Дитячий садок Happy Time Одеса відгуки
|
|
Таня | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:38 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок Happy Time Одеса відгуки
Я з чоловіком підшукую своєму синові садок, багато хорошого чули про Happy Time. Залиште свій відгук про цей садок?
|
|
| |
Мадлен | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:39 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Таня ( ) Я з чоловіком підшукую своєму синові садок, багато хорошого чули про Happy Time. Залиште свій відгук про цей садок? Мої два сини ходять у Happy Time уже два роки, діти в захваті, a для мене це найкращий відгук. Сам дитячий садок дуже гарний, усередині просторо і світло і дотримано всіх умов для комфортного перебування малюків. Ми з дружиною ні краплі не сумнівалися, коли віддавали сюди дітей.
|
|
| |
Фая | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:41 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Мадлен ( ) Мої два сини ходять у Happy Time уже два роки, діти в захваті, a для мене це найкращий відгук. Сам дитячий садок дуже гарний, усередині просторо і світло і дотримано всіх умов для комфортного перебування малюків. Ми з дружиною ні краплі не сумнівалися, коли віддавали сюди дітей. Дитина йде з радістю, каже, що смачно годують. Мені подобається, як вихователі спілкуються з дітьми. Батькам вечорами розповідають, як пройшов день їхньої дитини. Ніколи не підвищують тон, дуже професійно поводяться.
|
|
| |
Юрій | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:42 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Фая ( ) Дитина йде з радістю, каже, що смачно годують. Мені подобається, як вихователі спілкуються з дітьми. Батькам вечорами розповідають, як пройшов день їхньої дитини. Ніколи не підвищують тон, дуже професійно поводяться. Різноманітне меню. Синок дуже розбірливий у їжі, а тут їсть усе за обидві щоки. Годують тут п'ять разів на день. Індивідуальний підхід до кожної дитини з боку педагогів. Рекомендую!
|
|
| |
Феліція | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:43 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Юрій ( ) Різноманітне меню. Синок дуже розбірливий у їжі, а тут їсть усе за обидві щоки. Годують тут п'ять разів на день. Індивідуальний підхід до кожної дитини з боку педагогів. Рекомендую! Цього року вперше пішли в садок, довго вибирали, були в багатьох садочках, але зупинилися на Happy Time . Вихователі чудові, дитина дуже швидко звикла. З дітьми займаються, це вже помітно!
|
|
| |
Королівна | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:43 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Феліція ( ) Цього року вперше пішли в садок, довго вибирали, були в багатьох садочках, але зупинилися на Happy Time . Вихователі чудові, дитина дуже швидко звикла. З дітьми займаються, це вже помітно! У Happy Time ми перейшли з державного садка і дуже задоволені. Тепер дитина ходить із задоволенням і не хоче йти з садка. Як батьки ми дуже задоволені вихователями, харчуванням і заняттями. Тут дійсно є різнобічний розвиток дитини.
|
|
| |
Георг | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Королівна ( ) У Happy Time ми перейшли з державного садка і дуже задоволені. Тепер дитина ходить із задоволенням і не хоче йти з садка. Як батьки ми дуже задоволені вихователями, харчуванням і заняттями. Тут дійсно є різнобічний розвиток дитини. Садок чудовий, для дітей є все. Мені як батькові, звісно ж, важливо, щоб сам садочок був у хорошому стані, з умовами та обладнаним. Загалом у цьому садку всі ці умови є. Залишати сина там не страшно. До того ж дітям дають дошкільну освіту на досить високому рівні!
|
|
| |
Федя | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:45 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У якому районі знаходиться Happy Time?
|
|
| |
Фая | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:45 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Федя ( ) У якому районі знаходиться Happy Time? У них в Одесі 4 філії: у Центрі, в Аркадії, на Черемушках і Таїрова.
|
|
| |
Нона | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:46 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Фая ( ) У них в Одесі 4 філії: у Центрі, в Аркадії, на Черемушках і Таїрова. А як я можу з ними зв'язатися?
|
|
| |
Георг | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:46 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Нона ( ) А як я можу з ними зв'язатися? 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88 - за цими номерами телефону.
|
|
| |
Алсу | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:47 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Після довгого вибору садка, вирішила сина віддати Happy Time. Чесно скажу - садок гідний!
|
|
| |