Хеппі Тайм відгуки
|
|
Алма | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хеппі Тайм відгуки
Багато хорошого чула про дитячий садок Хеппі Тайм, хочу віддати туди сина. Мене цікавить питання, чи можуть вихователі знайти підхід до дитини? Як йдуть справи з підготовкою до школи?
|
|
| |
Дана | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Алма ( ) Багато хорошого чула про дитячий садок Хеппі Тайм, хочу віддати туди сина. Мене цікавить питання, чи можуть вихователі знайти підхід до дитини? Як йдуть справи з підготовкою до школи? Перейшли з іншого дитячого садка в Хеппі Тайм, за рекомендаціями знайомих! Педагоги - чудові! Дитина жодної хвилини в дитячому садку не проводить без діла, вона завжди занурена в ігри та заняття. Багато роботи індивідуально, завдяки чому, мені здається, ми легко будемо вчитися в школі. Діти вчаться відповідальності та самостійності, стають зацікавленими у власних успіхах!
|
|
| |
Саня | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Дана ( ) Перейшли з іншого дитячого садка в Хеппі Тайм, за рекомендаціями знайомих! Педагоги - чудові! Дитина жодної хвилини в дитячому садку не проводить без діла, вона завжди занурена в ігри та заняття. Багато роботи індивідуально, завдяки чому, мені здається, ми легко будемо вчитися в школі. Діти вчаться відповідальності та самостійності, стають зацікавленими у власних успіхах! У Хеппі Тайм йде постійна зміна діяльності, дитина не встигає втомитися, вона протягом усіх занять задіяна й активна. Педагоги досвідчені та доброзичливі, завжди підтримують і допомагають!
|
|
| |
Фріда | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Саня ( ) У Хеппі Тайм йде постійна зміна діяльності, дитина не встигає втомитися, вона протягом усіх занять задіяна й активна. Педагоги досвідчені та доброзичливі, завжди підтримують і допомагають! Можу сказати що дитячий садок Хеппі Тайм дуже хороший. Наша дитина ходить туди і ми дуже задоволені. Чудовий склад високо кваліфікованих фахівців. Знаходять індивідуальний підхід до будь-якої дитини. Навчальні та виховні методи у них сучасні.
|
|
| |
Агнія | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Фріда ( ) Можу сказати що дитячий садок Хеппі Тайм дуже хороший. Наша дитина ходить туди і ми дуже задоволені. Чудовий склад високо кваліфікованих фахівців. Знаходять індивідуальний підхід до будь-якої дитини. Навчальні та виховні методи у них сучасні. Найкраще місце для дошкільнят, ми ходили сюди до самого випуску і були задоволені, підготовка до школи така, що в інші місця водити дитину взагалі не доведеться.
|
|
| |
Мірабель | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Агнія ( ) Найкраще місце для дошкільнят, ми ходили сюди до самого випуску і були задоволені, підготовка до школи така, що в інші місця водити дитину взагалі не доведеться. Затишний дитячий садок, дитина ходить із задоволенням. Вихователі грамотні люди, які можуть привернути до себе навіть найпримхливішу дитину. Хороші розвивальні заняття, майже щодня дитина приносить свої вироби.
|
|
| |
Азада | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Мірабель ( ) Затишний дитячий садок, дитина ходить із задоволенням. Вихователі грамотні люди, які можуть привернути до себе навіть найпримхливішу дитину. Хороші розвивальні заняття, майже щодня дитина приносить свої вироби. Професійна команда педагогів, у всіх є вища освіта. Донечці ходити подобається, не опирається, та іноді коли приходимо забирати, проситься ще дограти зі своїми подружками. Раджу чудовий садок!
|
|
| |
Алеся | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Азада ( ) Професійна команда педагогів, у всіх є вища освіта. Донечці ходити подобається, не опирається, та іноді коли приходимо забирати, проситься ще дограти зі своїми подружками. Раджу чудовий садок! Чудовий садочок, де до кожної дитини індивідуальний підхід. Почнемо з основних плюсів: - Садок приватний, тому групи маленькі й кожна дитина отримує достатньо уваги та турботи, як удома. Тут проводяться і спортивні заходи, і організовуються ігри. Діти проводять час дуже активно в будь-яку пору року. Хочеться похвалити харчування! Дитина в захваті, все їсть, не відмовляється, хоч і дуже вибіркова в їжі. Харчування дуже різноманітне. Так, що рекомендую!
|
|
| |
Карлуша | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Скільки разів дітей на день годують?
|
|
| |
Фріда | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Карлуша ( ) Скільки разів дітей на день годують? Харчування збалансоване п'ятиразове, спеціально підібране дієтологом і нутриціологом.
|
|
| |
Рима | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Як я можу зв'язатися з керівництвом?
|
|
| |
Дана | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Рима ( ) Як я можу зв'язатися з керівництвом? Ось номери телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Аїша | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я вважаю, що це найкращий садок для дитини. Тут чудові педагоги, багато розвивальних методик. У (Хеппі Таймі дітей готують до школи і дають багато нових знань.
|
|
| |