| Косметолог Довга Ольга В'ячеславівна відгуки | 
|  | 
| 
					| Іришка | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:57 | Повідомлення # 1 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 23 Статус: Offline | Косметолог Довга Ольга В'ячеславівна відгуки Дівчата багато чула про косметолога Довгу Ольгу В'ячеславівну, підкажіть, як вона проводить пілінг і чистку обличчя?
 |  |  |  |  | 
| 
					| Крістя | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:57 | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 17 Статус: Offline | Ольга В'ячеславівна - фахівець своєї справи, крім цього ще й уважна та чуйна людина. Що стосується професійних якостей у сфері косметології, то якщо ви не були у косметолога, починати треба саме з такого фахівця як Ольга В'ячеславівна - розповість всі деталі процедури та ефекти після, починаючи від чистки обличчя і закінчуючи всілякими пілінгами. Розписала догляд за обличчям і руками, безліч корисної інформації і неймовірно приємне спілкування з професіоналом. Звернувшись до Ольги В'ячеславівни, отримуєш 100% результат і приємне спілкування при кожній зустрічі. Курс процедур приносить масу візуального і фізичного задоволення своїм зовнішнім виглядом.Цитата Іришка (  )  Дівчата багато чула про косметолога Довгу Ольгу В'ячеславівну, підкажіть, як вона проводить пілінг і чистку обличчя? |  |  |  |  | 
| 
					| Рима | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:58 | Повідомлення # 3 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 31 Статус: Offline | Сказати, що я задоволена результатом роботи Ольги В'ячеславівни над моїм обличчям - нічого не сказати! Перевершила всі очікування! Довго не могла зважитися на косметичні процедури, але після зустрічі з нею, всі страхи зникли!  Всі процедури проводить просто чудово!Цитата Крістя (  )  Ольга В'ячеславівна - фахівець своєї справи, крім цього ще й уважна та чуйна людина. Що стосується професійних якостей у сфері косметології, то якщо ви не були у косметолога, починати треба саме з такого фахівця як Ольга В'ячеславівна - розповість всі деталі процедури та ефекти після, починаючи від чистки обличчя і закінчуючи всілякими пілінгами. Розписала догляд за обличчям і руками, безліч корисної інформації і неймовірно приємне спілкування з професіоналом. Звернувшись до Ольги В'ячеславівни, отримуєш 100% результат і приємне спілкування при кожній зустрічі. Курс процедур приносить масу візуального і фізичного задоволення своїм зовнішнім виглядом. |  |  |  |  | 
| 
					| Емма | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:58 | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 17 Статус: Offline | Протягом 6 років звертаюся до косметологині Ольги Довгої. Дуже задоволена її роботою. Вона грамотно планує програму омолодження шкіри на рік, за сезонами. Я і люди, які мене оточують, дуже задоволені результатом. Я всім раджу звертатися до неї. Якщо прислухатися і дотримуватися порад фахівця, результат буде чудовий.Цитата Рима (  )  Сказати, що я задоволена результатом роботи Ольги В'ячеславівни над моїм обличчям - нічого не сказати! Перевершила всі очікування! Довго не могла зважитися на косметичні процедури, але після зустрічі з нею, всі страхи зникли!  Всі процедури проводить просто чудово! |  |  |  |  | 
| 
					| Сабріна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:59 | Повідомлення # 5 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 24 Статус: Offline | Шикарний косметолог, уже кілька років ходжу до неї на процедури. Виконання завжди професійне, якісне і результат незмінно мене радує.  З її допомогою мені вдається продовжити молодість шкіри, мені самій подобається, який вигляд я маю після відвідування косметолога.  Ольга В'ячеславівна безумовно займається своєю справою.Цитата Емма (  )  Протягом 6 років звертаюся до косметологині Ольги Довгої. Дуже задоволена її роботою. Вона грамотно планує програму омолодження шкіри на рік, за сезонами. Я і люди, які мене оточують, дуже задоволені результатом. Я всім раджу звертатися до неї. Якщо прислухатися і дотримуватися порад фахівця, результат буде чудовий. |  |  |  |  | 
| 
					| Альфіра | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:59 | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | Після численних відвідувань косметологів Наталії Павлової, Наталії Титової, салону краси Самаві, Христини Щербакової, які, на жаль, не змогли підібрати ефективного лікування, Ольга В'ячеславівна призначила схему лікування: чистка, пілінги, домашній догляд, після якої я побачила результат. Цікаво, що в даній схемі було призначено крем для сухої і чутливої шкіри обличчя і тіла. Крем легко вбрався, зникли сухість, почервоніння, свербіж.Цитата Сабріна (  )  Шикарний косметолог, уже кілька років ходжу до неї на процедури. Виконання завжди професійне, якісне і результат незмінно мене радує.  З її допомогою мені вдається продовжити молодість шкіри, мені самій подобається, який вигляд я маю після відвідування косметолога.  Ольга В'ячеславівна безумовно займається своєю справою. |  |  |  |  | 
| 
					| Ума | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:59 | Повідомлення # 7 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 20 Статус: Offline | Мені хотілося мати чисту шкіру без висипань, я намагалася їх позбутися близько року, але попередні відвідування косметологів Аліни Рубель і Олени Субботіної виявилися безрезультатними. Ольга В'ячеславівна призначила мені азелаїновий пілінг. Мені стало допомагати, стан моєї шкіри покращився. Я залишилася задоволена, лікарка Довга вирішила мою проблему. Тепер якщо у мене виникнуть проблеми зі шкірою, буду звертатися тільки до неї!Цитата Альфіра (  )  Після численних відвідувань косметологів Наталії Павлової, Наталії Титової, салону краси Самаві, Христини Щербакової, які, на жаль, не змогли підібрати ефективного лікування, Ольга В'ячеславівна призначила схему лікування: чистка, пілінги, домашній догляд, після якої я побачила результат. Цікаво, що в даній схемі було призначено крем для сухої і чутливої шкіри обличчя і тіла. Крем легко вбрався, зникли сухість, почервоніння, свербіж. |  |  |  |  | 
| 
					| Берта | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:59 | Повідомлення # 8 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 27 Статус: Offline | Профі своєї справи, завжди вислухає всі побажання клієнта, дохідливо і детально розповість. Дасть рекомендації щодо проведених процедур і домашнього догляду. Я пройшла курс пілінгу обличчя. Дуже задоволена результатом. Обов'язково прийду ще!Цитата Ума (  )  Мені хотілося мати чисту шкіру без висипань, я намагалася їх позбутися близько року, але попередні відвідування косметологів Аліни Рубель і Олени Субботіної виявилися безрезультатними. Ольга В'ячеславівна призначила мені азелаїновий пілінг. Мені стало допомагати, стан моєї шкіри покращився. Я залишилася задоволена, лікарка Довга вирішила мою проблему. Тепер якщо у мене виникнуть проблеми зі шкірою, буду звертатися тільки до неї! |  |  |  |  | 
| 
					| moolly | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 16:00 | Повідомлення # 9 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 17 Статус: Offline | Як можна записатися до Ольги В'ячеславівни? |  |  |  |  | 
| 
					| Емма | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 16:00 | Повідомлення # 10 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 17 Статус: Offline | 710-04-39, 067-460-40-30, 050-302-68-50, 073-002-53-44, тільки Ольга В'ячеславівна приймає за попереднім записом.Цитата moolly (  )  Як можна записатися до Ольги В'ячеславівни? |  |  |  |  | 
| 
					| Аня | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 16:00 | Повідомлення # 11 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Не припускала, що косметичний масаж може творити дива, а точніше "золоті руки" косметолога Довгої О.В.. Настійно рекомендую! |  |  |  |  |