Вертебролог Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Віола | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:47 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вертебролог Забранський Владислав Володимирович відгуки У мене проблема в поперековому відділі хребта. Після обстежень у діагностичному центрі, рекомендована консультація лікаря-вертебролога. Можете порадити вертебролога до якого краще звернутися в Одесі.
|
|
| |
Захарія | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:47 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Віола ( ) У мене проблема в поперековому відділі хребта. Після обстежень у діагностичному центрі, рекомендована консультація лікаря-вертебролога. Можете порадити вертебролога до якого краще звернутися в Одесі. Владислав Володимирович Забранський - чудовий, дуже уважний, обізнаний лікар. Використовує сучасні безопераційні методи. Зверталася з сильними болями в районі попереку. Відмінно допомогло. Усім рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
Кеті | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:48 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Захарія ( ) Владислав Володимирович Забранський - чудовий, дуже уважний, обізнаний лікар. Використовує сучасні безопераційні методи. Зверталася з сильними болями в районі попереку. Відмінно допомогло. Усім рекомендую цього лікаря. Дуже грамотний лікар. Уважно вивчив усю історію хвороби, знімки МРТ. До нього лікар Бєляєв навіть не вважав за потрібне призначити будь-які знімки, сказав, що просто забій. Забранський же наголосив на необхідності МРТ, яке показало наявність грижі. Призначив своєчасне лікування. Уже на другий день стало легше. Доктор врятував мою спину, однозначно можу його рекомендувати!
|
|
| |
Роза | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:48 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Кеті ( ) Дуже грамотний лікар. Уважно вивчив усю історію хвороби, знімки МРТ. До нього лікар Бєляєв навіть не вважав за потрібне призначити будь-які знімки, сказав, що просто забій. Забранський же наголосив на необхідності МРТ, яке показало наявність грижі. Призначив своєчасне лікування. Уже на другий день стало легше. Доктор врятував мою спину, однозначно можу його рекомендувати! З'явився біль у районі правого плеча під час певних рухів. За допомогою консультацій і терапії Владислав Володимирович допоміг визначити проблему і вирішив її.
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:48 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Роза ( ) З'явився біль у районі правого плеча під час певних рухів. За допомогою консультацій і терапії Владислав Володимирович допоміг визначити проблему і вирішив її. Дуже уважний і прихильний до себе лікар. Попередні лікарі Фернандес, Танєєв, Тендіт діагностували протрузію і прогнозували грижу поперекового відділу в найближчому майбутньому, що дуже гнітюче, оскільки мені були заборонені фізичні навантаження з обтяженнями. Владислав Забранський після обстеження переконливо обґрунтував, що ситуація далеко не найгірша, і що в моєму випадку головну роль відіграє ставлення до цієї проблеми та рішучість працювати до кінця, оскільки консервативне лікування вельми тривале, а його якість залежить здебільшого від мого настрою. Уважна діагностика, повне роз'яснення програми лікування аж до механізму впливу, корекція програми фізичних навантажень для уникнення перевантаження диска і надихаюче напуття сформували моє уявлення про нього, як про лікаря-професіонала.
|
|
| |
serafima05 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:49 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Leilaniii ( ) Дуже уважний і прихильний до себе лікар. Попередні лікарі Фернандес, Танєєв, Тендіт діагностували протрузію і прогнозували грижу поперекового відділу в найближчому майбутньому, що дуже гнітюче, оскільки мені були заборонені фізичні навантаження з обтяженнями. Владислав Забранський після обстеження переконливо обґрунтував, що ситуація далеко не найгірша, і що в моєму випадку головну роль відіграє ставлення до цієї проблеми та рішучість працювати до кінця, оскільки консервативне лікування вельми тривале, а його якість залежить здебільшого від мого настрою. Уважна діагностика, повне роз'яснення програми лікування аж до механізму впливу, корекція програми фізичних навантажень для уникнення перевантаження диска і надихаюче напуття сформували моє уявлення про нього, як про лікаря-професіонала. Найкращий лікар, дуже рада, що потрапила до нього на прийом. Після проходження 5вертебрологів - Курницької, Бєляєва, Гек, Лубинець, Волкова, протягом 4 місяців жодного результату не було. Слава богу, я потрапила до Владислава Володимировича, він поставив мене на ноги, дуже грамотний, зацікавлений лікар. Поставив точний діагноз, і я вже на шляху до одужання, і все це за копійки порівняно з витраченими грошима.
|
|
| |
Холлі | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:53 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата serafima05 ( ) Найкращий лікар, дуже рада, що потрапила до нього на прийом. Після проходження 5вертебрологів - Курницької, Бєляєва, Гек, Лубинець, Волкова, протягом 4 місяців жодного результату не було. Слава богу, я потрапила до Владислава Володимировича, він поставив мене на ноги, дуже грамотний, зацікавлений лікар. Поставив точний діагноз, і я вже на шляху до одужання, і все це за копійки порівняно з витраченими грошима. Сказати, що він чудовий лікар, не сказати нічого! Просто супер, мега-крутий фахівець і людина! Я вражена його здатністю заглиблюватися в суть проблеми і бачити наскрізь усе, що відбувається в організмі і з людиною загалом! Я сама віддала все свідоме життя медицині, з упевненістю скажу, що таких людей і фахівців дуже мало!
|
|
| |
zinnok7 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Холлі ( ) Сказати, що він чудовий лікар, не сказати нічого! Просто супер, мега-крутий фахівець і людина! Я вражена його здатністю заглиблюватися в суть проблеми і бачити наскрізь усе, що відбувається в організмі і з людиною загалом! Я сама віддала все свідоме життя медицині, з упевненістю скажу, що таких людей і фахівців дуже мало! Він, на відміну від інших лікарів - Волкова і Тендіт, виявив до мене щирий інтерес. Мені сподобалося глибоке дослідження моєї проблеми. Приємно спілкуватися, коли бачиш зацікавленість - є надія на одужання.
|
|
| |
Тіфані | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У якій клініці я можу знайти доктора Забранського?
|
|
| |
serafima05 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Тіфані ( ) У якій клініці я можу знайти доктора Забранського? Владислав Забранський зараз приймає у себе вдома на вул. Б. Хмельницького 49. Раніше працював у МКЛ № 10 та МЦ "Вектор Плюс".
|
|
| |
Памела | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата serafima05 ( ) Владислав Забранський зараз приймає у себе вдома на вул. Б. Хмельницького 49. Раніше працював у МКЛ № 10 та МЦ "Вектор Плюс". Можете дати його номер телефону і яка вартість прийому?
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Памела ( ) Можете дати його номер телефону і яка вартість прийому? 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович. Вартість прийому 600 грн.
|
|
| |
Ariel888 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Грамотний лікар, навіть незвично було бачити такого фахівця, який так уважно проводив консультацію і дав вичерпні коментарі щодо проблеми. Ще раз переконуюся, що лікарі, які не перебувають в обмежених поліклінічних умовах, можуть реально допомагати людям.
|
|
| |