menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Приватний дитячий садок Happy Time відгуки
МагдаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:39 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Приватний дитячий садок Happy Time відгуки

Поділіться вашим досвідом відвідування дитячого садка Happy Time.  Рекомендуєте його?

ЖаклінДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:39 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Магда ()
Поділіться вашим досвідом відвідування дитячого садка Happy Time.  Рекомендуєте його?
Ми ходимо вже пів року в садок Happy Time, і нам дуже все подобається. У саду панує домашня доброзичлива атмосфера. Наш Сергій став дуже самостійним, уважним і більш посидючим, а також багато чому навчився в цьому саду.

АріанаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:39 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Жаклін ()
Ми ходимо вже пів року в садок Happy Time, і нам дуже все подобається. У саду панує домашня доброзичлива атмосфера. Наш Сергій став дуже самостійним, уважним і більш посидючим, а також багато чому навчився в цьому саду.
 Ми відвідуємо дитячий садок Happy Time, вже півроку. Сприятлива доброзичлива атмосфера, професійний і грамотний підхід до справи і дітей, безумовно буду рекомендувати його всім нашим друзям!

ДжинаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:41 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Аріана ()
Ми відвідуємо дитячий садок Happy Time, вже півроку. Сприятлива доброзичлива атмосфера, професійний і грамотний підхід до справи і дітей, безумовно буду рекомендувати його всім нашим друзям!
Дуже подобається. Дитина із задоволенням ходить у садок Happy Time. Період адаптації пройшов на мій подив дуже легко. Завдяки атмосфері садочка. Не дарма цей садок входить у топ найкращих.

НастяДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:42 | Повідомлення # 5
Сержант
Цитата Джина ()
Дуже подобається. Дитина із задоволенням ходить у садок Happy Time. Період адаптації пройшов на мій подив дуже легко. Завдяки атмосфері садочка. Не дарма цей садок входить у топ найкращих.
Ходимо в цей садочок уже майже рік, дуже любимо його - і я, і син. Я дуже ціную, що тут є людське ставлення до дітей, щира турбота і любов до них у поєднанні з прекрасними заняттями. За рахунок того, що групи невеликі, є можливість попрацювати з кожною дитиною, тому навіть моя дитина, яка не дуже сидить на місці, вже навчилася дуже багато чому, а найголовніше, що їй це в задоволення, тобто її змогли зацікавити!

ДзвіночокДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:43 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Настя ()
Ходимо в цей садочок уже майже рік, дуже любимо його - і я, і син. Я дуже ціную, що тут є людське ставлення до дітей, щира турбота і любов до них у поєднанні з прекрасними заняттями. За рахунок того, що групи невеликі, є можливість попрацювати з кожною дитиною, тому навіть моя дитина, яка не дуже сидить на місці, вже навчилася дуже багато чому, а найголовніше, що їй це в задоволення, тобто її змогли зацікавити!
Чудовий садок!!! Моя малеча почала відвідувати садок у 2 роки і я жодного разу про це не пошкодувала! Дитині приділяли стільки уваги скільки їй було потрібно. Дитина ввечері просто не хотіла йти. Тут з дітьми займаються і піклуються! Дітлахи щасливі. Годують добре, чисто затишно, а які чудові ранки!

АміраДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:44 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Дзвіночок ()
Чудовий садок!!! Моя малеча почала відвідувати садок у 2 роки і я жодного разу про це не пошкодувала! Дитині приділяли стільки уваги скільки їй було потрібно. Дитина ввечері просто не хотіла йти. Тут з дітьми займаються і піклуються! Дітлахи щасливі. Годують добре, чисто затишно, а які чудові ранки!
Ми ходимо в цей садок уже рік. Перейшли з іншого садка і дуже задоволені! Уся орієнтація садка спрямована на розвиток особистості дитини та індивідуальний підхід до кожної дитини. Всілякі заняття, прекрасні педагоги і вихователі, які так зацікавлять дитину, що її потім не відірвати від справи!

ХейзерДата: Четвер, 04.04.2024, 00:48 | Повідомлення # 8
Рядовий
За якими телефонами я можу записатися в садок?

ЖаклінДата: Четвер, 04.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Хейзер ()
За якими телефонами я можу записатися в садок?
Тримайте: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

ГенаДата: Четвер, 04.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна дізнатися місячну вартість садка?

НастяДата: Четвер, 04.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Гена ()
Можна дізнатися місячну вартість садка?
 Ми ходимо у філію на Черемушках і платимо 9900 грн.

ВаряДата: Четвер, 04.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 12
Рядовий
Віддали доньку в Happy Time минулого року, задоволені. Мені дуже подобається, що в Happy Time моїй дитині прищепили посидючість, пробудили в дівчинки бажання вчитися, прагнення справлятися із завданнями краще за всіх. Це стане в пригоді їй і в подальшому навчанні в школі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: