menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Реабілітаційний центр Діва - Центр Одеса відгуки
КамілаДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:37 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Реабілітаційний центр Діва - Центр Одеса відгуки

Моєму чоловікові потрібна реабілітація в реабілітаційному центрі. У нього алкоголізм. Я багато чула хорошого про реабілітаційний центр Діва - Центр. Є люди які проходили реабілітацію там?

ЛеняДДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:38 | Повідомлення # 2
Рядовий
Мені допомогли забути про наркоманію в реабілітаційному центрі Діва - Центр. Я пройшов повний курс реабілітації. Пройшов усі групові заняття. Тепер я став іншою людиною. У моєму житті більше немає наркотиків. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва - Центр. Вони найкращі.

ХристинаХДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:38 | Повідомлення # 3
Рядовий
За допомогою реабілітаційного центру Діва - Центр я більше не згадую про ігроманію. Тепер я абсолютно інша людина. У мене більше немає залежностей. Величезна подяка всьому колективу реабілітаційного центру Діва-Центр. Ви великі молодці. Дякую за допомогу.

БоряЛДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:40 | Повідомлення # 4
Рядовий
Моїй дружині допомогли позбутися алкоголізму в реабілітаційному центрі Діва - Центр. Вона змінювалася на очах у кращий бік. У нас почалося гарне і щасливе життя. Я вам рекомендую звернутися по допомогу до реабілітаційного центру Діва-Центр. Вам там обов'язково допоможуть.

АмінаГДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:41 | Повідомлення # 5
Рядовий
Моєму чоловікові допомогли позбутися назавжди алкоголізму в реабілітаційному центрі Діва - Центр. Він більше не згадує про цю проблему. Він став зовсім іншою людиною. Тепер у нас почалося хороше і світле життя. Величезна подяка реабілітаційному центру Діва - Центр за неоціненну допомогу. Дякую.

МихайлоДДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:41 | Повідомлення # 6
Рядовий
Моєму братові допомогли забути про спайсозалежність у реабілітаційному центрі Діва - Центр. Він пройшов повний курс реабілітації. Психологи допомогли вийти з депресії. Тепер він став іншим. Брат почав займатися спортом і у нього з'явилися друзі. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва - Центр за допомогу.

АлісаЛДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:42 | Повідомлення # 7
Рядовий
Мого чоловіка позбавили від наркоманії в реабілітаційному центрі Діва - Центр. У центрі працюють чудові фахівці, особливо психологи. Допомогли чоловікові переосмислити життя. Тепер у нас почалося хороше і щасливе життя без залежностей. Я вам раджу звернутися в реабілітаційний центр Діва - Центр.

РомаАДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я проходив повний курс реабілітації в реабілітаційному центрі Діва - Центр. Результат просто приголомшливий. Я зміг позбутися ігроманії. Тепер я вільна і сильна людина. Я працюю на улюбленій роботі, ходжу в спортзал. У мене багато друзів і в мене все просто чудово. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва - Центр за допомогу.

СветаЛДата: Понеділок, 08.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 9
Рядовий
Найкращий реабілітаційний центр це Дива - Центр. Там проходила реабілітацію моя сестра. Вона назавжди позбулася алкоголізму. Їй допомогли групові заняття. Тепер вона стала іншою. У неї піднялася самооцінка і з'явилися життєві цілі. Велике спасибі за такий відмінний результат роботи. Я вам раджу звернутися в реабілітаційний центр Діва - Центр.

РостикСДата: Понеділок, 08.04.2024, 14:23 | Повідомлення # 10
Рядовий
Після того, як я пройшов повний курс реабілітації в реабілітаційному центрі Діва - Центр. Я назавжди забув про алкоголь. Тепер я веду здоровий спосіб життя і він мені дуже подобається. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва - Центр. Вони найкращі хлопці. Спасибі велике.

ДинаКДата: Понеділок, 08.04.2024, 14:32 | Повідомлення # 11
Рядовий
Я хочу відправити чоловіка на реабілітацію до реабілітаційного центру Діва - Центр. У нього ігроманія. Я вас дуже прошу напишіть номер телефону центру. Дякую.

КамілаДата: Понеділок, 08.04.2024, 14:33 | Повідомлення # 12
Рядовий
Величезне спасибі всім за допомогу. Я із задоволенням відправлю чоловіка на реабілітацію в реабілітаційний центр Діва - Центр. Прошу вас написати адресу центру і телефон. Дякую.

СветаЛДата: Понеділок, 08.04.2024, 14:37 | Повідомлення # 13
Рядовий
Реабілітаційний центр Діва - Центр знаходиться в Одесі на вулиці Відважних 1\6. Директор центру - Ігор Коваленко. Телефон 0976800008. Будь ласка, телефонуйте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: