5 пологовий будинок Одеса телеграм група
|
|
Сабріна | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 5 пологовий будинок Одеса телеграм група
Нагадайте спільноту або групу пологового будинку №5. Бачила її раніше, знайти не можу. Хочу вивчити актуальні на сьогоднішній день дані від людей про фахівців.
|
|
| |
Олімпія | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Сабріна ( ) Нагадайте спільноту або групу пологового будинку №5. Бачила її раніше, знайти не можу. Хочу вивчити актуальні на сьогоднішній день дані від людей про фахівців. Дуже цікаво дізнатися спільноту про лікарів, де є свіжа інформація про роботу пологового будинку.
|
|
| |
Юна | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:16 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Олімпія ( ) Дуже цікаво дізнатися спільноту про лікарів, де є свіжа інформація про роботу пологового будинку. Найімовірніше, не чули, що спільноту пологовий будинок №5 закрили і зараз функціонує група, де люди обговорюють подібні питання.
|
|
| |
Королевна | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:17 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Юна ( ) Найімовірніше, не чули, що спільноту пологовий будинок №5 закрили і зараз функціонує група, де люди обговорюють подібні питання. А що це за група? Де можна її знайти?
|
|
| |
Юна | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:18 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Королевна ( ) А що це за група? Де можна її знайти? Я даю вам дані на цю групу - https://t.me/docodessa, підписуйтесь там багато цікавого.
|
|
| |
Зульфія | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:18 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так, можу підтвердити, за допомогою цієї групи знайшла собі хорошого сімейного лікаря.
|
|
| |
Графиня | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Зульфія ( ) Так, можу підтвердити, за допомогою цієї групи знайшла собі хорошого сімейного лікаря. Я знайшла там дієтолога, це не просто фахівець, а вищий пілотаж дієтології, дуже допомогла скинути зайве.
|
|
| |
Сабріна | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Спасибі. що не відмовили в моєму проханні.
|
|
| |