Довга Ольга В'ячеславівна відгуки
|
|
Ніна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Довга Ольга В'ячеславівна відгуки
Дівчата, не підкажіть на Селищі Котовського хорошого косметолога, потрібно щось робити з віковими змінами.
|
|
| |
Агнія | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Ніна ( ) Дівчата, не підкажіть на Селищі Котовського хорошого косметолога, потрібно щось робити з віковими змінами. Довгая Ольга В'ячеславівна - профі, але приймає вона на Таїрова. Знання її безмежні, завжди в розвитку, що викликає довіру раз і назавжди. У курсі всіх новинок у косметології. Знає напевно найкращий варіант вирішення будь-якої проблеми. І вирішує ці проблеми. Загалом, для мене Ольга В'ячеславівна - авторитет у сфері косметології. Упевнено рекомендую її своїм друзям.
|
|
| |
Поліна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Агнія ( ) Довгая Ольга В'ячеславівна - профі, але приймає вона на Таїрова. Знання її безмежні, завжди в розвитку, що викликає довіру раз і назавжди. У курсі всіх новинок у косметології. Знає напевно найкращий варіант вирішення будь-якої проблеми. І вирішує ці проблеми. Загалом, для мене Ольга В'ячеславівна - авторитет у сфері косметології. Упевнено рекомендую її своїм друзям. Ольга В'ячеславівна - професіонал косметології, зверталася до неї протягом 3 років, лікую купероз судин на обличчі, роблю омолоджувальні процедури. Ефект приголомшливий - почервоніння на обличчі та декольте зникли, обличчя стало гладким. Раджу, голова світла і руки золоті!
|
|
| |
Аріана | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Поліна ( ) Ольга В'ячеславівна - професіонал косметології, зверталася до неї протягом 3 років, лікую купероз судин на обличчі, роблю омолоджувальні процедури. Ефект приголомшливий - почервоніння на обличчі та декольте зникли, обличчя стало гладким. Раджу, голова світла і руки золоті! З акне я довго боролася, але нічого не допомагало, а коли прийшла до Ольги В'ячеславівни, навіть здивувалася, що з моєю проблемою можна легко впоратися за правильного підходу, який, власне, вона і підібрала для мене. Ольга В'ячеславівна - справжній фахівець, завжди детально розповість про процедуру, дасть потрібні рекомендації. Навіть не уявляю, що б я робила без цього чудового косметолога
|
|
| |
Іона | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Аріана ( ) З акне я довго боролася, але нічого не допомагало, а коли прийшла до Ольги В'ячеславівни, навіть здивувалася, що з моєю проблемою можна легко впоратися за правильного підходу, який, власне, вона і підібрала для мене. Ольга В'ячеславівна - справжній фахівець, завжди детально розповість про процедуру, дасть потрібні рекомендації. Навіть не уявляю, що б я робила без цього чудового косметолога Після невдалої процедури у Васіної Елли, "свого" косметолога шукала не один рік. Знайомство з Ольгою В'ячеславівною відбулося понад два роки тому. Тепер я в надійних професійних руках. Їй я довіряю на всі 100%. Дуже індивідуально і дбайливо ставиться до моєї шкіри. Всі процедури, порекомендовані та проведені нею, ефективні, і результат від них, як то кажуть, на обличчі. А ще вона дуже позитивна і життєрадісна людина. Спілкування з нею - одне задоволення. Рекомендую довірити свою "красу" саме їй.
|
|
| |
Мірабель | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Іона ( ) Після невдалої процедури у Васіної Елли, "свого" косметолога шукала не один рік. Знайомство з Ольгою В'ячеславівною відбулося понад два роки тому. Тепер я в надійних професійних руках. Їй я довіряю на всі 100%. Дуже індивідуально і дбайливо ставиться до моєї шкіри. Всі процедури, порекомендовані та проведені нею, ефективні, і результат від них, як то кажуть, на обличчі. А ще вона дуже позитивна і життєрадісна людина. Спілкування з нею - одне задоволення. Рекомендую довірити свою "красу" саме їй. Доктор Довгая - прекрасний і грамотний косметолог! Шалено рада, що потрапила в її професійні руки. Ефект від процедури приголомшливий, колір обличчя став набагато світлішим, пори звузилися. Дуже задоволена! Прийду ще.
|
|
| |
Ніка | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Мірабель ( ) Доктор Довгая - прекрасний і грамотний косметолог! Шалено рада, що потрапила в її професійні руки. Ефект від процедури приголомшливий, колір обличчя став набагато світлішим, пори звузилися. Дуже задоволена! Прийду ще. Я рада, що мені порадили косметолога Довгу Ольгу, адже попередні косметологи Людмила Завадська, Катерина Коренькова, Наталія Павлова з їхніми методиками не давали належного результату. Я повністю задоволена роботою Ольги В'ячеславівни. І без сумнівів раджу цього майстра! Відповідально! З гарною атмосферою! Зі знанням справи! Ефективно!
|
|
| |
Танюха | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Ніка ( ) Я рада, що мені порадили косметолога Довгу Ольгу, адже попередні косметологи Людмила Завадська, Катерина Коренькова, Наталія Павлова з їхніми методиками не давали належного результату. Я повністю задоволена роботою Ольги В'ячеславівни. І без сумнівів раджу цього майстра! Відповідально! З гарною атмосферою! Зі знанням справи! Ефективно! Відмінний фахівець. Завжди ввічлива, уважна. Підкаже, які процедури потрібно зробити, а які краще не варто. Результат її роботи завжди радує і мінімум хворобливих відчуттів.
|
|
| |
Юна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:20 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Танюха ( ) Відмінний фахівець. Завжди ввічлива, уважна. Підкаже, які процедури потрібно зробити, а які краще не варто. Результат її роботи завжди радує і мінімум хворобливих відчуттів. Відмінний фахівець. Завжди ввічлива, уважна. Підкаже, які процедури потрібно зробити, а які краще не варто. Результат її роботи завжди радує і мінімум хворобливих відчуттів.
|
|
| |
Лера | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 18:20 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Де приймає Ольга Довга і як до неї потрапити?
|
|
| |
Ніка | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:12 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Лера ( ) Де приймає Ольга Довга і як до неї потрапити? Людмила Вікторівна приймає в клініці Доктор Благо Плюс. Записатися на прийом можете за телефонами: 710-04-39, 067-460-40-30, 050-302-68-50, 073-002-53-44
|
|
| |
Фріда | Дата: Середа, 10.04.2024, 00:12 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Перевершила всі очікування! Дуже хороший фахівець. Робила чистки обличчя і масажі. Золоті руки. Дуже грамотно все робить і на совість.
|
|
| |