Вертебролог Патрашку Катерина Вікторівна відгуки
|
|
Світлана | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:15 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вертебролог Патрашку Катерина Вікторівна відгуки
Підкажіть вартісного і перевіреного вертебролога в Одесі, сильні болі в хребті, немає сил уже терпіти.
|
|
| |
Серафим | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:15 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Світлана ( ) Підкажіть вартісного і перевіреного вертебролога в Одесі, сильні болі в хребті, немає сил уже терпіти. Хочу порекомендувати чудового лікаря. Є результат! Болі, спричинені грижами поперекового відділу хребта, минули! Взагалі, те, що буде результат, зрозумів з першого відвідування - після спілкування з лікарем уже стало легше! Дуже позитивна і непідробно зацікавлена в допомозі. Можна довго писати, але головне в цьому відгуку - якщо у вас є проблема, то сміливо до Патрашка О.В.!
|
|
| |
Федора | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:16 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Серафим ( ) Хочу порекомендувати чудового лікаря. Є результат! Болі, спричинені грижами поперекового відділу хребта, минули! Взагалі, те, що буде результат, зрозумів з першого відвідування - після спілкування з лікарем уже стало легше! Дуже позитивна і непідробно зацікавлена в допомозі. Можна довго писати, але головне в цьому відгуку - якщо у вас є проблема, то сміливо до Патрашка О.В.! Хороший вертебролог. Поставила мене на ноги після загострення остеохондрозу. Ходила насилу, простріли були страшні. Ставила темпи - це взагалі для мене було відкриттям. Після лікування за призначенням Катерини Вікторівни все пройшло досить швидко. Вдалося уникнути операції. Зараз прекрасно себе почуваю.
|
|
| |
Корнелія | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:20 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Федора ( ) Хороший вертебролог. Поставила мене на ноги після загострення остеохондрозу. Ходила насилу, простріли були страшні. Ставила темпи - це взагалі для мене було відкриттям. Після лікування за призначенням Катерини Вікторівни все пройшло досить швидко. Вдалося уникнути операції. Зараз прекрасно себе почуваю. Вельми компетентний і підготовлений фахівець. Лікувала мене із защемленням сідничного нерва. Досить швидко поставила мене на ноги, за що я їй безмежно вдячна. Рекомендую!
|
|
| |
Олександр | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:21 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Корнелія ( ) Вельми компетентний і підготовлений фахівець. Лікувала мене із защемленням сідничного нерва. Досить швидко поставила мене на ноги, за що я їй безмежно вдячна. Рекомендую! Лікувався у Катерини Вікторівни сам, і потім направляв своїх родичів. Хочу зазначити, що доктор Патрашку лікар дуже уважний і у всіх випадках, нею були встановлені правильні діагнози і призначено ефективне лікування. Рекомендую, чудовий лікар!
|
|
| |
лея | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:21 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Олександр ( ) Лікувався у Катерини Вікторівни сам, і потім направляв своїх родичів. Хочу зазначити, що доктор Патрашку лікар дуже уважний і у всіх випадках, нею були встановлені правильні діагнози і призначено ефективне лікування. Рекомендую, чудовий лікар! Грамотний лікар, успішно вилікувала мої болі в спині. Вдячна за небайдуже ставлення та ефективне лікування.
|
|
| |
Пальміра | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:22 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата лея ( ) Грамотний лікар, успішно вилікувала мої болі в спині. Вдячна за небайдуже ставлення та ефективне лікування. Відвідувала багато лікарів за своїм захворюванням - проблеми з хребтом. Була рада, що мені порекомендували звернутися до Патрашка О.В. Вона все грамотно, зрозуміло пояснила, призначила відповідне для мене лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Алікаа | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:23 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Катерина Вікторівна і вартість прийому?
|
|
| |
Федора | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:23 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Алікаа ( ) Підкажіть, де приймає Катерина Вікторівна і вартість прийому? Тетяна Вікторівна приймає в поліклініці номер 1, якщо не помиляюся, вулиця Болгарська 38. Вартості прийому немає. Вона нічого ні з кого не вимагає і не вимагає.
|
|
| |
Петрина | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:23 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу записатися на прийом?
|
|
| |
Корнелія | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:24 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Петрина ( ) Як я можу записатися на прийом? 0934815955 - це особистий номер Катерини Вікторівни.
|
|
| |
Сніжана | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:24 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Відмінна лікарка, допомогла професійно. Уважно провела огляд, виписала потрібні ліки. Рекомендую!
|
|
| |