menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
ВенераДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:24 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгуки

Хочу почути думку батьків про дитячий садок Хеппі Тайм. Чи варто з державного переводиться в приватний Хеппі Тайм?

ОльгаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:24 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Венера ()
Хочу почути думку батьків про дитячий садок Хеппі Тайм. Чи варто з державного переводиться в приватний Хеппі Тайм?
Для нас Хеппі Тайм став другою домівкою, це найкращий садок, з продуманим підходом в усіх відношеннях. У плані безпеки, навчання, харчування!

СіянаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:25 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Ольга ()
Для нас Хеппі Тайм став другою домівкою, це найкращий садок, з продуманим підходом в усіх відношеннях. У плані безпеки, навчання, харчування!
 Хеппі Тайм - це просто казка! Таке чудове ставлення до всіх дітей. Тут Педагоги з Великої літери! Мої діти, крім загального розвитку, почали дуже добре говорити! Я всім задоволена, і раджу!

МалікаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:26 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Сіяна ()
Хеппі Тайм - це просто казка! Таке чудове ставлення до всіх дітей. Тут Педагоги з Великої літери! Мої діти, крім загального розвитку, почали дуже добре говорити! Я всім задоволена, і раджу!
Прекрасний дитячий садок! Дитині дуже подобається, в садок ходимо із задоволенням (на жаль, був негативний досвід відвідування іншого дитячого садка) Вихователі дуже чуйні, змогли знайти підхід. Великий вибір додаткових занять, що дуже здорово!

МихайлоДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:26 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Маліка ()
Прекрасний дитячий садок! Дитині дуже подобається, в садок ходимо із задоволенням (на жаль, був негативний досвід відвідування іншого дитячого садка) Вихователі дуже чуйні, змогли знайти підхід. Великий вибір додаткових занять, що дуже здорово!
Найкращий садочок. Це дійсно цікавий дитячий садок у всьому - педагоги, заняття, тематичні вистави до свят, різноманітні заняття, нечисленні групи. Рекомендую!

ОдеситочкаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:27 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Михайло ()
Найкращий садочок. Це дійсно цікавий дитячий садок у всьому - педагоги, заняття, тематичні вистави до свят, різноманітні заняття, нечисленні групи. Рекомендую!
Чудовий дитячий садок - це садок, у якому по-справжньому люблять дітей. Турботливі вихователі, грамотні керівники і розумний підхід до організації дитячої активності!

СусаннаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:27 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Одеситочка ()
Чудовий дитячий садок - це садок, у якому по-справжньому люблять дітей. Турботливі вихователі, грамотні керівники і розумний підхід до організації дитячої активності!
Воджу своїх двох дітей до цього чудового садочка, у повному захваті, бо вихователі та психолог знаходять індивідуальний підхід до кожної дитини!

РадаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:31 | Повідомлення # 8
Рядовий
На яких умовах приймають у цей дитячий садок?

ОльгаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Рада ()
На яких умовах приймають у цей дитячий садок?
 Всю інформацію можете дізнатися за номерами телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

ДінаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:32 | Повідомлення # 10
Сержант
Підкажіть, у районі Черемушок, є філія цього садка?

СіянаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:34 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Діна ()
Підкажіть, у районі Черемушок, є філія цього садка?
 Так, є на вул. Варненській 4б.

ВітоДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:34 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цей дитячий садок відрізняється від державного. Тут не просто займаються дітьми, а діти здобувають освіту!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: