Невролог Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Елізабет | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 23:57 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невролог Забранський Владислав Володимирович відгуки Болить поперек, тягнучий біль від попереку до коліна, думаю щось із хребтом. Порекомендуйте грамотного невролога, який допоможе мені розібратися з цією проблемою.
|
|
| |
Пімочка | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 23:58 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Елізабет ( ) Болить поперек, тягнучий біль від попереку до коліна, думаю щось із хребтом. Порекомендуйте грамотного невролога, який допоможе мені розібратися з цією проблемою. Якщо ви шукаєте невролога, то зверніться до Владислава Володимировича Забранського, і запевняю - не пошкодуєте. Дійсно отримаєте справжнісінький індивідуальний підхід, спокійне, без поспіху, обговорення вашої проблеми, грамотне призначення потрібних саме вам препаратів.
|
|
| |
52Stella | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 23:58 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Пімочка ( ) Якщо ви шукаєте невролога, то зверніться до Владислава Володимировича Забранського, і запевняю - не пошкодуєте. Дійсно отримаєте справжнісінький індивідуальний підхід, спокійне, без поспіху, обговорення вашої проблеми, грамотне призначення потрібних саме вам препаратів. Якщо ви думаєте, Айболить залишився тільки в казці, зверніться до невролога Забранського Рівень його компетенції відчувається одразу, особливо, я порівнюю візити до неврологів Гек Л.Ю. та Курницької С.М.. Дуже радий, що мені порекомендували саме цього невролога.
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 23:59 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата 52Stella ( ) Якщо ви думаєте, Айболить залишився тільки в казці, зверніться до невролога Забранського Рівень його компетенції відчувається одразу, особливо, я порівнюю візити до неврологів Гек Л.Ю. та Курницької С.М.. Дуже радий, що мені порекомендували саме цього невролога. Спостерігаюся у Владислава Володимировича! Винятковий лікар! Такого ставлення до пацієнта в наш час фактично не зустрінеш! Дуже грамотний, спеціалізований, відповідальний, доброзичливий лікар і людина! Завжди правильно оцінює стан, цікавиться супутніми діагнозами, намагається уважно і правильно підібрати лікування до кожної проблеми! Дуже раджу!
|
|
| |
Емелі | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 23:59 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата VSLnikka ( ) Спостерігаюся у Владислава Володимировича! Винятковий лікар! Такого ставлення до пацієнта в наш час фактично не зустрінеш! Дуже грамотний, спеціалізований, відповідальний, доброзичливий лікар і людина! Завжди правильно оцінює стан, цікавиться супутніми діагнозами, намагається уважно і правильно підібрати лікування до кожної проблеми! Дуже раджу! Звернулася до лікаря Забранського В.В. з двома міжхребцевими і грижами, гострим болем, перекошеною спиною. Йшла на прийом із певною часткою скептицизму. Виявилося даремно. Лікар дуже сподобався уважним ставленням до моєї проблеми. Зроблені призначення просто підняли мене на ноги. Курс лікування виявився дуже доступним за витратами, прийом у лікаря коштує набагато дешевше, ніж у інших фахівців. Всім рекомендую, звертайтеся до Владислава Володимировича, обов'язково допоможе!
|
|
| |
marmeladdka | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:00 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Емелі ( ) Звернулася до лікаря Забранського В.В. з двома міжхребцевими і грижами, гострим болем, перекошеною спиною. Йшла на прийом із певною часткою скептицизму. Виявилося даремно. Лікар дуже сподобався уважним ставленням до моєї проблеми. Зроблені призначення просто підняли мене на ноги. Курс лікування виявився дуже доступним за витратами, прийом у лікаря коштує набагато дешевше, ніж у інших фахівців. Всім рекомендую, звертайтеся до Владислава Володимировича, обов'язково допоможе! Допоміг розібратися в проблемі, коли Лубинець, Волков і гадки не мали, що робити. Дуже уважний, а головне - знає свою справу, дуже сильний лікар. Завдяки лікарю Забранському позбулася болю в спині та багатьох інших неприємних симптомів.
|
|
| |
Герда | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:40 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата marmeladdka ( ) Допоміг розібратися в проблемі, коли Лубинець, Волков і гадки не мали, що робити. Дуже уважний, а головне - знає свою справу, дуже сильний лікар. Завдяки лікарю Забранському позбулася болю в спині та багатьох інших неприємних симптомів. Нещодавно побувала на прийомі в Забранського. Була дуже здивована. Цей лікар відрізняється від інших лікарів особливою чуйністю до пацієнтів. Дуже грамотний фахівець. Розпитав, вислухав. Пунктуальний і ввічливий. Усім своїм друзям тільки його тепер і раджу.
|
|
| |
Фіма | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:41 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я всім задоволений і рекомендую Владислава Забранського. Якщо потрібен невролог, то я йду тільки до нього! Компетентний, доброзичливий, і, взагалі майстер своєї справи. Відразу зрозумів, у чому моя проблема.
|
|
| |
Улана | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:41 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Поділіться контактами Владислава Забранського?
|
|
| |
Емелі | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:43 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Улана ( ) Поділіться контактами Владислава Забранського? 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Malinamilena | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 00:45 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чудовий лікар. Звертався неодноразово, і завжди з позитивним результатом. Якщо необхідна допомога невролога - тільки до Забранського В.В.
|
|
| |