menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіропрактор Забранський Владислав Володимирович відгуки
БарбараДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:38 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіропрактор Забранський Владислав Володимирович відгуки

Проходила обстеження у невролога - сильні головні болі.  Після обстеження невролог сказала, що проблеми пов'язані з хребтом і порадила звернутися до хіропракторів, каже, що добре відновлюють хребет. Порадьте, чи є в Одесі такі лікарі і до кого краще звернутися?

klavakkkДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:38 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Барбара ()
Проходила обстеження у невролога - сильні головні болі.  Після обстеження невролог сказала, що проблеми пов'язані з хребтом і порадила звернутися до хіропракторів, каже, що добре відновлюють хребет. Порадьте, чи є в Одесі такі лікарі і до кого краще звернутися?
Усім раджу відвідати хіропрактора Забранського. Сім років мене мучили болі в попереку. Кілька разів лежала в лікарні. У черговий раз лежачи в стаціонарі, почула від хворих хороші відгуки про хіропрактор. Вирішила спробувати. І потрапила на прийом до Владислава Володимировича. Після курсу сеансів спина перестала боліти.

sleepprincessДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:38 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата klavakkk ()
Усім раджу відвідати хіропрактора Забранського. Сім років мене мучили болі в попереку. Кілька разів лежала в лікарні. У черговий раз лежачи в стаціонарі, почула від хворих хороші відгуки про хіропрактор. Вирішила спробувати. І потрапила на прийом до Владислава Володимировича. Після курсу сеансів спина перестала боліти.
 Владислав Володимирович - першокласний фахівець. Я зверталася з кількох питань, і результати лікування перевершили всі очікування. З однією з проблем я мучилася 7 років.  Владислав Володимирович повернув до життя за кілька сеансів. З упевненістю рекомендую всім друзям і знайомим.

МікаДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:39 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата sleepprincess ()
Владислав Володимирович - першокласний фахівець. Я зверталася з кількох питань, і результати лікування перевершили всі очікування. З однією з проблем я мучилася 7 років.  Владислав Володимирович повернув до життя за кілька сеансів. З упевненістю рекомендую всім друзям і знайомим.
Ми обоє з чоловіком лікувалися у цього грамотного лікаря. Зверталися з різними скаргами. Мене більше хвилювали головні болі, а чоловіка болі в попереку. Владислав Володимирович обом нам чудово допоміг! Детально про все запитує, уважно проводить огляд.   Владислав Володимирович знайшов до нас обох підхід, підібрав лікування, яке дало прекрасні результати. Якби ми відразу знали, що хіропрактика дає такі результати, прийшли б набагато раніше!

ДжуліяДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:41 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Міка ()
Ми обоє з чоловіком лікувалися у цього грамотного лікаря. Зверталися з різними скаргами. Мене більше хвилювали головні болі, а чоловіка болі в попереку. Владислав Володимирович обом нам чудово допоміг! Детально про все запитує, уважно проводить огляд.   Владислав Володимирович знайшов до нас обох підхід, підібрав лікування, яке дало прекрасні результати. Якби ми відразу знали, що хіропрактика дає такі результати, прийшли б набагато раніше!
 Владислав Володимирович - чудовий професіонал, буквально за кілька сеансів позбавив болю в спині, володіє багатьма техніками хіропрактики. Ефект від лікування тривалий. Дуже уважний і доброзичливий лікар. Усім моїм знайомим і рідним він допоміг, і всі дуже вдячні, що я порадила звернутися до Владислава Забранського...

НателлаДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:42 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Джулія ()
Владислав Володимирович - чудовий професіонал, буквально за кілька сеансів позбавив болю в спині, володіє багатьма техніками хіропрактики. Ефект від лікування тривалий. Дуже уважний і доброзичливий лікар. Усім моїм знайомим і рідним він допоміг, і всі дуже вдячні, що я порадила звернутися до Владислава Забранського...
Близько 5 років мучуся болями в спині, протягом цього часу зверталася до різних фахівців: Горбатюка, Чеботарь, Унанова. Владислава Володимировича виділяю, вище всяких похвал! Проходжу 2 курс лікування. результати чудові.  Дуже рекомендую!

Sebastian21Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:42 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Нателла ()
Близько 5 років мучуся болями в спині, протягом цього часу зверталася до різних фахівців: Горбатюка, Чеботарь, Унанова. Владислава Володимировича виділяю, вище всяких похвал! Проходжу 2 курс лікування. результати чудові.  Дуже рекомендую!
Лікувався кілька років, багато неврологів Лубинець, Волков, Коробейникова говорили, що потрібна тільки операція.  Владислав Володимирович за кілька курсів хіропрактики поставив мене на ноги.

РаїсаДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Sebastian21 ()
Лікувався кілька років, багато неврологів Лубинець, Волков, Коробейникова говорили, що потрібна тільки операція.  Владислав Володимирович за кілька курсів хіропрактики поставив мене на ноги.
 Моя проблема була в сильному головному болю, що тривав протягом кількох місяців.  Пройшла багатьох неврологів: Гек, Танєєва, Ферденандеса, мануалів Коробейникова і Березовського, всі говорили, що причина в хребті, але допомогти не могли.  Знеболювальні мене вже не брали, мабуть, організм до них адаптувався. Я прийшла на прийом до Владислава Володимировича з великою надією на його допомогу, і слава Богу, що він сповна виправдав мої очікування! Уже після кількох перших сеансів у Забранського болі почали поступово слабшати, зникати.  Коли пройшла весь курс, то забула про свою біду, яка мучила так довго. Мені дуже сподобалося, я тепер охоче рекомендую іншим.

ФрейдаДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть як записатися на прийом і скільки коштує сеанс?

Sebastian21Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Фрейда ()
Підкажіть як записатися на прийом і скільки коштує сеанс?
 На прийом можете записатися за телефонами: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792, вартість прийому 600 грн.

holynnaMaryДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 11
Рядовий
У якій клініці приймає Владислав Забранський?

sleepprincessДата: Вівторок, 09.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата holynnaMary ()
У якій клініці приймає Владислав Забранський?
 Зараз Владислав Володимирович приймає у себе вдома на Богдана Хмельницького 49.

Valencia007Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 13
Рядовий
Здрастуйте, була у Владислава Володимировича тричі. Підняв мене на ноги, мені навіть лежати боляче було. Дуже грамотний фахівець і хороша та уважна людина!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: