Реабілітаційний центр Diva відгуки
|
|
ЄвгенД | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:44 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітаційний центр Diva відгуки Мені рекомендують звернутися в реабілітаційний центр Diva. Мені потрібно пройти реабілітацію. У мене алкоголізм. Як ви думаєте, це хороший реабілітаційний центр?
|
|
| |
МіраХ | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:45 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр Diva найкращий центр. Я проходив там курс реабілітації. Мені дуже сподобалися обстановка в центрі та групові заняття. Після реабілітації я став зовсім іншою людиною. Про наркоманію я просто забув. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Diva вони вам точно допоможуть.
|
|
| |
ВасяХ | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:46 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моя дружина проходила курс реабілітації в реабілітаційному центрі Diva. Їй допомогли назавжди забути про спайсозалежність. Тепер вона стала іншою людиною. Вона стала вести здоровий спосіб життя і займатися спортом. Величезна подяка колективу реабілітаційного центру Diva за допомогу і підтримку.
|
|
| |
НаташаД | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:49 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я назавжди позбулася спайсозалежності завдяки реабілітаційному центру Diva. Я стала по-іншому дивитися на життя і у мене повністю змінилися життєві пріоритети. Я тепер зовсім інша людина. Величезна подяка реабілітаційному центру Diva за допомогу. Велике спасибі.
|
|
| |
ЮраБ | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:51 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Моїй дружині допомогли позбутися алкоголізму в реабілітаційному центрі Diva. У центрі працюють дуже хороші психологи та інші фахівці. Тепер у нас почалося інше життя. Дуже хороше і щасливе. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Diva. Вони просто справжні молодці. Дякую.
|
|
| |
ЖеняА | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:53 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я змогла позбутися раз і назавжди алкоголізму в реабілітаційному центрі Diva. Я відвідувала групові заняття та індивідуальні. Поступово у мене стали змінюватися погляди на життя. У мене зміцнилася самооцінка і нормалізувався емоційний стан. Величезна подяка всім фахівцям реабілітаційного центру Diva за допомогу.
|
|
| |
ЖораЛ | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:55 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр Diva найкращий центр. Мені там змогли допомогти позбутися спайсозалежності. Я став іншою людиною. Тепер у мене є життєві цілі, до яких я прагну. Я почав займатися спортом і веду здоровий спосіб життя. Велике спасибі всім працівникам реабілітаційного центру Diva за допомогу і підтримку.
|
|
| |
ЛесяГ | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:56 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моєму чоловікові допомогли повністю змінити своє життя в реабілітаційному центрі Diva. Він повністю забув про наркоманію. Став іншою людиною. Тепер він сильний і впевнений у собі чоловік. Я залишилася дуже задоволена результатом роботи реабілітаційного центру Diva. Велике спасибі за допомогу.
|
|
| |
ПетяД | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 14:57 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мій брат проходив повний курс реабілітації в реабілітаційному центрі Diva. Результат просто приголомшливий. Брат назавжди забув про алкоголізм. Величезна подяка всьому колективу реабілітаційного центру Diva за неоціненну допомогу. Ви найкращі.
|
|
| |
ДинаД | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 15:00 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я стала іншою людиною, після курсу реабілітації в реабілітаційному центрі Diva. Величезна подяка всім хлопцям з центру, а особливо психологам. Я забула про ігроманію. Зараз живу щасливим і прекрасним життям. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Diva по допомогу. Вони найкращі.
|
|
| |
ЕдікБ | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 15:00 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я дуже хочу відправити на реабілітацію свою дружину в реабілітаційний центр Diva. Прошу вас написати адресу центру. Дякую, чекаю.
|
|
| |
ЄвгенД | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 15:01 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім велике спасибі. Дуже прошу вас написати адресу реабілітаційного центру Diva. І якщо є номер телефону. Ще раз усім дякую.
|
|
| |
ДинаД | Дата: Понеділок, 08.04.2024, 15:01 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Будь ласка. Реабілітаційний центр Diva знаходиться в місті Одесі на вулиці Відважних 1\6. Директор центру - Коваленко Ігор. Телефон 0976800008. Звертайтеся.
|
|
| |