Костоправ Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Саня | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Забранський Владислав Володимирович відгуки
Потрібен грамотний костоправ, смикнула сильно шиєю, тепер потрібно вставити шийні хребці. До кого краще звернутися в Одесі?
|
|
| |
Ума | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:31 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Саня ( ) Потрібен грамотний костоправ, смикнула сильно шиєю, тепер потрібно вставити шийні хребці. До кого краще звернутися в Одесі? До Владислава Володимировича я ходжу вже понад три роки. І після кожного курсу моє тіло оживає і розпрямляється. Високий рівень професіоналізму, уважне та індивідуальне ставлення до кожного пацієнта - ось причини, через які я весь час повертаюся і повертатимуся до цього костоправа і вам рекомендую!
|
|
| |
Анфіса | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:33 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Ума ( ) До Владислава Володимировича я ходжу вже понад три роки. І після кожного курсу моє тіло оживає і розпрямляється. Високий рівень професіоналізму, уважне та індивідуальне ставлення до кожного пацієнта - ось причини, через які я весь час повертаюся і повертатимуся до цього костоправа і вам рекомендую! Грамотний фахівець і чудова людина! Результати його роботи відчула на собі. Отримала керівництво до дії щодо поведінки при моєму захворюванні, а також була ознайомлена з вправами для самореабілітації.
|
|
| |
Зінуля | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:33 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Анфіса ( ) Грамотний фахівець і чудова людина! Результати його роботи відчула на собі. Отримала керівництво до дії щодо поведінки при моєму захворюванні, а також була ознайомлена з вправами для самореабілітації. Владислав Володимирович дуже чудовий лікар. Я не вперше була у нього, близько 4-х років спостерігаюся у фахівця. Він поправив мені поперек, з ним щось сталося, і він добре все зробив. Через рік я ще до нього приїхала. Цього лікаря я знаю, спілкуюся з ним і довіряю йому. Хребці - це ж серйозна справа, не кожен може зробити, як треба.
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:34 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Зінуля ( ) Владислав Володимирович дуже чудовий лікар. Я не вперше була у нього, близько 4-х років спостерігаюся у фахівця. Він поправив мені поперек, з ним щось сталося, і він добре все зробив. Через рік я ще до нього приїхала. Цього лікаря я знаю, спілкуюся з ним і довіряю йому. Хребці - це ж серйозна справа, не кожен може зробити, як треба. Дуже рада, що звернулася саме до костоправа Владислава Володимировича. Дуже уважний, завжди запитає, як я почуваюся. У мене біль у шиї, після його процедур я, як нова людина.
|
|
| |
Римочка | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Leilaniii ( ) Дуже рада, що звернулася саме до костоправа Владислава Володимировича. Дуже уважний, завжди запитає, як я почуваюся. У мене біль у шиї, після його процедур я, як нова людина. Прийшла з болем у шиї. За 3 рази всі хребці поставив на місце. Відразу видно, що лікар за покликанням. Дуже вдячна Владиславу Володимировичу Забранському. Усім рекомендую.
|
|
| |
baggan | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:35 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Римочка ( ) Прийшла з болем у шиї. За 3 рази всі хребці поставив на місце. Відразу видно, що лікар за покликанням. Дуже вдячна Владиславу Володимировичу Забранському. Усім рекомендую. Відмінний фахівець. Давно мучилася проблемами з болем у спині, періодично паморочилася голова. Відвідування кількох костоправів Жмеринецького та Царенка не дало результатів. Після сеансів у лікаря Забранського відчуваю легкість у всьому тілі й проблеми зі спиною зникли. Головне - дотримуватися всіх рекомендацій.
|
|
| |
Дарьяна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:35 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата baggan ( ) Відмінний фахівець. Давно мучилася проблемами з болем у спині, періодично паморочилася голова. Відвідування кількох костоправів Жмеринецького та Царенка не дало результатів. Після сеансів у лікаря Забранського відчуваю легкість у всьому тілі й проблеми зі спиною зникли. Головне - дотримуватися всіх рекомендацій. Мій костоправ багато разів "ремонтував" мені хребет і попутно позбавляв головного і м'язового болю. Можу сказати з упевненістю, що це працює! Головне - правильно вибрати фахівця, щоб уся користь не обернулася страшними й незворотними наслідками. Такій людині потрібно повністю довіряти. Тож звертаюся багато років до одного професіонала своєї справи, якого колись знайшла за рекомендацією. І всім рекомендую Владислава Володимировича!
|
|
| |
Ірада | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:36 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Дарьяна ( ) Мій костоправ багато разів "ремонтував" мені хребет і попутно позбавляв головного і м'язового болю. Можу сказати з упевненістю, що це працює! Головне - правильно вибрати фахівця, щоб уся користь не обернулася страшними й незворотними наслідками. Такій людині потрібно повністю довіряти. Тож звертаюся багато років до одного професіонала своєї справи, якого колись знайшла за рекомендацією. І всім рекомендую Владислава Володимировича! Звернулася до цього лікаря з болем у спині, який безрезультатно лікували Чеботар і Унанов протягом 2 місяців - безрезультатно. За 6 сеансів біль пішов назовсім. Однозначно, рекомендую Владислава Володимировича всім, хто зіткнувся з болем у спині! Це все-таки працює, я перевірила на собі!
|
|
| |
Parksons25 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:36 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Ірада ( ) Звернулася до цього лікаря з болем у спині, який безрезультатно лікували Чеботар і Унанов протягом 2 місяців - безрезультатно. За 6 сеансів біль пішов назовсім. Однозначно, рекомендую Владислава Володимировича всім, хто зіткнувся з болем у спині! Це все-таки працює, я перевірила на собі! Можете поділитися контактами Владислава Забранського?
|
|
| |
Зінуля | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:37 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Parksons25 ( ) Можете поділитися контактами Владислава Забранського? Ловіть - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович
|
|
| |
Malinamilena | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:37 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Владислав Володимирович своїми чарівними, дбайливими ручками повернула мені здорову спину без болю! Рекомендую!
|
|
| |