Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
|
|
Ксюха | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:22 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
Шановні батьки! Чиї дітки ходять у Хеппі Тайм, залиште ваш відгук про цей садок? Чи задоволені ви і ваші дітки?
|
|
| |
Ядвіга | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:22 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Ксюха ( ) Шановні батьки! Чиї дітки ходять у Хеппі Тайм, залиште ваш відгук про цей садок? Чи задоволені ви і ваші дітки? Персонал завжди привітний. Дуже терплячий і має підхід до будь-якої дитини, будь-якого віку. Завжди знайдуть ласкаве і потрібне слово. Ще ніде не бачила такого педагога, який вміє себе контролювати і не зриватися. Вміють заспокоїти дитину навіть із найбільш вибуховим характером на раз два. Зауважу, навіть не підвищуючи голосу. Мені сподобалося те, що поєднується все: уроки розвивальні, спорт, культура, розважальні програми.
|
|
| |
Ханна | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Ядвіга ( ) Персонал завжди привітний. Дуже терплячий і має підхід до будь-якої дитини, будь-якого віку. Завжди знайдуть ласкаве і потрібне слово. Ще ніде не бачила такого педагога, який вміє себе контролювати і не зриватися. Вміють заспокоїти дитину навіть із найбільш вибуховим характером на раз два. Зауважу, навіть не підвищуючи голосу. Мені сподобалося те, що поєднується все: уроки розвивальні, спорт, культура, розважальні програми. Ходимо в садок уже два тижні. Щоправда на неповний день. До обіду. Думаю, що ще до кінця місяця будемо ходити так, а потім перейдемо на повний день. Викладачі з трепетом ставляться до кожної дитини, розповідають і показують усе в ігровій формі. Наша дитина нарешті стала більш посидючою, охайною і ввічливою. А головне слухняна. Тут створили просто диво!
|
|
| |
Санді | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Ханна ( ) Ходимо в садок уже два тижні. Щоправда на неповний день. До обіду. Думаю, що ще до кінця місяця будемо ходити так, а потім перейдемо на повний день. Викладачі з трепетом ставляться до кожної дитини, розповідають і показують усе в ігровій формі. Наша дитина нарешті стала більш посидючою, охайною і ввічливою. А головне слухняна. Тут створили просто диво! Коли настав час віддавати дитину в садок, ми довго думали, в який же віддати свого малюка. Родичка порадила Хеппі Тайм. ... Малюк ходить із задоволенням. Навіть не було періоду звикання, як часто це буває. За це спасибі персоналу. Діток менше, а значить і уваги більше.
|
|
| |
Тала | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:24 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Санді ( ) Коли настав час віддавати дитину в садок, ми довго думали, в який же віддати свого малюка. Родичка порадила Хеппі Тайм. ... Малюк ходить із задоволенням. Навіть не було періоду звикання, як часто це буває. За це спасибі персоналу. Діток менше, а значить і уваги більше. Водимо свою доньку в молодшу групу. Дитині подобається відвідувати цей садок. У Хеппі Тайм міцний колектив вихователів, які знають свою роботу!
|
|
| |
Юланта | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Тала ( ) Водимо свою доньку в молодшу групу. Дитині подобається відвідувати цей садок. У Хеппі Тайм міцний колектив вихователів, які знають свою роботу! Дитячий садок Хеппі Тайм ми вибрали за їхній особливий підхід до адаптації дитини. Завдяки їхньому підходу малюк із задоволенням почав ходити до садочка вже через тиждень. Він завжди розповідає про цікаві заняття в садку, як вони ліплять, співають і гуляють.
|
|
| |
РІКИ | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:25 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Юланта ( ) Дитячий садок Хеппі Тайм ми вибрали за їхній особливий підхід до адаптації дитини. Завдяки їхньому підходу малюк із задоволенням почав ходити до садочка вже через тиждень. Він завжди розповідає про цікаві заняття в садку, як вони ліплять, співають і гуляють. Дитячий садок я обирала дуже ретельно, бо хотілося дитині дати найкраще. Загалом Хеппі Тайм мене влаштував. Хороша освітня програма, приємні вихователі, і малятку моєму відразу сподобалося.
|
|
| |
Еріка | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:26 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна потрапити в цей садок?
|
|
| |
Тала | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:26 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Еріка ( ) Як можна потрапити в цей садок? Телефонуйте і домовляйтеся: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88
|
|
| |
Динара | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть приблизну вартість на місяць?
|
|
| |
Ядвіга | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:28 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Динара ( ) Підкажіть приблизну вартість на місяць? Від 9900 грн на місяць,
|
|
| |
Ніна | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 19:29 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ми ходимо в Хеппі Тайм уже два роки, дуже подобається програма дитячого садка і педагоги. Ніколи раніше я не бачила настільки професійних вихователів, які так віддані справі!
|
|
| |