menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий садок Happy Time Одеса відгуки
ФаняДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячий садок Happy Time Одеса відгуки

Переїжджаємо з Києва до Одеси, наш син ходив у садочок Happy Time, хочемо перевести в одеську філію.  Напишіть вашу думку про цей садок? Як йдуть справи з підготовкою до школи?

ДанутаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:30 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Фаня ()
Переїжджаємо з Києва до Одеси, наш син ходив у садочок Happy Time, хочемо перевести в одеську філію.  Напишіть вашу думку про цей садок? Як йдуть справи з підготовкою до школи?
 Приємна атмосфера, склад вихователів і педагогів чудовий, усі дуже доброзичливі та позитивні. Дуже подобається, те що діти займаються англійською та підготовкою до школи, мою доньку навчили писати, читати, розв'язувати приклади. Моїй доньці дуже подобаються заняття хореографією.

АглаяДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:31 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Данута ()
Приємна атмосфера, склад вихователів і педагогів чудовий, усі дуже доброзичливі та позитивні. Дуже подобається, те що діти займаються англійською та підготовкою до школи, мою доньку навчили писати, читати, розв'язувати приклади. Моїй доньці дуже подобаються заняття хореографією.
 Вихователі чуйно й уважно ставляться до дітей! Підготовка дітей до школи на високому рівні, за що я вдячна педагогам! Харчування, просто відмінне! Ми всі знаємо, наскільки діти розбірливі в їжі, моя дочка, як мені здається, особливо, але я була приємно здивована, коли дитина просила приготувати деякі страви вдома, як у садку! Рекомендую!

ГретаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:32 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Аглая ()
Вихователі чуйно й уважно ставляться до дітей! Підготовка дітей до школи на високому рівні, за що я вдячна педагогам! Харчування, просто відмінне! Ми всі знаємо, наскільки діти розбірливі в їжі, моя дочка, як мені здається, особливо, але я була приємно здивована, коли дитина просила приготувати деякі страви вдома, як у садку! Рекомендую!
Happy Time дуже хороший дитячий садок. У ньому поважають дітей, люблять їх. Діти чудово підготовлені до школи.  За це окрема подяка педагогам!

СарочкаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:33 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Грета ()
Happy Time дуже хороший дитячий садок. У ньому поважають дітей, люблять їх. Діти чудово підготовлені до школи.  За це окрема подяка педагогам!
Діти постійно чимось зайняті - роблять перші кроки в лічбі та писанні, майструють багато цікавих виробів. Звичайно, велика радість зустрітися з адекватними і професійними людьми, які зможуть завжди знайти правильний підхід до дитини.

ПарижанкаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:34 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Сарочка ()
Діти постійно чимось зайняті - роблять перші кроки в лічбі та писанні, майструють багато цікавих виробів. Звичайно, велика радість зустрітися з адекватними і професійними людьми, які зможуть завжди знайти правильний підхід до дитини.
Без перебільшення, дитячий садок Happy Time - найкращий! Привели сина в старшу групу, за два місяці вже навчили і читати і писати! Дуже сильна програма з підготовки до школи! Йдемо в перший клас із повним набором знань і вмінь! Кожен день дитина дізнається щось нове і з величезним задоволенням йде в садок!

БоженаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:34 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Парижанка ()
Без перебільшення, дитячий садок Happy Time - найкращий! Привели сина в старшу групу, за два місяці вже навчили і читати і писати! Дуже сильна програма з підготовки до школи! Йдемо в перший клас із повним набором знань і вмінь! Кожен день дитина дізнається щось нове і з величезним задоволенням йде в садок!
Цього року мій син випустився з цього приватного садочка. Що хочу сказати: - "я в захваті!" Підготовка до школи на вищому рівні!

ВанессаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:35 | Повідомлення # 8
Сержант
Крім підготовки до школи, є інші секції?

АглаяДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:35 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Ванесса ()
Крім підготовки до школи, є інші секції?
 Є додаткові секції - естрадна школа, школа танців, школа вокалу, карате, шахи, живопис і малювання, школа акторської майстерності.

БертаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:36 | Повідомлення # 10
Сержант
Як можна відвідати цей садок?

БоженаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:37 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Берта ()
Як можна відвідати цей садок?
 Телефонуйте і домовляйтеся: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

ТерезаДата: Вівторок, 02.04.2024, 20:38 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Божена ()
Телефонуйте і домовляйтеся: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
Happy Time - чудовий і унікальний дитячий садок, у якому дають гідну освіту, виховання і допомагають дітям пізнавати світ!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: