобався, пройшла кілька сеансів і зараз самопочуття набагато краще, обов'язково повторю через кілька місяців. Рекомендую всім, кому потрібен грамотний фахівець і класний масаж.
Дуже грамотний фахівець. Ходила до Владислава Володимировича на звичайний і лікувальний масаж. Після сеансів самопочуття набагато краще. Я дуже задоволена, і буду ходити далі. Усім рекомендуємо.

АльміраДата: Середа, 10.04.2024, 11:57 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Неллі ()
Дуже грамотний фахівець. Ходила до Владислава Володимировича на звичайний і лікувальний масаж. Після сеансів самопочуття набагато краще. Я дуже задоволена, і буду ходити далі. Усім рекомендуємо.
Мені потрібно було пройти курс лікування масажем і я потрапила в золоті руки Забранського. Він мені від самого початку сподобався, як дуже грамотна і доброзичлива людина, якій можна довіритися.  Владислав Володимирович прекрасно справляється зі своєю роботою, виконує її на вищому професійному рівні. Результат не змусив себе чекати. Через кілька сеансів я помітила помітні поліпшення у своєму стані, а все це завдяки вмілим рукам майстра.

ДінаДата: Середа, 10.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 6
Сержант
Цитата Альміра ()
Мені потрібно було пройти курс лікування масажем і я потрапила в золоті руки Забранського. Він мені від самого початку сподобався, як дуже грамотна і доброзичлива людина, якій можна довіритися.  Владислав Володимирович прекрасно справляється зі своєю роботою, виконує її на вищому професійному рівні. Результат не змусив себе чекати. Через кілька сеансів я помітила помітні поліпшення у своєму стані, а все це завдяки вмілим рукам майстра.
Чудова людина і лікар! За масажем тільки до Владислава Володимировича. Справжній фахівець своєї справи!

БофаняДата: Середа, 10.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Діна ()
Чудова людина і лікар! За масажем тільки до Владислава Володимировича. Справжній фахівець своєї справи!
Чудовий фахівець! Чудові руки! Рекомендації завжди по справі! Владислав Володимирович - це той фахівець, який дуже любить свою роботу! Усім рекомендую потрапити до нього на масаж. Прийду ще й буду радити всім!

КрістяДата: Середа, 10.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як можна записатися на масаж до Владислава Володимировича?

ДінаДата: Середа, 10.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 9
Сержант
Цитата Крістя ()
Як можна записатися на масаж до Владислава Володимировича?
 Телефонуйте: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792

СабрінаДата: Середа, 10.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 10
Сержант
Підкажіть, вартість масажу і приймає Владислав Володимирович дітей?

НелліДата: Середа, 10.04.2024, 12:00 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Сабріна ()
Підкажіть, вартість масажу і приймає Владислав Володимирович дітей?
  Сеанс масажу коштує 500 грн, Владислав Володимирович приймає тільки дорослих із 17 років.

ЛераДата: Середа, 10.04.2024, 12:00 | Повідомлення # 12
Сержант
Владислав Володимирович - чудовий фахівець! Поки що пройшла тільки половину курсу, але з упевненістю можу сказати, що з моєю проблемою він справді допомагає, найімовірніше тому, що шукає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: