Наш лікар Одеса telegram група
|
|
Сіяна | Дата: Субота, 06.04.2024, 16:57 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Наш лікар Одеса telegram група
Усім доброго дня! Хто з вас користується чатом про медичних фахівців-лікарів, порекомендуйте де можна підписатися.
|
|
| |
Прася | Дата: Субота, 06.04.2024, 16:57 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Сіяна ( ) Усім доброго дня! Хто з вас користується чатом про медичних фахівців-лікарів, порекомендуйте де можна підписатися. Теж хочу знайти посилання на спільноту. Давненько знайома рекомендувала цей чат.
|
|
| |
Земфіра | Дата: Субота, 06.04.2024, 16:58 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Прася ( ) Теж хочу знайти посилання на спільноту. Давненько знайома рекомендувала цей чат. Теж зацікавила ця інформація, хто знає дайте посилання.
|
|
| |
Шура | Дата: Субота, 06.04.2024, 16:58 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Земфіра ( ) Теж зацікавила ця інформація, хто знає дайте посилання. Я користуюся групою давно, і рекомендую її https://t.me/docodessa
|
|
| |
Ксюха | Дата: Субота, 06.04.2024, 16:58 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Шура ( ) Я користуюся групою давно, і рекомендую її https://t.me/docodessa Тут люди пишуть чесно, скільки разів зверталася до лікаря за порадою цієї групи, завжди моє питання було вирішено.
|
|
| |
Настя | Дата: Субота, 06.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Ксюха ( ) Тут люди пишуть чесно, скільки разів зверталася до лікаря за порадою цієї групи, завжди моє питання було вирішено. Так, точно за допомогою цієї групи знаю про всіх хороших фахівців.
|
|
| |
Аміра | Дата: Субота, 06.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Творці молодці, що організували таку групу.
|
|
| |