Реабілітаційний центр Діва відгуки
|
|
МайяЛ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 14:15 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітаційний центр Діва - Центр Одеса відгуки Мені треба пройти курс реабілітації від алкоголізму в реабілітаційному центрі. Мені радять звернутися по допомогу в реабілітаційний центр Діва. Це хороший реабілітаційний центр?
|
|
| |
КатяЖ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені допомогли забути про алкоголізм у реабілітаційному центрі Діва. Я там проходила реабілітацію. Мені дуже сподобалося в центрі. Там дуже приємна атмосфера і працюють чудові фахівці. Тепер у мене почалося хороше і світле життя. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва.
|
|
| |
КоляН | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:21 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я колишній наркоман. Мені допомогли забути про цю проблему в реабілітаційному центрі Діва. Я там пройшов курс реабілітації. У мене з'явилися конкретні та раціональні цілі в житті. У мене почалося інше життя. Я займаюся спортом і веду правильний спосіб життя. Величезна подяка реабілітаційному центру Діва за допомогу.
|
|
| |
ВікаС | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:24 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У реабілітаційному центрі Діва проходив реабілітацію від алкоголізму мій чоловік. Я залишилася дуже задоволена результатом роботи реабілітаційного центру Діва. Мій чоловік змінився на краще. Став займатися спортом і у нього з'явилися нормальні друзі. Величезна подяка реабілітаційному центру Діва за нове життя.
|
|
| |
ПетяЛ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені допомогли назавжди позбутися наркоманії, а конкретно - солей у реабілітаційному центрі Діва. Тут працюють найкращі психологи. Я пройшов усі групові та індивідуальні заняття. У мене змінилися погляди на життя. Тепер у мене нове і дуже хороше життя. Спасибі велике за допомогу. Ви найкращі.
|
|
| |
ОленаД | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене була ігроманія. Мені допомогли забути про цю проблему в реабілітаційному центрі Діва. Величезна подяка реабілітаційному центру Діва за нове і дуже хороше життя. Я вам рекомендую звернутися по допомогу в реабілітаційний центр Діва. Вони найкращі.
|
|
| |
ВітяЕ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:26 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені допомогли забути про ігроманію в реабілітаційному центрі Діва. Я там пройшов повний курс реабілітації. Тепер я став іншою людиною. У мене змінилися погляди на життя. Я став займатися спортом і веду рухливий спосіб життя. Велике спасибі всьому колективу реабілітаційного центру Діва за нове життя і підтримку.
|
|
| |
СветаФ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:27 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр Діва найкращий центр. Я там сама проходила реабілітацію від наркоманії. Мені допомогли повністю прибрати цю залежність. Тепер я інша людина. У мене повністю змінилося життя. Величезна подяка реабілітаційному центру Діва за нове і щасливе життя.
|
|
| |
ОлегБ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:42 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Моїй дружині допомогли забути про ігроманію в реабілітаційному центрі Діва. Там працюють чудові фахівці. Я залишився дуже задоволений результатом роботи фахівців реабілітаційного центру Діва. Вони найкращі. Велике спасибі всім за допомогу. Я вам рекомендую звернутися до реабілітаційного центру Діва.
|
|
| |
МашаЗ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:43 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я теж зверталася до реабілітаційного центру Діва по допомогу. Мені допомогли назавжди забути про алкоголізм. У мене зараз почалося інше дуже хороше і благополучне життя. Тепер я щаслива людина. Я вам раджу звернутися в реабілітаційний центр Діва за допомогою. Вони вам точно зможуть допомогти.
|
|
| |
СашаГ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:43 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, номер телефону реабілітаційного центру Діва. Дуже хочу відправити туди брата на реабілітацію. Він колишній наркоман. Дякую, чекаю.
|
|
| |
МайяЛ | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Так я бачу, що найкращий реабілітаційний центр це Діва. Величезне прохання, напишіть, будь ласка, номер телефону і де саме знаходиться реабілітаційний центр Діва. Усім спасибі чекаю.
|
|
| |
КоляН | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:44 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр Діва знаходиться в місті Одесі на вулиці Відважних 1\6. Директор центру - Ігор Коваленко. Телефон 0976800008. Звертайтеся.
|
|
| |