Хіропрактик Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
oksaanochhka | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіропрактик Забранський Владислав Володимирович відгуки
Мені з моїм остеохондрозом порадили методику хіропрактики. Хто стикався з таким методом лікування залиште відгук. І до кого в Одесі краще звернутися?
|
|
| |
Стелла | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата oksaanochhka ( ) Мені з моїм остеохондрозом порадили методику хіропрактики. Хто стикався з таким методом лікування залиште відгук. І до кого в Одесі краще звернутися? Рекомендую дуже Забранського Владислава! Відмінний фахівець, який добре розбирається в особливостях лікування остеохондрозу. Після його сеансів хіропрактики хочеться літати. Відмінний фахівець.
|
|
| |
marinnnie | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Стелла ( ) Рекомендую дуже Забранського Владислава! Відмінний фахівець, який добре розбирається в особливостях лікування остеохондрозу. Після його сеансів хіропрактики хочеться літати. Відмінний фахівець. За порадою знайомої звернулася до хіропрактика через постійний біль у спині. Мені було запропоновано походити на сеанси хіропрактики і спочатку зробити МРТ, щоб виключити інші захворювання. Ґрунтуючись на знімках, лікар призначив 11 сеансів. Зізнаюся, сеанси були практично безболісні, хоча всі твердили, що буде боляче. Зараз у мене все добре, буду радити подібні сеанси.
|
|
| |
houseofmemories | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата marinnnie ( ) За порадою знайомої звернулася до хіропрактика через постійний біль у спині. Мені було запропоновано походити на сеанси хіропрактики і спочатку зробити МРТ, щоб виключити інші захворювання. Ґрунтуючись на знімках, лікар призначив 11 сеансів. Зізнаюся, сеанси були практично безболісні, хоча всі твердили, що буде боляче. Зараз у мене все добре, буду радити подібні сеанси. Почала проходити курс хіропрактики у Владислава Забранського. Мені вже стало трохи краще. Очікую, що наприкінці лікування повністю позбудуся своєї проблеми зі спиною. Рекомендую.
|
|
| |
Аліза | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:47 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата houseofmemories ( ) Почала проходити курс хіропрактики у Владислава Забранського. Мені вже стало трохи краще. Очікую, що наприкінці лікування повністю позбудуся своєї проблеми зі спиною. Рекомендую. Забранський В.В. - дуже професійно врятував мене від шийного остеохондрозу, що мучив. Стількох я обійшла мануальних терапевтів Коробейникова, Березовського, остеопата Федотова, і все даремно! Дуже рада, що потрапила до такого лікаря, для мене це найкращий лікар, хоч і хіропрактик!
|
|
| |
Верося | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:47 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Аліза ( ) Забранський В.В. - дуже професійно врятував мене від шийного остеохондрозу, що мучив. Стількох я обійшла мануальних терапевтів Коробейникова, Березовського, остеопата Федотова, і все даремно! Дуже рада, що потрапила до такого лікаря, для мене це найкращий лікар, хоч і хіропрактик! З усіх пройдених мною лікарів-мануальників Чеботар, Горбатюк, Стокич - хіропрактика це найкращий варіант. Я з остеохондрозом мучуся вже давно, на цьому тлі взагалі стала думати, що це невиліковно. Як виявилося, вся справа у фахівцеві, який тобою займається. Владислав Володимирович - лікар, який просто на своєму місці і створений для того, щоб допомагати людям.
|
|
| |
Міа | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Верося ( ) З усіх пройдених мною лікарів-мануальників Чеботар, Горбатюк, Стокич - хіропрактика це найкращий варіант. Я з остеохондрозом мучуся вже давно, на цьому тлі взагалі стала думати, що це невиліковно. Як виявилося, вся справа у фахівцеві, який тобою займається. Владислав Володимирович - лікар, який просто на своєму місці і створений для того, щоб допомагати людям. Мені дуже допоміг хіропрактик Забранський у питанні лікування остеохондрозу. Лікування проходила в нього вперше, оскільки не могла знайти хорошого фахівця. раніше була в Горбатюка і Борисюка. Тепер цю проблему довіряю тільки Владиславу Володимировичу, у нього професійний підхід. Для мене головне, що отримала ефект від лікування!
|
|
| |
PolIneya | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| За якою адресою веде прийом Владислав Забранський?
|
|
| |
Верося | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата PolIneya ( ) За якою адресою веде прийом Владислав Забранський? За адресою: Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:49 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| На прийом потрібно записуватися чи в живій черзі стояти?
|
|
| |
marinnnie | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:49 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ксенія ( ) На прийом потрібно записуватися чи в живій черзі стояти? Записатися можна за телефонами: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
zhaaanna09 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:50 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже професійний лікар! Спина моя досі говорить спасибі! Якщо що, тільки до нього...
|
|
| |