5й пологовий будинок viber група Одеса
|
|
Ніка | Дата: Субота, 06.04.2024, 20:43 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 5й пологовий будинок viber група Одеса
Скажіть, чи ще існує спільнота пологового будинку №5. Знаю, раніше існувала. Хотілося б дізнатися дійсну інформацію щодо фахівців цього пологового будинку.
|
|
| |
Нона | Дата: Субота, 06.04.2024, 20:46 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Ніка ( ) Скажіть, чи ще існує спільнота пологового будинку №5. Знаю, раніше існувала. Хотілося б дізнатися дійсну інформацію щодо фахівців цього пологового будинку. Звичайно існує, тільки знайти поки що не можу, дізнаюся, обов'язково поділюся.
|
|
| |
Крістя | Дата: Субота, 06.04.2024, 20:46 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Нона ( ) Звичайно існує, тільки знайти поки що не можу, дізнаюся, обов'язково поділюся. Дівчата, а Ви напевно не чули, що групу пологового будинку розігнали і тепер функціонує інша група, де люди спілкуються на такі теми.
|
|
| |
Антуана | Дата: Субота, 06.04.2024, 20:47 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Крістя ( ) Дівчата, а Ви напевно не чули, що групу пологового будинку розігнали і тепер функціонує інша група, де люди спілкуються на такі теми. А ви випадково не знаєте, як її знайти?
|
|
| |
Крістя | Дата: Субота, 06.04.2024, 20:47 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Антуана ( ) А ви випадково не знаєте, як її знайти? Знаю у з вами і ділюся "Найкращі лікарі Одеси" у Viber https://invite.viber.com/?g2=AQA....ouO7hJE .
|
|
| |
violetta77 | Дата: Субота, 06.04.2024, 20:48 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Крістя ( ) Знаю у з вами і ділюся "Найкращі лікарі Одеси" у Viber https://invite.viber.com/?g2=AQA....ouO7hJE . Почитала групку - класна, інформація вогонь, є над чим замислитися.
|
|
| |
Alissaa | Дата: Субота, 06.04.2024, 20:49 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата violetta77 ( ) Почитала групку - класна, інформація вогонь, є над чим замислитися. Я змогла за допомогою цієї групи знайти хорошого фахівця з гінекології, прийом пройшов чудово, я дуже задоволена.
|
|
| |
Ніка | Дата: Субота, 06.04.2024, 20:50 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Спасибі за групу нарешті знайшла акушера, у кого я буду народжувати.
|
|
| |