5-й пологовий будинок telegram група Одеса
|
|
Рада | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:22 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 5-й пологовий будинок telegram група Одеса Дайте посилання або сторінку п'ятого пологового будинку. Бачила точно, така є. Хочеться підглянути дійсні відомості на сьогоднішній день від людей, які лікувалися у цих лікарів.
|
|
| |
Даша | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:22 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Рада ( ) Дайте посилання або сторінку п'ятого пологового будинку. Бачила точно, така є. Хочеться підглянути дійсні відомості на сьогоднішній день від людей, які лікувалися у цих лікарів. Я давно шукаю групу про акушерів, з відгуками реальних людей. Буду дуже рада, якщо така є.
|
|
| |
Раїса | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:23 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Даша ( ) Я давно шукаю групу про акушерів, з відгуками реальних людей. Буду дуже рада, якщо така є. Найімовірніше, ви не в темі, що чат пологового будинку закрито, і тепер функціонує інша група, в якій люди спілкуються на всі теми подібного характеру.
|
|
| |
Сіяна | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:23 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Раїса ( ) Найімовірніше, ви не в темі, що чат пологового будинку закрито, і тепер функціонує інша група, в якій люди спілкуються на всі теми подібного характеру. Дайте контакти цього чату або може посилання є?
|
|
| |
Раїса | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:24 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Сіяна ( ) Дайте контакти цього чату або може посилання є? Даю контакти цього чату https://t.me/docodessa, там дають дуже цінну інформацію.
|
|
| |
Сусанна | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:26 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Раїса ( ) Даю контакти цього чату https://t.me/docodessa, там дають дуже цінну інформацію. У цьому чаті дають дуже цінну інформацію щодо всіх лікарів різних спеціальностей і можна за рекомендаціями обрати найкращого.
|
|
| |
Рада | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:26 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так. хороша група дуже вдячна їй за цінні поради про лікарів.
|
|
| |