Як лікувати пієлонефрит у Дніпрі?
|
|
Соля | Дата: Неділя, 07.04.2024, 12:58 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт усім! У мене виникли проблеми з нирками, і лікар поставив діагноз - пієлонефрит. Це досить серйозне захворювання, і мене турбує, як правильно лікувати його? На які симптоми варто звертати увагу, і як можна полегшити стан у домашніх умовах? Чи був у когось подібний досвід?
|
|
| |
Олег13 | Дата: Неділя, 07.04.2024, 12:58 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Привіт! У мене був пієлонефрит кілька років тому. Перше і найважливіше - дотримуватися призначень лікаря. Я проходив курс антибіотиків, призначених лікарем, і дотримувався дієти. Важливо зазначити, що, щоб уникнути загострення в майбутньому, важливо пройти повний курс лікування і регулярно проходити обстеження.
|
|
| |
kilevav | Дата: Неділя, 07.04.2024, 12:58 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Пієлонефрит - це запалення нирок, спричинене бактеріальною інфекцією. Симптоми можуть включати біль у поперековій ділянці, підвищену температуру, часті сечовипускання. Лікування зазвичай включає приймання антибіотиків, які підбираються індивідуально, і обов'язково має бути під наглядом лікаря. Крім цього, важливо дотримуватися режиму пиття і стежити за гігієною.
|
|
| |
Малина | Дата: Неділя, 07.04.2024, 12:59 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Під час лікування пієлонефриту застосовують антибіотики, наприклад, цефалоспорини або пеніциліни. Але вибір препарату має залежати від чутливості бактерій, виділених із сечі. Лікування триває зазвичай від 7 до 14 днів. Однак, крім приймання антибіотиків, важливо дотримуватися дієти, виключаючи солону і смажену їжу, а також обмежуючи споживання білка. Регулярне пиття, особливо важливе, щоб прискорити виведення шлаків. Необхідно уникати переохолодження і підтримувати загальне здоров'я. Але в будь-якому разі, самолікування не припустиме, і важливо дотримуватися рекомендацій лікаря.
|
|
| |