Лікар ЛФК Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Карина | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:16 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар ЛФК Забранський Владислав Володимирович відгуки Після проведеної операції на коліні, лікар порекомендував пройти курс ЛФК. Порадьте лікаря, який ефективно проводить такі заняття і домагається хороших результатів?
|
|
| |
Дана | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:19 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Карина ( ) Після проведеної операції на коліні, лікар порекомендував пройти курс ЛФК. Порадьте лікаря, який ефективно проводить такі заняття і домагається хороших результатів? Після проведеної операції на коліні, лікар порекомендував пройти курс ЛФК. Порадьте лікаря, який ефективно проводить такі заняття і домагається хороших результатів?
|
|
| |
Лінара | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Дана ( ) Після проведеної операції на коліні, лікар порекомендував пройти курс ЛФК. Порадьте лікаря, який ефективно проводить такі заняття і домагається хороших результатів? Владислав Володимирович надав мені неоціненну допомогу в одужанні. Після його прийомів і прописаних програм почуваюся чудово. Забула, що таке біль у плечі. Хочу відзначити його уважність, доброзичливість і високий професіоналізм у роботі.
|
|
| |
Sashaaaa | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:20 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Лінара ( ) Владислав Володимирович надав мені неоціненну допомогу в одужанні. Після його прийомів і прописаних програм почуваюся чудово. Забула, що таке біль у плечі. Хочу відзначити його уважність, доброзичливість і високий професіоналізм у роботі. Владислав Володимирович - чудовий лікар, завжди вислухає, складе супер відмінну програму. Веде свого пацієнта, завжди порадить як краще зробити ту чи іншу вправу, щоб правильне було навантаження. Дуже уважний!
|
|
| |
Еллада | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:21 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Sashaaaa ( ) Владислав Володимирович - чудовий лікар, завжди вислухає, складе супер відмінну програму. Веде свого пацієнта, завжди порадить як краще зробити ту чи іншу вправу, щоб правильне було навантаження. Дуже уважний! Дуже хороший лікар. Займаюся під його контролем ЛФК. Зрозуміло все пояснює. Перестала боліти шия і між лопаток після 3-х занять. Відчуття, ніби м'язи стали сильнішими, через це сидячка на роботі переноситься легко. Рекомендую!
|
|
| |
Mary7Ann | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:21 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Еллада ( ) Дуже хороший лікар. Займаюся під його контролем ЛФК. Зрозуміло все пояснює. Перестала боліти шия і між лопаток після 3-х занять. Відчуття, ніби м'язи стали сильнішими, через це сидячка на роботі переноситься легко. Рекомендую! Владислав Володимирович буквально підняв мене на ноги після довгого і безрезультатного лікування іншим лікарем Аненнковим Є.В.. Дуже грамотний і чуйний! Завжди вислухає, розпитає і обов'язково допоможе. Усім рекомендую! Перевірено! Уже кілька моїх знайомих лікувалися в нього і залишилися дуже задоволені.
|
|
| |
лея | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:22 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Mary7Ann ( ) Владислав Володимирович буквально підняв мене на ноги після довгого і безрезультатного лікування іншим лікарем Аненнковим Є.В.. Дуже грамотний і чуйний! Завжди вислухає, розпитає і обов'язково допоможе. Усім рекомендую! Перевірено! Уже кілька моїх знайомих лікувалися в нього і залишилися дуже задоволені. Дуже уважний лікар, серйозно підходить до справи, велике бажання допомагати своїм пацієнтам. Цікавиться і відстежує динаміку процесу. Не боїться братися за складний випадок. Отримала позитивний результат у своїй проблемі. Індивідуальний підхід до кожного, його призначення приносять позитивний результат. Рекомендую!
|
|
| |
Фіва | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:22 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата лея ( ) Дуже уважний лікар, серйозно підходить до справи, велике бажання допомагати своїм пацієнтам. Цікавиться і відстежує динаміку процесу. Не боїться братися за складний випадок. Отримала позитивний результат у своїй проблемі. Індивідуальний підхід до кожного, його призначення приносять позитивний результат. Рекомендую! Лікар Забранський - грамотний фахівець, мені є з чим порівняти, раніше спостерігалася в Ігнатьєва, Борисюка, Царенка. І одного з найкращих можу виділити тільки Владислава Забранського. Розписав програму занять ЛФК, після яких вийшла новою людиною! Завжди виходжу з посмішкою і без болю! Головне - дотримуватися всіх рекомендацій лікаря!
|
|
| |
holynnaMary | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:31 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можна дізнатися телефончик для запису на прийом?
|
|
| |
Лінара | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:34 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата holynnaMary ( ) Можна дізнатися телефончик для запису на прийом? Будь ласка: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
bulochka24 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:35 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Та проблема, з якою я звернулася, була повністю вирішена. Мені потрібна була консультація щодо комплексу вправ. Владислав Володимирович почув мене і разом зі мною їх відпрацював. Дав рекомендації. Лікар дуже компетентний, раджу!
|
|
| |