2 пологовий будинок телеграм група
|
|
Фріда | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:06 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 2 пологовий будинок телеграм група
Добрий вечір! Підкажіть групу пологового будинку на Старопортофранківській. Раніше в неї заглядала, а тепер знайти не можу. Хочу вичитати актуальні відомості від людей, які нещодавно були в цьому пологовому будинку.
|
|
| |
Елла | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:06 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Фріда ( ) Добрий вечір! Підкажіть групу пологового будинку на Старопортофранківській. Раніше в неї заглядала, а тепер знайти не можу. Хочу вичитати актуальні відомості від людей, які нещодавно були в цьому пологовому будинку. Якщо знаєте, таку інформацію хочу вступити, дуже цікаво.
|
|
| |
Аріана | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:07 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Елла ( ) Якщо знаєте, таку інформацію хочу вступити, дуже цікаво. Напевно, не знаєте, співтовариство пологового будинку на Старопортофранківській видалили, і на сьогоднішній день існує інший чат, у якому учасники переписуються, обговорюючи медичні питання.
|
|
| |
Ядвіга | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:07 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Аріана ( ) Напевно, не знаєте, співтовариство пологового будинку на Старопортофранківській видалили, і на сьогоднішній день існує інший чат, у якому учасники переписуються, обговорюючи медичні питання. Можете дати дані на цей новий чат?
|
|
| |
Аріана | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:08 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Ядвіга ( ) Можете дати дані на цей новий чат? Так, звісно тримайте - https://t.me/docodessa і користуйтеся.
|
|
| |
Іда | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:08 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дівчата, підписалася на цю групу і тепер у курсі, хто у нас у місті найкращий.
|
|
| |
Фріда | Дата: Неділя, 07.04.2024, 02:08 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Найбільша подяка, що дали цю спільноту.
|
|
| |