5 пологовий будинок телеграм група
|
|
Іришка | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:01 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 5 пологовий будинок телеграм група
Добрий день! Дайте посилання на чат пологового будинку №5. Начебто раніше існувала. Хочу вивчити дійсні на сьогоднішній день відомості щодо акушерів-гінекологів.
|
|
| |
Альміра | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Іришка ( ) Добрий день! Дайте посилання на чат пологового будинку №5. Начебто раніше існувала. Хочу вивчити дійсні на сьогоднішній день відомості щодо акушерів-гінекологів. Мене зацікавило існування такої спільноти про акушерів, де можна обрати найкращого.
|
|
| |
Бофаня | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:04 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Альміра ( ) Мене зацікавило існування такої спільноти про акушерів, де можна обрати найкращого. Дівчатка, Ви, напевно, не в курсі, що групу п'ятого пологового будинку видалено, і зараз функціонує інша група, в якій усі підписанти обговорюють медичні питання.
|
|
| |
Gorshkova | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Бофаня ( ) Дівчатка, Ви, напевно, не в курсі, що групу п'ятого пологового будинку видалено, і зараз функціонує інша група, в якій усі підписанти обговорюють медичні питання. Ви випадково не знаєте, як підписатися на нову групу?
|
|
| |
Бофаня | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:08 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Gorshkova ( ) Ви випадково не знаєте, як підписатися на нову групу? Знаю і даю посилання https://t.me/docodessa, користуйтеся на здоров'я.
|
|
| |
KkseniaA | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:10 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Бофаня ( ) Знаю і даю посилання https://t.me/docodessa, користуйтеся на здоров'я. Дуже вдячна групі, там можна завжди підібрати собі хорошого лікаря.
|
|
| |
Майя5 | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:11 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата KkseniaA ( ) Дуже вдячна групі, там можна завжди підібрати собі хорошого лікаря. Та й рекомендації дають хороші, ти завжди знаєш, кому краще йти, а кому ні.
|
|
| |
Іришка | Дата: Субота, 06.04.2024, 21:11 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дякую, що залишили таке гарне посилання.
|
|
| |