Happy Time відгуки
|
|
Іришка | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Happy Time відгуки
Хочу віддати свою доньку до дитячого садка Happy Time, підкажіть, харчування там хороше? Вашим діткам подобається?
|
|
| |
Олександра | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Іришка ( ) Хочу віддати свою доньку до дитячого садка Happy Time, підкажіть, харчування там хороше? Вашим діткам подобається? Харчування в Happy Time шикарне, п'ятиразове, спеціально підібране дієтологом.
|
|
| |
Альміра | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Олександра ( ) Харчування в Happy Time шикарне, п'ятиразове, спеціально підібране дієтологом. Годують діточок у Happy Time дуже добре - фрукти овочі, м'ясні страви, солодощі, меню дуже різноманітне. Дітлахи в садок ходять із величезним задоволенням!
|
|
| |
Елла | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Альміра ( ) Годують діточок у Happy Time дуже добре - фрукти овочі, м'ясні страви, солодощі, меню дуже різноманітне. Дітлахи в садок ходять із величезним задоволенням! Доньку водили в Happy Time, рекомендували знайомі. Можу відзначити чистоту й охайність ігрових кімнат та інших приміщень. Донька завжди захоплювалася, забирали додому радісну, а це дуже важливо. Їжа теж на високому рівні, наша їла із задоволенням. Педагоги хороші, підготували її чудово до школи. Ми залишилися задоволені, буду рекомендувати цей садок усім своїм знайомим!
|
|
| |
Манька | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Елла ( ) Доньку водили в Happy Time, рекомендували знайомі. Можу відзначити чистоту й охайність ігрових кімнат та інших приміщень. Донька завжди захоплювалася, забирали додому радісну, а це дуже важливо. Їжа теж на високому рівні, наша їла із задоволенням. Педагоги хороші, підготували її чудово до школи. Ми залишилися задоволені, буду рекомендувати цей садок усім своїм знайомим! Годують тут смачно і різноманітно, моя донька дуже вибаглива в їжі, але їсть все і просить ще добавки!
|
|
| |
Аїда | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Манька ( ) Годують тут смачно і різноманітно, моя донька дуже вибаглива в їжі, але їсть все і просить ще добавки! Шукали садочок місяць, я думала, що обійшла вже все що тільки можливо, і нарешті знайшла Happy Time. Враження від садка тільки найпозитивніші! Чисто, затишно, грамотний, привітний персонал, смачно годують. Своїм вибором дуже задоволені!
|
|
| |
Іларія | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Аїда ( ) Шукали садочок місяць, я думала, що обійшла вже все що тільки можливо, і нарешті знайшла Happy Time. Враження від садка тільки найпозитивніші! Чисто, затишно, грамотний, привітний персонал, смачно годують. Своїм вибором дуже задоволені! Вихователі в цьому садочку хороші та добрі люди які дбають про чужих дітей як про своїх, смачне та збалансоване харчування. Моя донька із задоволенням відвідує цей дитячий садок, а цього говорить багато про що!
|
|
| |
Аміна | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як я можу записатися в цей садок?
|
|
| |
Манька | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:01 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Аміна ( ) Як я можу записатися в цей садок? За номерами телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Dora21 | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:01 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, тут англійську припадають дітям і які ще є заняття?
|
|
| |
Олександра | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:02 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Dora21 ( ) Підкажіть, тут англійську припадають дітям і які ще є заняття? Так, англійська є і додаткові секції: естрадна школа, школа танців, школа вокалу, карате, шахи, живопис і малювання, школа акторської майстерності, футбол.
|
|
| |
Іришка | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:02 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Усім вдячна за відгуки, вже визначилися із садочком, йдемо в Happy Time!
|
|
| |