menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
забранський Владислав Володимирович відгуки
НінаДата: Середа, 10.04.2024, 00:41 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
забранський владислав володимирович відгуки

Багато чула про Забранського Владислава, як про хорошого масажиста, остеопата, реабілітолога. Які відгуки можете залишити про цього фахівця?

ЖаклінДата: Середа, 10.04.2024, 00:41 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Ніна ()
Багато чула про Забранського Владислава, як про хорошого масажиста, остеопата, реабілітолога. Які відгуки можете залишити про цього фахівця?
Я вперше в житті звернулася до такого фахівця і можна сказати, що Владислав Володимирович поставив мене на ноги. Він усе показав, розповів і провів певні маніпуляції. Мені одразу стало легше. Його професійні якості я оцінюю високо. Планую продовжити в нього своє лікування.

ГлафіраДата: Середа, 10.04.2024, 00:41 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Жаклін ()
Я вперше в житті звернулася до такого фахівця і можна сказати, що Владислав Володимирович поставив мене на ноги. Він усе показав, розповів і провів певні маніпуляції. Мені одразу стало легше. Його професійні якості я оцінюю високо. Планую продовжити в нього своє лікування.
 Лікування у Владислава Володимировича мені дуже допомогло!  Прийшла зі скаргою на біль шиї, спини. Після сеансів мені ставало краще, біль минув. Настрій поліпшувався, виходила відпочила і нічого не турбувало.

ЮляДата: Середа, 10.04.2024, 00:42 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата Глафіра ()
Лікування у Владислава Володимировича мені дуже допомогло!  Прийшла зі скаргою на біль шиї, спини. Після сеансів мені ставало краще, біль минув. Настрій поліпшувався, виходила відпочила і нічого не турбувало.
Владислав Забранський - неодноразово виручав мене під час гострих станів мого хребта і не тільки, Буквально "хмари розводив руками". На сьогоднішній день після серії сеансів я позбулася головного болю, болю в попереково-крижовому відділі, суглобового болю та іншого. Рекомендую!

ПарасковіяДата: Середа, 10.04.2024, 00:58 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Юля ()
Владислав Забранський - неодноразово виручав мене під час гострих станів мого хребта і не тільки, Буквально "хмари розводив руками". На сьогоднішній день після серії сеансів я позбулася головного болю, болю в попереково-крижовому відділі, суглобового болю та іншого. Рекомендую!
Професіонал з великої літери! Результат роботи Владислава не змушує себе чекати, поліпшення самопочуття настало вже після другого сеансу. Дуже уважне ставлення до пацієнта, дав потрібні поради, підібрав гімнастику. Чудовий фахівець і людина!

ГердаДата: Середа, 10.04.2024, 00:58 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Парасковія ()
Професіонал з великої літери! Результат роботи Владислава не змушує себе чекати, поліпшення самопочуття настало вже після другого сеансу. Дуже уважне ставлення до пацієнта, дав потрібні поради, підібрав гімнастику. Чудовий фахівець і людина!
Відмінний фахівець. Професіонал своєї справи. Допоміг мені впоратися з давньою проблемою - остеохондроз. Через два сеанси біль став меншим, після курсу минув. Ввічливий, дуже приємний у спілкуванні. Рекомендую!

МайклДата: Середа, 10.04.2024, 00:59 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Герда ()
Відмінний фахівець. Професіонал своєї справи. Допоміг мені впоратися з давньою проблемою - остеохондроз. Через два сеанси біль став меншим, після курсу минув. Ввічливий, дуже приємний у спілкуванні. Рекомендую!
Відмінний фахівець. Багато разів робила масаж у різних фахівців, але Владислав Володимирович виявився найкращим. Усім рекомендую. Не витрачайте даремно гроші на інших фахівців, звертайтеся до нього.

АгнесаДата: Середа, 10.04.2024, 01:00 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете дати телефончик Владислава Забранського?

ЖаклінДата: Середа, 10.04.2024, 01:00 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Агнеса ()
Можете дати телефончик Владислава Забранського?
 Тримайте: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792

АріанаДата: Середа, 10.04.2024, 01:00 | Повідомлення # 10
Сержант
У якому районі приймає Владислав Забранський і вартість сеансу?

ЮляДата: Середа, 10.04.2024, 01:01 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Аріана ()
У якому районі приймає Владислав Забранський і вартість сеансу?
 Владислав Володимирович приймає на Богдана Хмельницького 49, вартість сеансу 500 грн.

СоняДата: Середа, 10.04.2024, 01:02 | Повідомлення # 12
Рядовий
Владислав Забранський - бездоганний професіонал своєї справи. Справжнє джерело знань і умінь у масажному мистецтві, лікувальній фізкультурі, реабілітації та науці спілкування з пацієнтами. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: