Дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
|
|
Нора | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:30 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
Хочу перевести свого сина з державного садка в приватний, розглядаю Хеппі Тайм. Які відгуки можете залишити про цей садок?
|
|
| |
Холлі | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:30 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Нора ( ) Хочу перевести свого сина з державного садка в приватний, розглядаю Хеппі Тайм. Які відгуки можете залишити про цей садок? Ми ходимо в цей садок із задоволенням. Вихователі завжди привітні, з дітьми дуже терплячі, мають підхід до кожної дитини, завжди знайдуть потрібне і лагідне слово, не підвищуючи голосу, вміють втихомирити навіть найнеслухняніших. У дитячому садку з дітьми чудово займаються: уроки розвитку мовлення, математика, малювання, музика, фізкультура та інше.
|
|
| |
Челсі | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:06 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Холлі ( ) Ми ходимо в цей садок із задоволенням. Вихователі завжди привітні, з дітьми дуже терплячі, мають підхід до кожної дитини, завжди знайдуть потрібне і лагідне слово, не підвищуючи голосу, вміють втихомирити навіть найнеслухняніших. У дитячому садку з дітьми чудово займаються: уроки розвитку мовлення, математика, малювання, музика, фізкультура та інше. На мій погляд найкращий дитячий садок. Багато різних занять додаткових проводяться з дітками. Дуже смачне і гарне харчування. Цікаві заняття і хороші педагоги які можуть зацікавити будь-яку дитину. Добрий і розуміючі вихователі, які люблять свою справу. Рекомендую!
|
|
| |
Ісідора | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:07 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Челсі ( ) На мій погляд найкращий дитячий садок. Багато різних занять додаткових проводяться з дітками. Дуже смачне і гарне харчування. Цікаві заняття і хороші педагоги які можуть зацікавити будь-яку дитину. Добрий і розуміючі вихователі, які люблять свою справу. Рекомендую! Ходимо в Хеппі Тайм місяць, влаштовують умови, а найголовніше, все влаштовує доньку - з радістю йде до садка, легко залишається, з умовляннями їде геть!!!
|
|
| |
Алана | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:08 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Ісідора ( ) Ходимо в Хеппі Тайм місяць, влаштовують умови, а найголовніше, все влаштовує доньку - з радістю йде до садка, легко залишається, з умовляннями їде геть!!! Відмінний садок! Дитині дуже подобається. прийшли спробувати і залишилися. Все в одному - і ліплять, і малюють, і співають, і англійська. Персонал дуже душевний!
|
|
| |
Ельга | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:09 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Алана ( ) Відмінний садок! Дитині дуже подобається. прийшли спробувати і залишилися. Все в одному - і ліплять, і малюють, і співають, і англійська. Персонал дуже душевний! Шикарний садок, вартий своїх грошей. Вихователі інші, не як у державному, приділяють дитині стільки уваги - скільки потрібно! Всебічне пізнання на високому рівні!
|
|
| |
Глафіра | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:10 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Ельга ( ) Шикарний садок, вартий своїх грошей. Вихователі інші, не як у державному, приділяють дитині стільки уваги - скільки потрібно! Всебічне пізнання на високому рівні! У мене в цьому садочку навчаються обидві дитини. Дуже задоволена результатами. Вихователям вкладають душу в дітей!
|
|
| |
Мордашка | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:11 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Глафіра ( ) У мене в цьому садочку навчаються обидві дитини. Дуже задоволена результатами. Вихователям вкладають душу в дітей! Чудовий садок! Вихователі та атмосфера в саду чудова! Заняття і досліди дуже цікаві! Рекомендую малюкам цікаво і вони хочуть ходити в цей садок!
|
|
| |
Лівія | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:11 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, яка вартість на місяць?
|
|
| |
Ельга | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:11 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Лівія ( ) Підкажіть, яка вартість на місяць? Ми ходимо у філію на Таїрова і платимо 9900 грн на місяць.
|
|
| |
Розана | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:12 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як я можу зв'язатися із садочком Хеппі Тайм?
|
|
| |
Челсі | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:12 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Розана ( ) Як я можу зв'язатися із садочком Хеппі Тайм? За цими номерами: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Президент | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 20:13 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Чудовий дитсадок для дітей, чиї батьки хочуть дати їм тільки найкраще!
|
|
| |