menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальний терапевт Забранський Владислав Володимирович відг
АлсуДата: Середа, 10.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт Забранський Владислав Володимирович відгуки

З дитинства маю проблеми з хребтом, порекомендували звернутися до мануального терапевта Забранського В.В. Які відгуки можете залишити про цього лікаря? Рекомендуєте його відвідати?

ВандаДата: Середа, 10.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Алсу ()
З дитинства маю проблеми з хребтом, порекомендували звернутися до мануального терапевта Забранського В.В. Які відгуки можете залишити про цього лікаря? Рекомендуєте його відвідати?
Після двох місяців постійного головного болю, що не минає, Владислав Володимирович повернув мене до життя.  Невролог рекомендував пройти курс мануальної терапії. Уже після першого сеансу відчула полегшення, за довгий час головний біль зменшився. Видимий результат настав після закінчення курсу, головні болі перестали турбувати. Рекомендую!

МагдаДата: Середа, 10.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Ванда ()
Після двох місяців постійного головного болю, що не минає, Владислав Володимирович повернув мене до життя.  Невролог рекомендував пройти курс мануальної терапії. Уже після першого сеансу відчула полегшення, за довгий час головний біль зменшився. Видимий результат настав після закінчення курсу, головні болі перестали турбувати. Рекомендую!
Вперше я потрапила до лікаря Забранського. з сильним болем у попереку. На той момент моїй доньці було 6 місяців і я годувала її грудьми. Без жодних ліків, за кілька прийомів лікар поставив мене на ноги, за що я йому невимовно вдячна!

ВенераДата: Середа, 10.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Магда ()
Вперше я потрапила до лікаря Забранського. з сильним болем у попереку. На той момент моїй доньці було 6 місяців і я годувала її грудьми. Без жодних ліків, за кілька прийомів лікар поставив мене на ноги, за що я йому невимовно вдячна!
Відвідала лікаря з болем у попереку, складно перевернутися з живота на спину. Після лікування легке тіло, зник біль між лопаток. Рекомендую!

Мія20Дата: Середа, 10.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Венера ()
Відвідала лікаря з болем у попереку, складно перевернутися з живота на спину. Після лікування легке тіло, зник біль між лопаток. Рекомендую!
Дуже сильно мучилася головними болями, Владислав Володимирович - просто чарівник! Ніколи не вірила в мануальну терапію. Попрацювавши зі мною - у мене з'явилася працездатність, зникли головні болі, відчула себе впевненою, мій організм почав працювати в кращий бік.

КамаліяДата: Середа, 10.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Мія20 ()
Дуже сильно мучилася головними болями, Владислав Володимирович - просто чарівник! Ніколи не вірила в мануальну терапію. Попрацювавши зі мною - у мене з'явилася працездатність, зникли головні болі, відчула себе впевненою, мій організм почав працювати в кращий бік.
 Владислав Забранський - чудовий лікар. Потрапила до нього за рекомендацією і не помилилася. Професіоналізм і дуже чуйний підхід до пацієнта - це його особливість. Після сеансу стало набагато легше, продовжую лікування до повного одужання.  Рекомендую!

КлимДата: Середа, 10.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Камалія ()
Владислав Забранський - чудовий лікар. Потрапила до нього за рекомендацією і не помилилася. Професіоналізм і дуже чуйний підхід до пацієнта - це його особливість. Після сеансу стало набагато легше, продовжую лікування до повного одужання.  Рекомендую!
 Рекомендую відвідати сеанси Владислава Володимировича. Після сеансу дихається легко, спина, руки, ноги, таз рухаються туди, куди хочу я, а не туди, куди раніше давало змогу їхнє захаращене положення.

ЯдвігаДата: Середа, 10.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як можна записатися до Владислава Забранського?

Мія20Дата: Середа, 10.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Ядвіга ()
Як можна записатися до Владислава Забранського?
 Ось номери телефонів: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792

ЗюзяДата: Середа, 10.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 10
Рядовий
З якими аналізами потрібно йти до Владислава Забранського і вартість сеансу?

МагдаДата: Середа, 10.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Зюзя ()
З якими аналізами потрібно йти до Владислава Забранського і вартість сеансу?
 Із собою потрібно мати МРТ, сеанс коштує 500 грн.

БертаДата: Середа, 10.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 12
Сержант
Сподобався професіоналізм Владислава Забранського, глибокі знання фізіології людини. Раджу відвідати!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: