menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Невропатолог Забранський Владислав Володимирович відгуки
ЗарянаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:00 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Невропатолог Забранський Владислав Володимирович відгуки

Порадьте хорошого невропатолога: дико болить шия, не можу нею повернути і важко тримати голову. Може хтось стикався з такою проблемою. до кого краще звернутися?

НателлаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:00 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Заряна ()
Порадьте хорошого невропатолога: дико болить шия, не можу нею повернути і важко тримати голову. Може хтось стикався з такою проблемою. до кого краще звернутися?
 Забранський В.В. - дуже грамотний лікар. Пояснює, які процеси відбуваються в організмі, чому виникають певні симптоми і як працюють препарати, що призначаються. Проводить ретельний огляд, уважно вислуховує скарги, розбирається в проблемі, комплексно підходить до її вирішення. Раджу відвідати!

ТусяДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Нателла ()
Забранський В.В. - дуже грамотний лікар. Пояснює, які процеси відбуваються в організмі, чому виникають певні симптоми і як працюють препарати, що призначаються. Проводить ретельний огляд, уважно вислуховує скарги, розбирається в проблемі, комплексно підходить до її вирішення. Раджу відвідати!
 Лікар Забранський дуже уважно вивчив усі дослідження, детально розпитав про те, що турбує, провів огляд і призначив курс лікування з урахуванням усіх обстежень.  Владислав Володимирович дуже кваліфікований лікар, який працює на результат. Необхідно тільки правильно і чітко виконувати всі рекомендації лікаря.

ІзідаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Туся ()
Лікар Забранський дуже уважно вивчив усі дослідження, детально розпитав про те, що турбує, провів огляд і призначив курс лікування з урахуванням усіх обстежень.  Владислав Володимирович дуже кваліфікований лікар, який працює на результат. Необхідно тільки правильно і чітко виконувати всі рекомендації лікаря.
 Защемило спину, не могла навіть встати. У підсумку, Владислав Володимирович швидко і дуже якісно надав медичну допомогу. Тепер з усіх питань, що стосуються неврології, тільки до нього! Рекомендую!

ХаяДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Ізіда ()
Защемило спину, не могла навіть встати. У підсумку, Владислав Володимирович швидко і дуже якісно надав медичну допомогу. Тепер з усіх питань, що стосуються неврології, тільки до нього! Рекомендую!
 Владислав Володимирович - чудовий лікар!  Давно не зустрічала у лікарів такого підходу до справи, дуже уважний до пацієнта, завжди все пояснює, а не просто випроваджує з рецептом. У мене був непростий випадок, Лубинець М.М. і Коробейникова Е.М. неправильно поставили діагноз, а доктор Забранський зумів розібрався і все ж поставив на ноги.

ЮфаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Хая ()
Владислав Володимирович - чудовий лікар!  Давно не зустрічала у лікарів такого підходу до справи, дуже уважний до пацієнта, завжди все пояснює, а не просто випроваджує з рецептом. У мене був непростий випадок, Лубинець М.М. і Коробейникова Е.М. неправильно поставили діагноз, а доктор Забранський зумів розібрався і все ж поставив на ноги.
Я дуже вибірково ставлюся до вибору лікарів.  Владислав Володимирович - мій рятівник. Він залишає враження високо-ерудованого, кваліфікованого і, найголовніше, мислячого фахівця, який прагне заглибитися в суть проблеми пацієнта і надати максимально ефективну допомогу, а також терпляче відповісти на запитання, що цікавлять пацієнта.  Раджу відвідати, отримаєте кваліфіковану допомогу.

ЗахарДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Юфа ()
Я дуже вибірково ставлюся до вибору лікарів.  Владислав Володимирович - мій рятівник. Він залишає враження високо-ерудованого, кваліфікованого і, найголовніше, мислячого фахівця, який прагне заглибитися в суть проблеми пацієнта і надати максимально ефективну допомогу, а також терпляче відповісти на запитання, що цікавлять пацієнта.  Раджу відвідати, отримаєте кваліфіковану допомогу.
Був у багатьох лікарів - Бєляєва А.А., Тагібекової Ф.К., Скоробреха В.З. Що тільки не радили. Уже думав, що все безнадійно. Брат порадив звернутися до Владислава Володимировича, сказав, що супер лікар. Дійсно, дуже грамотний лікар, фахівець своєї справи, без перебільшення! Допоміг мені, розібравши мою проблему "від а до я". Тож можу сказати точно: якщо хочете звернутися до невропатолога - йдіть до Владислава Забранського!

СофіяДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:08 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете сказати, де приймає Владислав Забранський?   Яка вартість його прийому?

ТусяДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:08 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Софія ()
Можете сказати, де приймає Владислав Забранський?   Яка вартість його прийому?
 Владислав Володимирович приймає за адресою: Б. Хмельницького 49.  Вартість прийому - 600 грн.

AlanD56Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Туся ()
Владислав Володимирович приймає за адресою: Б. Хмельницького 49.  Вартість прийому - 600 грн.
 Можете ще дати номер телефону?

ХаяДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата AlanD56 ()
Можете ще дати номер телефону?
 Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

ВарнаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 12
Рядовий
Уважний, грамотний, чуйний лікар. Намагається вникнути в суть проблеми. Всі рекомендації та лікування призначені грамотно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: