2й пологовий будинок telegram група Одеса
|
|
Неллі | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 2й пологовий будинок telegram група Одеса Дайте посилання на спільноту другого пологового будинку. Пригадую, вона в мережі мені траплялася, зараз щось немає. Хочеться підглянути актуальну на сьогоднішній день інфу про лікарів, які працюють там.
|
|
| |
Іона | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Неллі ( ) Дайте посилання на спільноту другого пологового будинку. Пригадую, вона в мережі мені траплялася, зараз щось немає. Хочеться підглянути актуальну на сьогоднішній день інфу про лікарів, які працюють там. У мене теж така інформація, викликати інтерес!
|
|
| |
Злата | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Іона ( ) У мене теж така інформація, викликати інтерес! Напевно, ви не знали, що чат пологового будинку №2 прикрили і на сьогоднішній день існує інша спільнота, в якій ті, хто підписався, спілкуються і обговорюють подібні питання.
|
|
| |
Яна | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Злата ( ) Напевно, ви не знали, що чат пологового будинку №2 прикрили і на сьогоднішній день існує інша спільнота, в якій ті, хто підписався, спілкуються і обговорюють подібні питання. Якщо ви знаєте, яке це посилання, залиште тут.
|
|
| |
Злата | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Яна ( ) Якщо ви знаєте, яке це посилання, залиште тут. Уже залишаю https://t.me/docodessa., користуйтеся на здоров'я.
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже хороша група, мені подобається нею користуватися.
|
|
| |
Кіма | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Ksuha61 ( ) Дуже хороша група, мені подобається нею користуватися. І я там знайшла багато цікавої інформації. раджу підписатися.
|
|
| |
Неллі | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:20 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже вдячна за залишену інформацію, довго не могла знайти.
|
|
| |