menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіропрактик Забранський Владислав Володимирович відгуки
oksaanochhkaДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіропрактик Забранський Владислав Володимирович відгуки

Мені з моїм остеохондрозом порадили методику хіропрактики.  Хто стикався з таким методом лікування залиште відгук.  І до кого в Одесі краще звернутися?

СтеллаДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата oksaanochhka ()
Мені з моїм остеохондрозом порадили методику хіропрактики.  Хто стикався з таким методом лікування залиште відгук.  І до кого в Одесі краще звернутися?
 Рекомендую дуже Забранського Владислава! Відмінний фахівець, який добре розбирається в особливостях лікування остеохондрозу. Після його сеансів хіропрактики хочеться літати. Відмінний фахівець.

marinnnieДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Стелла ()
Рекомендую дуже Забранського Владислава! Відмінний фахівець, який добре розбирається в особливостях лікування остеохондрозу. Після його сеансів хіропрактики хочеться літати. Відмінний фахівець.
За порадою знайомої звернулася до хіропрактика через постійний біль у спині.  Мені було запропоновано походити на сеанси хіропрактики і спочатку зробити МРТ, щоб виключити інші захворювання. Ґрунтуючись на знімках, лікар призначив 11 сеансів. Зізнаюся, сеанси були практично безболісні, хоча всі твердили, що буде боляче. Зараз у мене все добре, буду радити подібні сеанси.

houseofmemoriesДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата marinnnie ()
За порадою знайомої звернулася до хіропрактика через постійний біль у спині.  Мені було запропоновано походити на сеанси хіропрактики і спочатку зробити МРТ, щоб виключити інші захворювання. Ґрунтуючись на знімках, лікар призначив 11 сеансів. Зізнаюся, сеанси були практично безболісні, хоча всі твердили, що буде боляче. Зараз у мене все добре, буду радити подібні сеанси.
 Почала проходити курс хіропрактики у Владислава Забранського. Мені вже стало трохи краще. Очікую, що наприкінці лікування повністю позбудуся своєї проблеми зі спиною. Рекомендую.

АлізаДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:47 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата houseofmemories ()
Почала проходити курс хіропрактики у Владислава Забранського. Мені вже стало трохи краще. Очікую, що наприкінці лікування повністю позбудуся своєї проблеми зі спиною. Рекомендую.
 Забранський В.В. - дуже професійно врятував мене від шийного остеохондрозу, що мучив. Стількох я обійшла мануальних терапевтів Коробейникова, Березовського, остеопата Федотова, і все даремно! Дуже рада, що потрапила до такого лікаря, для мене це найкращий лікар, хоч і хіропрактик!

ВеросяДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:47 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Аліза ()
Забранський В.В. - дуже професійно врятував мене від шийного остеохондрозу, що мучив. Стількох я обійшла мануальних терапевтів Коробейникова, Березовського, остеопата Федотова, і все даремно! Дуже рада, що потрапила до такого лікаря, для мене це найкращий лікар, хоч і хіропрактик!
З усіх пройдених мною лікарів-мануальників Чеботар, Горбатюк, Стокич - хіропрактика це найкращий варіант. Я з остеохондрозом мучуся вже давно, на цьому тлі взагалі стала думати, що це невиліковно. Як виявилося, вся справа у фахівцеві, який тобою займається. Владислав Володимирович - лікар, який просто на своєму місці і створений для того, щоб допомагати людям.

МіаДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Верося ()
З усіх пройдених мною лікарів-мануальників Чеботар, Горбатюк, Стокич - хіропрактика це найкращий варіант. Я з остеохондрозом мучуся вже давно, на цьому тлі взагалі стала думати, що це невиліковно. Як виявилося, вся справа у фахівцеві, який тобою займається. Владислав Володимирович - лікар, який просто на своєму місці і створений для того, щоб допомагати людям.
Мені дуже допоміг хіропрактик Забранський у питанні лікування остеохондрозу. Лікування проходила в нього вперше, оскільки не могла знайти хорошого фахівця. раніше була в Горбатюка і Борисюка. Тепер цю проблему довіряю тільки Владиславу Володимировичу, у нього професійний підхід. Для мене головне, що отримала ефект від лікування!

PolIneyaДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 8
Сержант
За якою адресою веде прийом Владислав Забранський?

ВеросяДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата PolIneya ()
За якою адресою веде прийом Владислав Забранський?
 За адресою: Богдана Хмельницького 49.

КсеніяДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:49 | Повідомлення # 10
Рядовий
На прийом потрібно записуватися чи в живій черзі стояти?

marinnnieДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:49 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Ксенія ()
На прийом потрібно записуватися чи в живій черзі стояти?
 Записатися можна за телефонами: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

zhaaanna09Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:50 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дуже професійний лікар! Спина моя досі говорить спасибі! Якщо що, тільки до нього...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: