Мануаліст Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Olenka2 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:22 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануаліст Забранський Владислав Володимирович відгуки Підкажіть, до кого з мануалістів можна податися з сильними болями в попереку. Нахилитися взагалі не можу. Порадьте хорошого і недорогого лікаря, який позбавить від страшного болю.
|
|
| |
Емма | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:23 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Olenka2 ( ) Підкажіть, до кого з мануалістів можна податися з сильними болями в попереку. Нахилитися взагалі не можу. Порадьте хорошого і недорогого лікаря, який позбавить від страшного болю. Владислав Володимирович допоміг мені вирішити мою проблему з шийним відділом хребта. Були нестерпні болі в голові від затиснутих м'язів у шиї. Внаслідок чого були постійні запаморочення. Але звернувшись по допомогу до Владислава Володимировича, на першій же консультації надав мені допомогу, знявши блоки в шийному відділі, тим самим полегшив моє життя. Надалі сеанси проходили дуже добре і позитивно, маніпуляції були акуратні й безболісні, без ламання шийного відділу. Також під час сеансів було усунуто болі в тазостегновому суглобі, які під час ходьби викликали дискомфорт. Рекомендую: дуже якісний фахівець!
|
|
| |
Хлоя | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:24 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Емма ( ) Владислав Володимирович допоміг мені вирішити мою проблему з шийним відділом хребта. Були нестерпні болі в голові від затиснутих м'язів у шиї. Внаслідок чого були постійні запаморочення. Але звернувшись по допомогу до Владислава Володимировича, на першій же консультації надав мені допомогу, знявши блоки в шийному відділі, тим самим полегшив моє життя. Надалі сеанси проходили дуже добре і позитивно, маніпуляції були акуратні й безболісні, без ламання шийного відділу. Також під час сеансів було усунуто болі в тазостегновому суглобі, які під час ходьби викликали дискомфорт. Рекомендую: дуже якісний фахівець! Дуже рада, що знайшла чудового мануального терапевта! Звернулася з болем у шиї та лопатці, також протягом 2 міс. боліла рука (після травми). Дуже зраділа, коли після третього сеансу рука практично перестала боліти. Шия й лопатка теж перестали боліти. І на це все знадобилося 8 сеансів, що дуже приємно!
|
|
| |
Сабріна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:24 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Хлоя ( ) Дуже рада, що знайшла чудового мануального терапевта! Звернулася з болем у шиї та лопатці, також протягом 2 міс. боліла рука (після травми). Дуже зраділа, коли після третього сеансу рука практично перестала боліти. Шия й лопатка теж перестали боліти. І на це все знадобилося 8 сеансів, що дуже приємно! Якщо чесно, я раніше й не знала, що таке мануальна терапія і які дива вона може творити. Мене мучили болі в спині ночами майже 2 роки, знайомі порадили звернутися до мануального терапевта, до Владислава Забранського. Я спочатку скептично поставилася до прийому, думала, що не допоможе мені нічого, а виявився приголомшливий ефект після кількох перших візитів. Я сама не можу повірити в те, що один курс у досвідченого професіонала допоміг позбавити мене повністю нічного болю в спині. Владислав Володимирович до своєї роботи ставиться відповідально, це профі своєї справи, я всім рекомендую цього фахівця, який змінив моє самопочуття кардинально на краще.
|
|
| |
Svetlana77 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Сабріна ( ) Якщо чесно, я раніше й не знала, що таке мануальна терапія і які дива вона може творити. Мене мучили болі в спині ночами майже 2 роки, знайомі порадили звернутися до мануального терапевта, до Владислава Забранського. Я спочатку скептично поставилася до прийому, думала, що не допоможе мені нічого, а виявився приголомшливий ефект після кількох перших візитів. Я сама не можу повірити в те, що один курс у досвідченого професіонала допоміг позбавити мене повністю нічного болю в спині. Владислав Володимирович до своєї роботи ставиться відповідально, це профі своєї справи, я всім рекомендую цього фахівця, який змінив моє самопочуття кардинально на краще. Владислав Володимирович - чудовий лікар! Кращого фахівця просто не знайти! Завдяки його порадам, терпінню та професіоналізму самопочуття моє значно покращилося. Сеанси проходили просто чудово!
|
|
| |
Алма | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Svetlana77 ( ) Владислав Володимирович - чудовий лікар! Кращого фахівця просто не знайти! Завдяки його порадам, терпінню та професіоналізму самопочуття моє значно покращилося. Сеанси проходили просто чудово! Свого часу заробила грижу на попереку. Лікувалася у багатьох мануалістів - Кірсаненко, Чебатар, Унанов, Зеленський, болі та дискомфорт залишався. Але Владислав Володимирович просто бог своєї справи. Руки золоті, відчувають кожен м'яз, кожен суглоб. Пояснює все доступно і на всі запитання. Після нього спина ніби й не боліла ніколи. Тепер тільки до нього ходити буду.
|
|
| |
morningsun5 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Алма ( ) Свого часу заробила грижу на попереку. Лікувалася у багатьох мануалістів - Кірсаненко, Чебатар, Унанов, Зеленський, болі та дискомфорт залишався. Але Владислав Володимирович просто бог своєї справи. Руки золоті, відчувають кожен м'яз, кожен суглоб. Пояснює все доступно і на всі запитання. Після нього спина ніби й не боліла ніколи. Тепер тільки до нього ходити буду. Після першого сеансу відчула полегшення в ділянці шиї. Наче зняли якір. Вирішила пройти курс. Результатом задоволена. Владислав Володимирович - професіонал.
|
|
| |
Marikk82 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата morningsun5 ( ) Після першого сеансу відчула полегшення в ділянці шиї. Наче зняли якір. Вирішила пройти курс. Результатом задоволена. Владислав Володимирович - професіонал. Цілий місяць мучили сильні болі в попереку, зверталася до різних лікарів-мануалістів Борисюка, Царенка, Жмеренецького, нічого не допомагало, не могла спати через болі. Після допомоги лікаря забранського В.В. ці муки припинилися.
|
|
| |
morningsun5 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Marikk82 ( ) Цілий місяць мучили сильні болі в попереку, зверталася до різних лікарів-мануалістів Борисюка, Царенка, Жмеренецького, нічого не допомагало, не могла спати через болі. Після допомоги лікаря забранського В.В. ці муки припинилися. Відмінний лікар. Мануальну терапію - робить усе, як треба. Приходиш із проблемою, йдеш без неї. Плюс: зайвий раз проконсультує і допоможе порадою.
|
|
| |
Злата | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дайте, будь ласка, телефончик цього лікаря?
|
|
| |
Хлоя | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:30 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Злата ( ) Дайте, будь ласка, телефончик цього лікаря? Будь ласка: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Ареана | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:30 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Перші два сеанси не довіряла йому, а потім зрозуміла, людина знає, що робить. Високоосвічений, тактовний. З гумором. Мені допоміг. Рекомендую.
|
|
| |